Vatan Bilgisayar, 51. mağazasını Düzce'de açtı -Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Vatan: "Bu yıl sektör liderliğini hedefliyoruz"

Vatan Bilgisayar Mağazaları Sahibi ve Genel Müdürü Hasan Vatan, "Bu yıl sektör liderliğini hedefliyoruz" dedi.

Vatan Bilgisayar Mağazaları Sahibi ve Genel Müdürü Hasan Vatan, "Bu yıl sektör liderliğini hedefliyoruz" dedi.

Vatan Bilgisayar, 51. mağazasını Düzce Krem Park'ta açtı.

Mağazanın açılışını yapan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Vatan, AA muhabirine, Düzce'ye açtıkları mağazayla Türkiye genelinde 51. mağazalarını açtıklarını belirtti.

Hedeflerinin 100. mağazaya ulaşmak olduğunu ifade eden Vatan, "Müşterilerimiz hizmet kalitesi dolayısıyla yılda ortalama 6 defa bizden alışveriş yapmakta. Yeter ki bizi bilsinler tanısınlar. Bunun da yolu onlara yaklaşmak ve yakınlarında mağaza açmak. Bunun için de mağaza sayımızı gün geçtikçe artırıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gelecekle ilgili hedeflerine de değinen Vatan, "Bu yıl sektör liderliğini hedefliyoruz. Muhtemelen 100 mağazaya ulaştığımızda sektör liderliğine de ele geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: