Vatan Bilgisayar, 62. Mağazasını Kütahya'da Açtı

Vatan Bilgisayar, 62’inci mağazasını Kütahya’da açtı. Türkiye’yi ilk kez “Teknoloji Hiperstore” kavramı ile tanıştıran...

Vatan Bilgisayar, 62’inci mağazasını Kütahya’da açtı. Türkiye’yi ilk kez “Teknoloji Hiperstore” kavramı ile tanıştıran Vatan Bilgisayar, yeni hiperstore’unda teknoloji severlere bilgisayar, cep telefonu, televizyon, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi gibi teknoloji ürünleri de sunuyor.

12 binin üzerinde teknoloji ürününü, Menderes Caddesi üzerinde Kütahyalılar'la buluşturan Vatan Bilgisayar, 17-18 Kasım tarihlerinde sadece Kütahya Mağazası’na özel tüm ürünlerde yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartları sahiplerine 10 taksit fırsatı sağlayacak. Her türlü teknoloji ihtiyacı için Kütahyalılara sunulacak bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak.

Reklam
Reklam

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Açılan her yeni mağazamızla birlikte tüm ürünlerde yaptığımız indirim kampanyamızın büyük ilgi görmesi bunun kanıtıdır. Kütahya’da uzun zamandır arayış içerisindeydik. Bugün, Kütahyalıları teknolojide uygun fiyat, tüketicilerin beklentilerine en uygun ürüne yönlendirme avantajı sunacak yeni mağazamızla buluşturmaktan mutluyum“ dedi.

Vatan Bilgisayar olarak tüketicilere teknolojiyi en uygun fiyatlarla ve müşteri ilişkileri kalitesi ile sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Hasan Vatan, “Kütahya Hiperstore ile şu anda 115 bin 850 m² kapalı alana ulaştık. Türkiye genelinde mağaza arayışlarımız devam ederken, bir yandan da müşteri ilişkileri kalitemizi geliştiriyoruz. Vatan Bilgisayar’a gelen bir tüketicinin seçimini hem bütçesine hem de ihtiyacına uygun şekilde yapmasını sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: