Vatan Bilgisayar’ın hedefi 100 mağaza

Teknoloji perakende zinciri Vatan Bilgisayar, 2012 itibari ile mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor. Zincir, böylelikle...

Teknoloji perakende zinciri Vatan Bilgisayar, 2012 itibari ile mağaza sayısını 100’e çıkarmayı hedefliyor. Zincir, böylelikle karlılık, metrekare başına satış ve ciroda sektöründe öncü olmayı öngörüyor.

Vatan ailesi Ramazan Bayramı'nda bir araya geldi. 21 ilden bin 600 personeliyle buluşan Genel Müdür Hasan Vatan, “Ülkemizin en büyük ailelerinden biriyiz. Aileler bayramda buluşur ve bayramlaşır. Sizlerin de ne kadar büyük bir ailenin üyesi olduğunuzu böyle günlerde daha iyi anladığınıza kanaat getiriyorum. Türkiye ekonomisine katkıda bulunan büyük bir aile olarak geçen sene tertip ettiğimiz bayramlaşma töreninden bu yana ciromuzu yüzde 40, internet satışımızı ise yüzde 100 artırdık. Bu ailenin yeni hedefi daha çok teknoloji tutkununun ayağına gidebilmek için 100 mağazaya ulaşarak verimlilikte, karlılıkta ve metrekare başına satışta olduğu gibi toplam ciroda da sektörde öncü olmak.” dedi.

Reklam
Reklam

Vatan, öngörülen mağaza sayısını yakalarken, personelin yüzde 43’ünün yönetici olabilme ve terfi etme imkânı bulunduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz