Vatan İlköğretim Okulundan Resim Sergisi

Vatan İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi, Belediye Sergi salonunda...

Vatan İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Sergisi, Belediye Sergi salonunda Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala'nın katılımıyla açıldı.

Açılışa, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala'nın yanında, Okul Müdürü Şahin Özçınar, öğretmenler, veliler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Vatan İlköğretim Okulunda öğrenim gören anaokulu ve ilköğretim öğrencilerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları iki yüzü aşkın eser katıldı. Bir hafta açık kalacak olan resim sergisini gezen Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, geleceğin sanatçıları buralardan çıkacağını temenni ederek bu sergide emeği geçen başta yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri yürekten kutlayarak, hayırlı olması dileği ile sergiyi açtı.

Reklam
Reklam

Minik öğrencilerin yapmış olduğu resimler, sergiyi gezen tüm misafirler ve birçok sanatsever tarafından beğenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz