Vatandaş Kapanan Cadde Ve Sokaktan Rahatsız

Adıyaman’da Türk Telekom yanında devam eden inşaat nedeniyle cadde ve sokağın kapanmasına vatandaşlar ve sürücüler...

Adıyaman’da Türk Telekom yanında devam eden inşaat nedeniyle cadde ve sokağın kapanmasına vatandaşlar ve sürücüler tepki gösterdi.

Eskisaray Mahallesi'nde bulunun Türk Telekom ve PTT binalarının yanına yapılan ve bir özel hastanenin olduğu öğrenilen inşaata vatandaş tepki gösterdi. İnşaat çalışmaları nedeniyle yolun yarısına koruma amaçlı güvenlik seti çeken inşaat yetkilileri, diğer yarısına demir ve kalas bırakınca vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Cadde ve sokağın kapanması nedeniyle trafik akışı sağlanamazken, vatandaşlar da inşaat malzemeleri nedeniyle yürüyemiyor. Mahalle sakinleri, çalışma nedeniyle yolun tamamen kullanılmaz hale getirilmesine anlam veremediklerini belirterek, yetkililerin bu soruna çözüm bulması gerektiğini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz