Vatandaş Karnesi 21 Eylül’de Açıklanacak

İçişleri Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin birlikte sürdürdüğü Stratejik Yerel Yönetim Proje çalışması...

İçişleri Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin birlikte sürdürdüğü Stratejik Yerel Yönetim Proje çalışması kapsamında hazırlanan ‘Vatandaş Karnesi’nin verileri 21 Eylül’de açıklanacak.

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Öğrenci Meclisi, Engelli Meclisi ve Çocuk Meclisi başkanları, ortak projeler üretmek ve projeleri güç birliği yaparak hayata geçirmek amacıyla Kent Konseyi Genel Sekreteri Fevzi Acevit başkanlığında toplandılar.

Acevit, Meclis Başkanları’na 2012 yılı sonuna kadar yapılması programlanan Kent Konseyi toplantıları ve etkinlikleri hakkında bilgi sunarak, Kent Konseyi Meclisleri’nin, Kent Konseyi 2013 Yılı Programı için teklif edecekleri proje ve etkinliklerini Eylül sonuna kadar bildirmelerini önerdi.

Reklam
Reklam

Toplantıda, İçişleri Bakanlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin birlikte sürdürdükleri Stratejik Yerel Yönetişim Proje çalışması kapsamında hazırlanan ‘Vatandaş Karnesi’nin verilerinin 21 Eylül’de düzenlenecek toplantı ile duyurulacağı bildirildi.

Toplantıda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Akça, alınan dayanışma kararı doğrultusunda ilk iş olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın devam etmekte olan ‘Engelsiz Okul Projesi’ katkı sunmak için çalışmalar başlatacaklarını söyledi. Akça, kadına şiddet konusuna da değinerek, “Kadın, Gençlik ve Öğrenci Meclisleri’nin ortak projesi olarak ‘Adana da Kadına Yönelik Şiddetin Geldiği Boyut‘ konulu bir anket çalışması yapacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: