Vatandaş vurdum duymaz oldu

Hükümetin başta motorlu araç vergileri, sigara ve alkole gelen ÖTV artırımı...

Hükümetin başta motorlu araç vergileri, sigara ve alkole gelen ÖTV artırımı ile ilgili zam kararı kamuoyunda da yeterli tepkiyi görmedi.

Yılların Gümüşhaneli esnafı Nizamettin Aydın, "millet zamlara alıştı, eline faturayı alan gidip ödüyor, kimse bu konularla ilgilenmek dahi istemiyor." dedi.

Ülkeyi yönetenlerin sürekli ekonominin iyiye gideceği yönündeki açıklamalarının da artık inandırıcılığını kaybettiğini söyleyen Aydın, cari açık diyorlar, vatandaş umursamıyor bile, herkes kendi derdine düşmüş öylece gidiyor, ekonomik verilerin güvensizliği elbette esnaf olarak bizim işlerimize yansıyor, halinden memnun olan kaç esnaf bilemiyorum ancak, bildiğim tek şey var o da işimiz Allah'a kaldı." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz