Vatandaş Yoldaki Çukuru Bile Polise Şikayet Edecek

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Osmangazi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahya,...

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Osmangazi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Kahya, mahalledeki hür türlü sıkıntının polise bildirilebileceğini söyledi.

Elagans Düğün Salonu'nda merkez Osmangazi ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluşan Kahya, artık her mahalle ve okulda sorumlu polis görevlendirdiklerini belirterek, "Daha önce her mahallede bir polis görevlendirdik. Şimdi her okulda da bir polisimiz görevli olacak. Her mahalleye bir polis veremezsek bile birkaç mahalleye bir polis verdik. İleride her mahalleye bir polis düşecek şekilde istihdam edeceğiz. Her okuldan sorumlu polisimiz var. Bu polislerimiz mahalleleri gözetmek, şikayetleri ilgili mercilere iletmekle görevli. Cadde ve sokaklarda ışıklar yanmıyorsa bunu ilgili kuruma bildiriyoruz. Mahallede elektrik direği, ağaç yıkıldıysa, ağaç elektrik tellerini koparıyorsa, mahallede çukur oluşmuş, çocukların düşüp boğulabileceği yerler varsa bunları ilgili mercilere bildireceğiz. Mahallenin en temel meselelerini konuşuyoruz. Bunları yaparken eksiklikler, aksaklıklar olabilir, bunları muhtarlar bize iletebilirler. Muhtarların bana gelmesi için randevu almasına gerek yok. Kapımız her zaman onlara açık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil, polisle el ele vererek vatandaşların meselelerini geciktirmeden çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Sevimligil, "Her mahallede bir polisin olması bizim için iyi oldu. Muhtarlar, halkın sıkıntısını en iyi bilen insanlardır. Bizler halkın meselelerini yetkililere ulaştırmak için görev yapıyoruz" diye konuştu.

Toplantının ardından bütün muhtarlar Kahya ile fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: