Vatandaşın Ihbar Ettiği Şüpheliden Tabanca Çıktı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, ‘155 Polis İmdat Hattı’na yapılan ‘şişle tehdit ederek gasp yapıyor’ ihbarı üzerine...

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, ‘155 Polis İmdat Hattı’na yapılan ‘şişle tehdit ederek gasp yapıyor’ ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, üzerinde tabanca çıkan bir kişiyi gözaltına aldı.

Çırpan Mahallesi’nde bir kişinin ‘şiş çekerek zorla sigara ve para istediği’ yönündeki ihbar üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu şüpheli görülen Hamza S.’yi durdurdu. Şüphelinin yapılan üst aramasında bir adet 7.65 milimetre çapında tabanca, bu silaha ait şarjör ve 5 adet fişek ele geçirildi. Emniyete götürülen şüpheli Hamza S. hakkında, '6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet' iddiasıyla işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: