Vatandaşlara kurlu doğum pilavı dağıtıldı

Kutlu doğum etkinlikleri kapsamında İzzet paşa vakfı tarafından vatandaşlara etli pilav ikramı yapıldı.

İzzet paşa vakfı tarafından organize edilen program bu gün öğlen namazından sonra İzzet paşa cami avlusunda gerçekleşti, organizasyonda yaklaşık 2500 vatandaşa etli pilav ikram edilirken, dağıtımda vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı.

Elazığ İl müftüsü Peyami Güngör, yaptığı açıklamada İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in doğumunun 1442. yılının kutlanacağı Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İl Müftülüğü ve Sivil Toplum Platformu iş birliğinde çeşitli programların gerçekleştirileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Etkinliklerin 14 Nisan Pazar günü öğle namazında mevlid-i şerif ve hatim duası okunarak başladığını kaydeden Güngör, 20 Nisan'a kadar sürecek etkinliklerde ilahi konserleri, bilgi yarışmaları, konferanslar düzenleneceğini ve Kutsal Emanetler Sergisi'nin açılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: