Vatanım Sensin 38. Bölüm 2. fragman: Yeni bölümde analar isyan ediyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanı yayımlandı! Yarın ayni 21 Aralık akşamı ekrana gelecek Vatanım Sensin 38. bölüm duygusal anlara sahne olacak. Dizinin bu bölümünde Cevdet'in kritik bir karar vermesi gerekiyor. Ayrıca Vatanım Sensin 38. yeni bölümde çocuklarını kaybeden analar Yunan güçlerinin kapısına dayanıyor. İşte Vatanım Sensin 38. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar...

Vatanım Sensin 38. bölüm için 2. fragman yayımlandı. Merakla dizinin yeni bölümünden ipuçları barındıran fragman çocuğunu kaybetmiş analar ile dizide aşklara değiniliyor. Leon, Vatanım Sensin yeni bölümde Hilal'e onu her gördüğünde yeniden aşık olduğunu çünkü onun gördüğü en güçlü kız olduğunu söylüyor. Ayrıca Vatanım Sensin 38. Bölüm fragmanından belli ki Yıldız ile Yakup arasında bir aşkın da tohumları atılıyor. Dağıstanlı'nın da Azize ile ilgili yorumu dikkat çekiyor.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Başdeğirmen'deki isyanı bastıran Dağıstanlı muzaffer bir komutan edasıyla çiftliğe döner. Ancak Azize ve kadınlar tam da orada, düşman namlusunun ucundadır. Diğer yanda Filippos peş peşe gelen başarısızlıklara dur demek ve milli mücadeleye sert bir darbe indirmek için Sadrazam Damat Ferit Paşa’yı İzmir’e davet eder. Bu sırada Ankara, Dağıstanlı’yı resmen düzenli orduya davet eder.

Reklam
Reklam

Kibri gözünü karartan Dağıstanlı ise Cevdet’ten Damat Ferit’i öldürmesine yardım etmesini ister. Bu sırada İstanbul’dan Ankara’ya ulaşan haberler her şeyi alt üst edecek, Ankara ile milli mücadeleyi tehlikeye atan Dağıstanlı arasında sıkışan Cevdet tüm dengeleri değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacaktır.

VATANIM SENSİN 38. BÖLÜM 2. FRAGMANINA İZLEYİCİ TEPKİLERİ

Dizinin bu yeni fragmanındaki aşk ilişkilerine dair kısımlar izleyicilerin ilgisini çekmişe benziyor. Özellikle Leon'un Hilal için söylediği "Sen benim tanıdığım en güçlü kızsın. Karşılaştığın tüm acıların gözlerinin içine bakıyorsun. Bu yüzden bende her seferinde sana tekrar aşık oluyorum." Ifadesi çok beğenilmiş.

Fragmanda Yıldız'ın Yakup'a bakışını da yeni bir aşkın doğuşu olarak yorumlanıyor. İzleyicilerin Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanına dair yaptıkları diğer bir tahmin de Dağıstanlı'nın Azize'ye aşık olacağı yönünde. Bakalım bu tahmin tutacak mı?

Tabii bu fragman da eleştirilerl yorumlara maruz kaldı. Vatanım Sensin hayranları özellikle Azize'nin sıkışıp kalmasından şikayetçi. Dağıstanlı'nın yanından çıkamayan Azize davaya yardımcı olamıyor.

Reklam
Reklam

Bunun yanında dizinin fanları daha heyecanlı yerlerden fragman oluşturulmasını istiyorlar.