Vatanım Sensin 5.Bölüm Fragmanı 24 Kasım Perşembe Kanal D Son Bölüm

Kanal D'nin En Çok İzlenen Dizisi Vatanım Sensin 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 24 Kasım Yeni Bölüm Tanıtımında Heyecan Dorukta Feride Acılar İçinde Cevdet Feridenin Acılarını Dindiricekmi?Vatanım Sensin 5. Bölüm Fragmanı İzle Kanal D

Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanında Feride'den şok karar

Vatanım Sensin'in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde yine entrika dozu yüksek sahneler var. Geçtiğimiz hafta büyük bir merakta bırakan Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanıyla şaşırtıcı gelişmelerin sinyalini verdi.

Yıllardır bir arada tutmaya çalıştığı ailesini kaybetme tehlikesi atlatan Feride, Yunan konağında kalmayı kabul ediyor. Cevdet ve Tevfik karşılıklı silah çekiyor. İşte, Vatanım Sensin 4. bölüm fragmanları ve daha fazlası!

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1536579/640xauto.jpg)

Vatanım sensin bu akşam yine nefesleri kesecek yeni bölümde ne olacak ?yeni bölümde Cevdet ve feridenin yataktaki durumu dikkat çekiyor. Yıllardır aynı yastığa baş koyan ikili duygularıyla yüzleşecek.

Reklam
Reklam

Yeni bölümde Cevdet ve tevfik’in silahlı çatışması büyük ses getirecek. Hainlerle ortak plan yapan Cevdet ve çok sevdiği kocasını yünan üniformasıyla gören karısı bu olaya dayanamıyor.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1536582/640xauto.jpg)

Yıllardır birbilerinesöyleyemeği şeyleri bir anda söylemeye başlarlar. Yeni bölümde aksiyon dolu dakikalar bizleri bekliyor. Cevdet azizenin sevdiği adamın odasında bir fotoğraf bulur. Azizenin tüm planları alt üst olur.

Azize artık hayatını değiştirmek zorunda kalacaktır. Cevdetin isteği üzerine gururu bir kenara bırakıp yünan konağında kalmaya başlar. Cevdet ise oteldeki kadından silah bulabilmek için kadının peşine düşer. Ancak bunu fark eden biri çıkar çocukluk arkadaşı Tevfik bir kez daha onu düşünmeden onun hayatını tehlikeye atar.