Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölüm izle: 32. bölümde Cevdet, namlunun ucunda!

Vatanım Sensin efsanesi bu akşam 2. sezon 32. bölüm ile ekrana dönüyor. Cevdet'in ve vatanseverlerin mücadelesi kaldığı yerden devam edecek. Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölüm için yayımlanan son fragmanda gerilimin iyice tırmandığı ve Cevdet'in namlunun ucunda olduğu görülüyor.

Vatanım Sensin yeni sezon bu akşam başlayacak. Vatanım Sensin 32. yeni bölüm uzun süredir merakla bekleniyordu. Pek çok kanalda dizilerin yeni sezonları başlarkan Vatanım Sensin hayranlarını bekletmeye devam etti. Vatanım Sensin izleyicilerinin hasreti bu akşam 32. yeni bölüm ile sona eriyor. Peki izleyicileri Vatanım Sensin yeni bölümde neler bekliyor?..

VATANIM SENSİN YENİ SEZON 32. BÖLÜM 2. FRAGMAN:

Dizinin bu bölümünde zleyicinin aklımı çeşitli sorular meşgul edecek. Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'in ölmesini mi istiyor? Kurtuluş mücadelesine dahil olan Dağıstanlı, hangi tarafın yanında yer alacak? Hilal, İzmir'in yeniden mücadele edebilmesi nasıl destek verecek? Hilal, yeniden Leon'u görebilecek mi?

Reklam
Reklam

Yakup'un Cevdet'e silah çekeceği, Cevdet'in kızları önünde vurulacağı Vatanım Sensin 32. Yeni bölümü akşam internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saati olan 20.00'de aşağıdaki bağlantı ile Kanal D'nin online canlı yayınına direkt olarak erişebilirsiniz.

Vatanım Sensin izle (Kanal D, 20.00)