VATBO’nun Yeni Başkanı Selman Toprak

Van Ticaret Borsası (VATBO) seçimini VASİAD üyesi ve Toprakcan Un’un sahibi Selman Toprak kazandı. Başkan...

Van Ticaret Borsası (VATBO) seçimini VASİAD üyesi ve Toprakcan Un’un sahibi Selman Toprak kazandı. Başkan Toprak, eski yönetimin VATBO’yu iyi bir seviyeye getirdiğini belirterek, kendi yönetimlerinin de VATBO için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

VATBO seçimleri Van’ın beş yıldızlı bir otelinde gerçekleşti. Seçimde VATBO’nun Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Değer ve Toprakcan Un’un sahibi Selman Toprak yarıştı. Toplamda 52 üyenin oy kullandığı seçimi Selman Toprak ve ekibi kazandı. VATBO’nun yeni başkanı seçilen Toprak, kendisine oy veren herkese çok teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Kendilerinden önceki VATBO yönetiminin çok çalıştığını aktaran Toprak, kendi yönetimlerinin de VATBO için elinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. Büyükşehir olan Van’ın ekonomide hak ettiği yeri alması için gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Toprak, yönetim dönemlerinde yapacakları aksiyon, plan ve projeleriyle alakalı kamuoyunu bilgilendirmek için basın toplantısı düzenleyeceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: