Vatikan Büyükelçisi, Şeker Hayat Atölyesi’ni Ziyaret Etti

Vatikan Büyükelçisi Prof. Dr. Kenan Gürsoy, Eyüp Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükelçi eşiyle birlikte geldiği Eyüp’te...

Vatikan Büyükelçisi Prof. Dr. Kenan Gürsoy, Eyüp Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükelçi eşiyle birlikte geldiği Eyüp’te Şeker Hayat Atölyesi’ni de ziyaret etti.

Büyükelçi Prof. Dr. Gürsoy, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’yu makamında ziyaret etti. Eyüp Sultan’ın dünya tarihindeki önemine değinen Büyükelçi, Başkan İsmail Kavuncu’ya ilçede yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Eyüp Belediyesi Başkanlık katındaki tabloları yakından inceleyen Büyükelçi, Fransa ile gerçekleştirilen Dostluğun Fırçasından Eyüp proje çalışmalarını çok beğendi. Başkan Kavuncu, daha sonra Büyükelçiye Eyüp minyatürü bir tabak hediye etti.

Reklam
Reklam

Büyükelçi eşiyle birlikte geldiği Eyüp’te Şeker Hayat Atölyesi’ni de ziyaret etti. Down Sendromlu çocukların eğitim gördüğü Atölye’de öğrencilerin sevgisiyle karşılaşan Büyükelçi, projeyi çok başarılı bulduğunu belirtti. Çocukların yaptığı çalışmaları yakından inceleyen Büyükelçi Gürsoy’a öğrenciler bir de hediye verdi. Vatikan Büyükelçisi ziyaret sonunda çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: