Vatso Başkanı Nadiroğlu’nun Bayram Mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir...

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayram mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren, milletin ruh bilincini güçlendiren bayramların ülke kültürünün en önemli unsurları olduğunu ifade eden Nadiroğlu “Bu vesileyle gönül dünyamızda yeni ufuklara yol açarak kalplerimizi yumuşatan bayramlar, yalnız, kimsesiz ve terk edilmiş hislerini taşıyanlara yalnız ve sahipsiz olmadıklarını hatırlatmak için bir vesiledir. Bu vesileyle akrabalık bağları tazelenir, komşuluk, hemşehrilik ilişkileri pekişir ve toplumsal hayat koparılmaz bağlarla canlanır. Dayanışma ve birliktelik hisleri bayramlarda gelişip yaygınlaşarak yaşamamızın her karesine yerleşir. Bu doğrultuda fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı da unutmayalım. Muhtaç olana yardım elinin uzatılmasıyla anlam kazanan bir gün olan Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımla kutluyorum” diye belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz