VATSO, Iş Adamlarını Avrupa'ya Götürüyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), kentteki iş adamlarının Orta Avrupa'daki bazı ülkelerin iş potansiyelini incelemesi ve ikili iş görüşmelerinde

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), kentteki iş adamlarının Orta Avrupa'daki bazı ülkelerin iş potansiyelini incelemesi ve ikili iş görüşmelerinde bulunulması için gezi düzenliyor.

VATSO'nun, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürlüğü'nün katkısıyla düzenleyeceği iş gezisine 25 kişilik iş adamı grubu katılacak.

VATSO Yönetim Kurulu, meclis üyeleri ile Van'ın ileri gelen iş adamlarından oluşan grubun, sanayiden otomotive, gıdadan turizme kadar birçok sektör hakkında görüşmeler yapacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

9 günlük iş gezisi kapsamında, ilk olarak İtalya'nın Venedik kentinde turizm şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya gelecek olan Vanlı iş adamları, buradan Avusturya'nın başkenti Viyana'ya, Macaristan'a, Slovakya'nın Bratislava kenti ve son olarak Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a geçecek.

Düzenlenecek olan iş gezisi ile ilgili bilgi veren VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, gezinin, ziyaret edecekleri ülkelerin iş potansiyelini incelemek ve iş adamlarıyla ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere düzenlendiğini söyledi.

Ziyaret edecekleri ülkelerle ilişkileri geliştirmek istediklerini belirten Nadiroğlu, "Zaten heyetimizde Van'ın en büyük firmalarına sahip iş adamlarımız var. Bu iş adamlarımız bu ülkelere çok rahat yatırım yapabilecek güce sahiptirler. Bu iş adamlarımız burada yeni yatırım alanlarını araştıracaklar. Bunun yanında bu ülkelerde kullanılan yeni teknolojileri de yakından görmek imkanı bulacağız."

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: