Ve Kanca sahalara indi

Ak Parti Trabzon il başkanlığı için aday olup olmayacağı merakla beklenen

Ak Parti Trabzon il başkanlığı için aday olup olmayacağı merakla beklenen iş, spor ve siyaset adamı Faruk Kanca sonunda adayım dedi ve sahalara indi.

13 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Ak Parti Trabzon il başkanlığı için aday olan iş, spor ve siyaset adamı Faruk Kanca çalışmalarına hızlı başladı. Geniş istişarelerin sonucu aday olduğunu belirten Kanca, seçim çalışmalarına Trabzon’un Hayrat ilçesinde start verdi. Hayrat belediye başkanı Mehmet Nuhoğlu, Hayrat Ak Parti ilçe başkanı Salih Öztel ve bazı yöneticilerle bir araya gelen Faruk Kanca ve heyeti buradan Trabzon’un bir başka ilçesi Çaykara’ya geçip Ak Parti Çaykara ilçe başkanı Temel Şimşek ve bazı yöneticilerle görüştü. Günün son ziyaretini Of belediye başkanı Murat Saral’ı makamında ziyaret ederek tamamlayan Kanca’ya yapmış olduğu ziyaretlerde ilgi büyüktü.

Reklam
Reklam

Ziyaretleri sırasında partililerinden dualarını ve desteklerini istediklerini belirten Ak Parti Trabzon il başkan adayı Faruk Kanca, kendisini başkan adaylığını getiren sebepleri ve il başkanı olduğu taktirde yapacak oldukları çalışmaları şöyle açıkladı. Kanca “ Bütün parti ve teşkilatlarımızı kucaklamak, gönül birlikteliğini sağlamak, Trabzon ve halkımız için yeni projeler üretmek ve teşkilatlarımızın sorunlarını çözmek adına, geniş bir istişare ve tabanında desteği ile Ak Parti Trabzon il başkanlığına aday olmaya karar verdim.” dedi.

Ak Parti Trabzon il başkanı olduğu taktirde gerekli hizmetleri layık olan Trabzon halkına ve teşkilatlarına sunacaklarını belirten Kanca, Ak Parti iktidarında Trabzon’a hizmet etmeyi boynunun borcu olduğunu belirtti. Kanca “ İnşallah Ak Parti Trabzon il başkanı seçildiğim taktirde gerekli hizmetleri layık olan Trabzon halkına ve teşkilatlarımıza sunarız. Trabzon halkına ve teşkilatlarımıza Ak Parti iktidarında hizmet etmek boynumuzun borcudur. Şu ana kadar hizmet eden kardeşlerimizden Allah razı olsun. İddiamız çıtayı daha da yukarılara çıkarmak, daha çok çalışmak, halkımız ve teşkilatlarımızla daha çok iç içe olmak bizim farkımız olacaktır. “ dedi.

Reklam
Reklam

Ak Parti teşkilatlarının sorunlarının kendi il başkanlığında daha kolay ve çabuk çözüleceğine değinen Kanca, teşkilatların sorunlarının çok daha kolay ve çabuk çözüldüğünü gördüklerinde, çalışmalarından daha çok haz alacaklarını belirtti. Kanca “ Allah’ın izniyle Ak Parti Trabzon il başkanı seçildiğim taktirde, teşkilatlarımız farkımızı göreceklerdir. Farkımızı ortaya koyduğumuzda birikmiş olan sorunlarının çok daha kolay ve çabuk çözüldüğünü görecekler ve çalışmalarından daha çok haz alacaklardır. Çünkü; onların mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. Buda teşkilatların birbirlerini daha çok sevmelerine vesile olacaktır.” dedi.

İş, spor ve siyaset adamı olan Faruk Kanca’nın Ak Parti Trabzon il başkan adayı olması Trabzon kamuoyunda da yankı buldu. Çeşitli sivil toplum örgütlerince Faruk Kanca’nın Ak Parti Trabzon il başkan adayı olması memnuniyet verici olarak karşılandı.

Bir dönem Trabzonspor’da da yöneticilik yapmış olan Faruk Kanca’nın siyaset kariyeri de oldukça dolu. 10 yıl boyunca Trabzon beledisinde belediye meclis üyeliği, imar komisyon başkanlığı ve belediye başkan vekilliği görevlerini yürütmüş olan Kanca, iki dönemde Ak Parti Trabzon il başkan yardımcılığı, yerel yönetimler başkanlığı, siyasi ve hukuk işler başkanlığı, tanıtım ve medya başkanlığı ve il başkan vekilliği görevlerini de başarıyla yürütmüştü. KTÜ inşaat mühendisliği bölümünü Mezunu olan ve çok iyi derecede İngilizce bilen Faruk Kanca evli ve üç çocuk babası.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: