Ve karar günü!

Toraman özür diledi, Üzülmez "Başkan'la bir kez daha görüşeceğim" dedi. Bakan affedilmelerini istedi, kaptanlar araya girdi. Beşiktaş'ta İbrahimler'in geleceği bugün belli olacak.

Başesgioğlu isteyince
Beşiktaş'ta merakla beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın akıbeti, bugünkü yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak. Başkan Yıldırım Demirören'in de katılacağı toplantıda, yöneticilerin görüşlerinin belirtileceği ve iki yıldız futbolcu hakkında son kararın verileceği bildirildi. Son olarak Gençlik ve Spordan Sorumlu Bakan Murat Başesgioğlu'nun, "Bir Beşiktaş taraftarı olarak Üzülmez ile Toraman'ın affedilmesini istiyorum" sözleri, camiada geniş yankı uyandırmıştı.

Reklam
Reklam

Sağlam: Taş kalpli değiliz
Ümraniye'de bir basın toplantısı düzenleyen İbrahim Toraman, "27 yaşımda futbolu bırakamam. Çok sevdiğim camiamda futbol yaşamımı sürdürmek istiyorum. Herkesten özür dilerim" demişti. İbrahim Üzülmez ise, "Toraman affedilirse çok sevinirim. Ben 35 yaşındayım, gerekirse 1 yıl PAF takımla koşar, futbolu kulübümde bırakırım" ifadesini kullanmıştı. Daha önce sert bir biçimde "Affedilmeyecekler" diyen Ertuğrul Sağlam'ın, "Biz de taş kalpli değiliz" sözleri, futbolculara af çıkabileceği yönünde yorumlandı.