VEDAŞ'a 2 Elektrik Teknikeri Alınacak

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Bitlis Müdürlüğü'ne 2 elektrik teknikeri alınacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Bitlis Müdürlüğü'ne 2 elektrik teknikeri alınacağı bildirildi.

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Alaattin Aslan, yaptığı açıklamada, VEDAŞ bünyesinde 4857 sayılı yasaya tabi, 2 elektrik teknikeri alınacağını söyledi.

Aslan, şunları ifade etti:

"Başvuran kişilerde meslek yüksek okullarının elektrik ve elektrik elektronik bölümlerinden mezun olması, ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceğine dair sağlık raporu alması, arazide çalışmayı kabul etmesi, kişilerin Bitlis ve ilçelerinde ikamet etmesi ve ayrıca KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olması şartları aranıyor. Bu şartları taşıyanların 06 Temmuz'da yayımlanmış olan işgücü talebine 16 Temmuz mesai bitimine kadar il müdürlüğümüze veya ilçelerde bulunan hizmet noktalarımıza başvuru yapması gerekiyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: