VEDAŞ'ta Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

BİTLİS (AA) - Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Müdürü Faruk İşlek, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Müdürü Faruk İşlek, mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla toplantı yaptı. VEDAŞ yemekhanesinde düzenlenen toplantıda konuşan İşlek, muhtarların sıkıntılarını dinlemek ve yaşanan sorunları çözmek amacıyla toplantıyı düzenlendiklerini söyledi. Şirketin aldığı karar doğrultusunda, geçmişe ait ödenmeyen 15 ve üstü faturası bulunan aboneler hakkında icra işlemlerinin başlatılacağını ifade eden İşlek, "Bu sıkıntı abonelerimize avukat ve dosya masrafı getirecek. Abonelerimizin borçlarını ödemelerini bekliyoruz. Çünkü vatandaşımızın icralık olmasını istemiyoruz. 2012 yılı ile daha eski dönemlere ait borçların ödeme yapıldığı takdirde faizleri siliniyor. Abonelerin, borçlarını ödemeleri için kredi kartı ile taksitli ödeme yapabiliyor. Ödemeler için her türlü kolaylığı sağlıyoruz" dedi. Kaçak kullanım konusunda çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve bu konuda yaptırımların bulunduğunu belirten İşlek, kaçak elektrik kullanan abonelerin mahkemeye verileceğini ifade etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca belirlediği 10 yılını dolduran sayaçların değiştirilmesi işleminin şirket tarafından yapıldığını bildiren İşlek, bu konunun kanun ile belirlendiğini dile getirdi. İşlek, önümüzdeki ramazan ayı için de sokak aydınlatma işlemlerine ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: