Vehbi Koç, ölümünün 10 yılında anıldı

İstanbul - Koç Topluluğu'nun kurucusu Vehbi Koç, ölümünün 10. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında törenle anıldı. Törende konuşan Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Bülend Özaydınlı, Vehbi Koç'un vizyon sahibi bir lider olduğunu belirterek, sağlam temellere sahip olan Koç Topluluğu'nun 80. yılında daha genç dinamik ve güçlü olduğunu söyledi.

Vehbi Koç'un temel ilkeleri doğrultusunda çalışmayı sürdürdüklerini, Koç Topluluğu'nun, kuruluşunun 80. yılında global ölçekte deneyim, bilgi ve mücadele gücüne sahip bir kurum olarak dünya arenasındaki yerini hergün pekiştirdiğini ifade eden Özaydınlı, Topluluğun dünyanın sayılı şirketleri arasına girdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Özaydınlı, Vehbi Koç'a hitaben "Çalışanlar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şimdi her zamankinden daha dikkatli daha azimli, daha özverili çalışmanın gerekliliğinin bilinci içinde Türkiye'nin geleceğine olan güvenimiz ile daha gayret göstermeye kararlıyız" dedi.

Daha sonra duaların okunduğu törene, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Koç, Ömer Koç, Ali Koç, Semahat Arsel, İnan Kıraç, Koç Topluluğu şirketleri yöneticileri, aile dostları ve Vehbi Koç'un çalışma arkadaşları katıldı.