Vekil Halk Buluşması Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığının organize ettiği Vekil Halk Buluşması'nın bu hafta ki konuğu Elazığ Ak Parti Milletvekilli Av. Şuay Alpay oldu.

Elazığ Ak Parti İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Vekil Halk Buluşmasına Elazığ Millet vekilli Şuay Alpay konuk oldu.Bugün düzenlenen toplantıya çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

Gündem konusu olarak Terör ve Bölge Hastanesi ele alındı. Terörün Türkiye’ye verdiği zararlardan bahseden Alpay Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Başlatmış olduğu “Milli Birlik ve Kardeşlik” projesi hakkında bilgiler verdi.Terörün Son 30 yıl içinde Türkiye Cumhuriyetine verdiği hem maddi hem manevi zararları belirten Alpay Bu proje Türkiye adına atılmış büyük bir adım olduğunu söyledi,

Reklam
Reklam

Bu projeye en çok terörün acı bilançosuna şahit olan her şeyine tanık olan Şehit aileleri,gaziler ve sivil vatandaşların desteğinin çok büyük olduğunu ifade eden Alpay İnşallah bu projeyle kanların duracağını,gözyaşlarının dineceğini, azda olsa yaralı yüreklere merhem olacağını söyledi.

Ayrıca Elazığ’a yapılacak olan Bölge hastanesi hakkında da bilgiler veren Milletvekili Şuay Alpay, Bölge Hastanesinin onay sürecinde bu konuya çok endişeyle yaklaşıldığını ama Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın Bu projenin Hızlandırılması hususunda verdiği talimatlarla En yakın zamanda hastanenin temellin atılacağını ifade etti.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz