Vekiller Anadolu Sakatlar Derneği’ni Ziyaret Etti

AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya Anadolu Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.Anadolu Sakatlar...

AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya Anadolu Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti.

Anadolu Sakatlar Derneği’nin Genel Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya, engelli vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç ve dernek üyelerinde ziyarette bulunan vekiller, sohbet etti.

AK Parti'nin engellilere önem verdiğini ifade eden Tamer, "Bu merkezde çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bu yeterli değil. Çünkü engellileri aslında engelli engelsiz hale getirmek sosyal devletin, insanların görevleri arasındadır. İnsanları ne zaman engelli olamayacağını garanti edemez. Bugün böyleyiz ama yarın biz de öyle olabiliriz." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise, "Engellilerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En son 2010 yılında gerçekleştirdiğimiz yasayla engelli vatandaşlarımıza pozitif yönde ayrımcılık verdik. Bu pozitif ayrımcılıkları yaparak daha fazla engelli istihdam edeceğiz." diye konuştu.

Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Osman Kılıç’da, vekillerin yaptığı ziyaretten memnun olduklarını söyledi ve vekillere teşekkür etti.

Daha sonra vekiller dernek bahçesin, engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: