Vekillerden bayram ziyareti

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Dursunbey'e bayram ziyaretine geldiler.

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri en çok oyu aldıkları Dursunbey'e bayram ziyareti için geldiler. Vatandaşlarla bayramlaşan milletvekillerine Ak Parti Balıkesir İl ve Dursunbey İlçe teşkilatından partililer de eşlik etti.

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'ın her fırsatta dile getirdiği, vatandaşların arasına karışın, onların hatırlarını sorun, dertlerini dinleyin sözlerine yabancı kalmayan Ak Partililer Bayramı fırsat bilip, hem vatandaşlarla bayramlaştılar, hemde oylarını aldıkları vatandaşların gönlünü almaya çalıştılar.

Reklam
Reklam

Bayramın ilk günü saat: 16.30 sıralarında Dursunbey'e gelen Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri A.Edip UĞUR ve Tülay PABUŞÇU ile birlikte Ak Parti Balıkesir İl Başkanı, Ak Parti Kadın Kolları ve partililer, Dursunbey Ak Parti İlçe teşkilatında bayramlaşma ve konuşmaların ardından akşam yemeği için saz restoran'a gittiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz