Veliler, Asya Termal'de Tatil Kazanmak Için Kapıştı

Ankara Pursaklar’da faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu İlköğretim Okulu velilere yönelik masa tenisi turnuvası düzenledi....

Ankara Pursaklar’da faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu İlköğretim Okulu velilere yönelik masa tenisi turnuvası düzenledi. Turnuvanın ödülleri iddialı olunca maçlar da çekişmeli geçti. Yaklaşık 120 kişinin katıldığı turnuvada birinci Asya Termal Otel'de 2 kişilik tatil, 2 ve 3.ler ise Cumhuriyet Tesisleri'nden ailece kahvaltı kazandı.

Samanyolu Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Mehmet Eroğlu İlköğretim Okulu velileri kaynaştırmak için bir dizi etkinlik düzenledi. Okulun lobisinde bayanlar muhtaç öğrenciler için kermes düzenlerken spor salonunda babalar masa tenisi turnuvasında ter döktü. Masa tenisi turnuvasında acıkan babalar kermesteki yemekleri yerken hem muhtaç çocuklara yardım etti hem de maçlara enerji depolayarak hazırlandı. Gün boyu devam eden turnuvada birinciliği Tuncay Yurdagül, ikinciliği Bayram Ali Kahveci, üçüncülüğü ise Mahir Bakal aldı. Özellikle yarı final ve final maçları büyük çekişmeye sahne oldu.

Reklam
Reklam

Özel Mehmet Eroğlu Okul Müdürü Yavuz Çelik, “Okul yönetimi olarak velilerimizle gerekli kaynaşmayı sağlamak için bir dizi etkinlik düzenledik. Etkinliklere katılacak ailelerimizin her bir ferdinin hoşça vakit geçirmesi için tüm aileye yönelik program düşündük. Bayan velilerimiz muhtaç çocuklar için kermes düzenleyerek hoşça vakit geçirirken aynı zamanda yardım etmenin mutluluğunu tattı. Erkek velilerimiz ise yaklaşık 120 kişinin katılımı ile masa tenisi turnuvasında dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Turnuva ödülleri iddialı olunca katılım fazla oldu maçlarda çekişmeli geçti. Çocuklarımız ise bu zamanda çizgi film kahramanı pepe ile oyunlar oynayıp, çizgi film izleyerek hoşça vakit geçirdi. Öğrenci ve velilerimizin kaynaşmasını sağlayan bu tür etkinliklere havalarında ısınmasıyla daha değişik programlarla devam edeceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: