Veliler De Yeni Sistem Mağduru Oldu

Nazilli'de 4+4+4 sistemi mağduru olduklarını öne süren bir grup veli, okuldan çocuklarını almak istedi.Nazilli Fatih...

Nazilli'de 4+4+4 sistemi mağduru olduklarını öne süren bir grup veli, okuldan çocuklarını almak istedi.

Nazilli Fatih İlköğretim Okulunda yaşanan sorunda öğrenci velileri Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürünün bir an önce soruna çözüm bulmasını aksi takdirde çocuklarını okuldan alacaklarını belirttiği öğrenildi. CHP Nazilli İlçe Yönetimine başvuran öğrenci velilerinin bu sorununa çözüm bulmak için okula gittiklerini ifade eden CHP'lilerde soruna çözüm bulamadı.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan öğrenci velileri, “Birinci sınıfta sınıfımıza bütün veliler birleşip klima, bilgisayar, yazı tahtası vs. ihtiyaçları aldık. Beşinci sınıfın sonuna kadar da bunların bize ait olacağı anlatıldı. Ama bu sene bizim çocuklarımızı normalde atölye olarak kullanılan resim odasına verdiler. Sınıf 30 kişilik fakat bizim sınıfımızda 45 öğrenci var. Sıra sayısı yetersiz. Sınıfın genel temizliği bile yapılmamış. Biz eski binamızda eski sınıfımızı istiyoruz. Velilerin öğrencileri alıp eve götürmek istediklerinde ise, okul idarecileri öğrencilerin evlere gitmesini izin vermeyerek ders programında beden eğitimi dersi olmamasına rağmen o kötü sınıftan öğrencileri bahçeye çıkartarak boş dersi olan beden eğitimi öğretmenini acilen derse soktular" dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: