Velilerde Sıralarda

Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran 4+4+4 sistemiyle bu yıl okula veliler de öğrenciler ile birlikte...

Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran 4+4+4 sistemiyle bu yıl okula veliler de öğrenciler ile birlikte başladı.

4+4+4 yeni eğitim sistemi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de uygulanmaya başladı. Okula uyum kapsamında bir hafta erken başlayan Minik öğrencilerle birlikte veliler de sınıfları doldurdu.

Düzce İsmetpaşa İlköğretim Okulunda 1.sınıf velilerine yönelik 10?Eylül Pazartesi günü başlayan oryantasyon eğitimi 14 Eylül Cuma günü sona erecek.

Çocukları ile aynı okulda yan sınıflarda eğitim alan velilere okul ve çevrenin tanıtımı, 1. sınıf öğrencilerinde eğitime anne baba katılımı, uyum ve davranış bozuklukları, aile ilişkilerinin başarıya yansıması, uyum ve davranış bozuklukları, sağlıklı yaşam, öğrenci gelişim özellikleri, sağlıklı yaşam konularında bilgiler veriliyor.

Reklam
Reklam

Eğitim alan velilere eğitimin son gününde sertifika verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: