Velilerden Bakımsız Okula Tepki

Sakarya’nın Kaynarca ilçesine bağlı Cebek köyünde bulunan ilkokula devam eden öğrencilerin velileri, binanın çok bakımsız...

Sakarya’nın Kaynarca ilçesine bağlı Cebek köyünde bulunan ilkokula devam eden öğrencilerin velileri, binanın çok bakımsız olduğunu belirterek yetkililerden konuyla ilgilenmelerini istedi.

55 hanelik köyde bulunan okuldaki tuvaletlerin bakımsızlığı yüzünden isyan eden köy sakinleri, okul binasının çatısının da yağmurlu havalarda aktığını söyledi. Yetkililerden yardım isteyen veliler, okulun tuvaletinin adeta mikrop yuvası olduğunu ve patlayan boru nedeniyle suyun akmamasının da hastalıklara davetiye çıkardığını söyledi.

Reklam
Reklam

Öğrenci velileri, “Okul girişinde bulunan merdivenler çökmek üzere. Çocuklar okula girerken korktuklarını söylüyor. Diğer köylerimizin okulları yeni. Bizim okulumuza niye bakım yapılmıyor?” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz