Velilere Sınav Kaygısı Semineri

Odunpazarı Belediyesi’nin velilere yönelik gerçekleştirdiği "aile içi iletişim ve sınav kaygısına ebeveyn yaklaşımı" konulu seminerler...

Odunpazarı Belediyesi’nin velilere yönelik gerçekleştirdiği "aile içi iletişim ve sınav kaygısına ebeveyn yaklaşımı" konulu seminerler devam ediyor.

Veliler tarafından ilgi gören seminerlere son olarak Melahat Ünügür Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencilerinin aileleri katıldı.

Odunpazarı Belediyesi Aydın Arat Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Psikiyatri Uzmanı Dr. Emine Arda, velilere öğrencilerin okul başarısını arttırmak için anne-baba olarak neler yapabilecekleri, öğrencilerin nasıl ders çalışması gerektiği, sınav kaygısının sebepleri hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: