Velilerin Sertifika Sevinci

Samsun’un Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’nde “7-19 Yaş Aile Eğitimi”ne katılan velilere sertifikaları verildi.Ali...

Samsun’un Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi’nde “7-19 Yaş Aile Eğitimi”ne katılan velilere sertifikaları verildi.

Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen 7-19 Yaş Aile Eğitim programı 8 hafta sürdü. Eğitim boyunca velilere, ergenlik, iletişim, çatışma, gelecek, sorun çözme, risklerden korunma, etkin ebeveyn olma gibi konularda eğitimler verildi. Eğitime katılan velilere sertifikaları Şube Müdürü Mehmet Atar tarafından verildi. Veliler, yapılan eğitimi çok beğendiklerini ve faydalı geçtiğini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Okul Rehber Öğretmeni Fatih Sağlam, insan yetiştirirken ergenler ve ebeveynlerin birbirlerini anlayabilmeleri için aile eğitiminin önemine vurgu yaparak, “Gelecek senelerde de bu eğitimler sürdürmeyi planlıyoruz. Gönüllü olan velilerimizi de bu eğitime bekliyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Atar ve Okul Müdürü Veysel Çelebi de programa katılarak başarı gösteren velileri tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: