Venüs Akrep Burcunda

18 ve 28 Eylül tarihleri neden önemli

Sevgili Dostlarım 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek.

Yükselen ardından öz burcunuzun yorumlarını gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum....

Yorumunuzda, Venüs Akrep burcu geçişinin GENEL,,,ardından GÖRÜNÜM TARİHLERİ yer almakta.

Ve hepsinden önemlisi iki paragrafta analiz ettiğim 18 ve 28 Eylül tarihlerdeki görünümler bilhassa kıymet taşımaktadır. Bunları mutlaka göz önüne almamızda yarar görmekteyim...

Her zaman olduğu gibi, hayrımıza vesile olmasını diliyorum....Can-ı gönülden sevgilerimle,

Reklam
Reklam

KOÇ

Sevgili Koçlar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, eş veya partnerinizle olan cinsel, finansal ilişkinizle birebir alakalı olup, iş ortaklıkları anlamında da etkili bir süreçtir. Hangi tür ilişki olursa olsun, taraflardan biri veya her ikisi, beraberliği yöneten güç olmak ister. Bu gücü elde etmek için, cinselliğini, cazibesini, parasını kullanabilir. Bağımlı bir ilişki yaşıyorsanız, bu süreçte ne olursa olsun ayrılmak istemezsiniz. Problemler olsa dahi, ondan kopmak hayatla olan bağınızı koparmak gibi bir şeydir. Sağlıklı yürüyen bir ilişkide bu süreç, fantezilerin bir hayli yoğun olduğu zamandır. İki kişi de, birbirlerine tutkuyla bağlıdırlar. Ancak bu tutku, illaki güç uygulamak ve karşı tarafı baskı altına almak şeklinde gelişmez. Hatta bu süreç böyle ilişkilerde bir bebek sahibi olunmasına karar verme şeklinde gelişir. Finansal konularda da etkili olan bu dönemde, kazanç elde etmek amaçlı düşünerek bir ilişkiye, iş ortaklığa girilebilir. Boşanma davalarında, miras ve hisseli paraların bölüşülmesinde bu süreçte, taleplerinizin karşılanmasını arzularsınız. Eğer karşı taraf, sizi umursamıyorsa bir hayli hırslanır, öfkelenir, mutlaka istediğinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Venüs-Akrep burcu geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, finansal, cinsel ve iş anlamında kurulmuş veya kurulacak ortaklıkların işaretçisidir. Eğer problemli bir ilişki yaşanıyorsa bunlar mutlaka gözden geçirilmelidir. Her iki taraf da sadece kendi çıkarını gözetiyorsa, bu ilişkinin devamı zor olur. Bu tarihi kriz zamanı olarak değerlendirebiliriz. Bu aşıldığı takdirde ilişki sağlamlaşır. Ancak bağımlı, takıntılı, zorlayıcı ve birinin diğeri üzerinde baskı kurduğu bir beraberlikse kriz büyüyebilir. Bu kavuşum, mali konulardaki borçları, miras, hisseli paraları, varsa çocuklarınızın aile içindeki önemini, nafaka davalarını, eşinizin mali durumunu ve ilişkilerdeki mücadeleleri işaret ettiğinden dürüstçe bir yüzleşmede bulunmanın yararı büyük. Kimse kimsenin hakkına el uzatmamalı, ortaklık varsa mutlaka mali ve manevi anlamda maddeleri gözden geçirilmelidir. Ayrıca sizler de artık, başkalarından her türlü konuda destek görmekte zorlanabileceğiniz gerçeğini göze alarak ilişkilerinize lütfen gerçekçi yanaşmayı ihmal etmeyiniz. Cinsel hayatınızla ilgili sorunlarınızı da önemseyiniz.

Reklam
Reklam

28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars görünümü, partnerimizi etkileme arzumu işaret eder. Ne kadar farklı doğada olsanız da bu görünüm altında birbirinizden vazgeçmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlayabilirsiniz. Özellikle sorunlu bir ilişkide böyle bir enerji tutkuları yükseltiyor. Bu öyle bir yükseliş ki, hani kelime yerindeyse çiftler etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütün oluşturabilirler. Bu bütünlüğün özünde cinsellik fazlaca öneme sahip. Aşkta rekabetin, iddiacılığın ve taviz vermezliğin göstergesi olan bu tarihte, bir yandan bencil istekler diğer yandan gururlu tepkilerde bulunmak, aranızdaki sorunları büyütür. Aslında oturulup konuşulsa ve ortak bir nokta bulunsa, bu denli sıkılmaya bile gerek yok. Ancak bir tarafın sevgiyi ifade ediş şekli öbürünün algılayış biçimi arasındaki zıtlık anlaşmayı güçleştirmekte. Fakat işin ilginç tarafı, bu denli gerilime rağmen, aranızdaki tutkunun daha da güçlenmesi. Hani nerdeyse boğaz boğaza gelecek iki kişi, yeri geldiğinde ihtirasın pençesine düşerek birbirlerine şiddetle sarılacaklar gibi duruyor.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

Reklam
Reklam

BOĞA

Sevgili Boğalar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu, yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir dönemi işaret eder. Bu geçişteki etkili tarihler, 14, 18, 19, 27, 28 Eylüldür. Bunları içinde. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, uzun yıllardır bir arada yaşayan veya evli olan çiftlerin ilişkilerini tekrar gözden geçirmelerinde son derece önemli bir zamanı işaret etmektedir. El birliği ile sevgilerini büyütmüş, sorumluluklarının farkında bir çift bile olsanız bu tarihte mutlaka birbirinizle geçmişi ve geleceği konuşmanızda yarar var. Problemli çiftler açısından duruma bakarsak, eğer ilişki bu zamana dek oturmadıysa, ciddiyete dönüşemiyorsa, sürekli krizler yaşanıyorsa, son zamanlarda iyice bir mesafe oluşmuşsa, bu beraberliğin artık mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Her iki tarafın da bu kangren ilişkiye gerçekçi bakmaları lazım. Yoksa ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrılık kararı almış çiftler ise, boşanma şartları üzerinde hukuki haklarını göz önüne alarak konuşmalıdırlar. İlişkisi olmayanlar ise, hem geçmişte yaşadıkları deneyimleri hem de bugünkü bakış açılarına göre bir eşten ne beklediklerini mutlaka ciddi anlamda düşünmeliler. Böylece bir daha hata yapmamaları ve daha aklı başında hareket etmeleri mümkün olur. İş ortaklığı gibi konularda ise, çalışma şartları, ticari, yasal ve sözleşme maddelerinin ele alınarak sağlam hale getirilmesinde yarar vardır.

Reklam
Reklam

28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars görünümü de son derece önemlidir. Eğer partneriniz sizin için vazgeçilmez ise bu güçlü enerji onu delice istemenizin işareti. Ancak bu isteyişin altında bir miktar hırs, kontrol arzusu ve zevk yatıyor. Birbirine diş geçirmeye çalışan ancak bunu bir türlü başaramayan iki kişinin mücadelesini gösteriyor. Bu mücadele, kimi zaman kopmak isteyen ancak çoğu zaman birbirine yönelmek zorunda kalan çiftler için oldukça karmaşık duygulara ev sahipliği yapıyor. Böyle bir enerji altında beraberliği doğru ve sağlam bir zemin üzerinde yeniden inşa etmek mümkün mü diye sorarsanız, hayır demek zorundayım.Çünkü burada neyin ne olduğunun önemi yok. Derin ve oldukça kuvvetli bir ihtiras seline kapılmanın acı lezzeti kabul edilmiş durumda.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizle birebir alakalı olup, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı etkileyen koşulları ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de kapsamaktadır. Venüs-Akrep burcu geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. Bunların içinde 18 ve 28 Eylül tarihindeki görünümler bir hayli önemlidir. Şimdi birlikte inceleyelim. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu çalışma hayatınızla ilgili konularda şartların, ilişkilerin, maddi anlamdaki doyumluluğun, işinizdeki verimliliğinizin azaldığı ve kendinizi huzurlu hissetmediğiniz bir gündür. Bu durumun devam etmesi halinde verimli çalışmanız zordur. Kurallar, kısıtlamalar, engeller yüzünden sıkılabilirsiniz. Bu kavuşum, aşk hayatınızdaki aşırı baskı, kıskançlık veya farklı problemleri işaret edebilir. Psikolojik ve fiziksel açıdan sağlığınızı zorlanabilir. Önemli bir şikayetiniz varsa mutlaka bir uzman tarafından kontrol edilmesi gerekir. İster çalışma ister ilişki anlamında olsun bu tarihte yaşanan veya yaşanması muhtemel sıkıntıları kulak arkası etmeyin. Ne gibi düzenlemelere ihtiyacınız var bunlar üzerinde yüzleşmede bulunun.

Reklam
Reklam

İkinci önemli tarih 28 Eylül. Venüs-Mars arasındaki görünüm, iş hayatının acımasız çarkı içinde mücadele eden birey yenilmeden ayakta durmak ister. Ne olursa olsun kendi sınırlarını korumak ve ayakta durmak zorunda olduğunu bilir. Eğer bunun için birilerine hizmet etmesi gerekiyorsa sonuna kadar yapmalı, eğer birileriyle el ele vermesi gerekiyorsa mecburen katlanmak zorundadır. En tepeye ulaşmak için bu yolda kendinizden emin olmanız zorundasınızdır. Peki durmanız gereken yer bu mu? Tabii ki hayır. Daha da yükselmelisiniz. Ancak bunu yaparken, mevcut konumun kaybedilmemesi için, kimseye sezdirmeden, en iyisini bulana dek şimdiki duruma katlanmak zorunda kalabilirsiniz. İşte bunun adı, oyunu kuralına göre oynamak demektir. İdeallerinizin peşinden gitme, kafanızın içindekileri hiç çekinmeden öne sürme enerjiniz bugün yüksek olsa da, ortam koşullarına uymak akıllıca olabilir.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs süreci aşkta tutkuların birebir işaretçisi olup, erotizm, zevk anlayışınız, sosyal yaşamdaki paylaşımlarınız ve çocuklarla ilgili konularda üzerinde etkilidir. Bu geçişte etkin görünüm tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül olarak öne çıkıyor. Ben iki tarihi çok önemsiyorum. Şimdi onları birlikte ele alalım. İlki, 18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumudur. Bu kavuşum, aslına bakacak olursak gayet büyük bir dayanma gücü verir ve kararlılık anlamına gelir. Kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde yaşanan krizin, ardında yatan nedenleri bilir ancak kabul etmekte zorlanır. Oysaki ilişkinin derinlikli bir şekilde ele alınması vakti gelmiştir. Bunu kabul eden kişi, gereken ayarlamaları yapar, aksaklıkları belirler ve çare bulabilmek için mücadele eder. Bazıları için aşk belli başlı önemli, hayati bir konudur. Eğer yalnızsa, bunu kötüye yormak, sonradan üzücü ilişkiler yaşamak yerine, doğru zamanın gelmediğini düşünür ve bilinçli bir şekilde davranır. Bir kısım kişi için bu kavuşumun anlamı, yaşamın tekrar gözden geçirilmesi, düzenlenmesidir.

Reklam
Reklam

Böyle bilinçli kişiler, yeteneklerini belirleyerek güçlü insanlarla temasa geçerek başarılı olurlar. Bazı Yengeçler için anlamı, çocuklarının sorumluluklarının farkında ve güçlü bir birey olarak yetişmeleri şeklinde onlarla kurdukları olumlu ilişkidir. Tabii ki bazı Yengeçler için bu kavuşum, evladından uzakta olmanın acısı veya bir evlat sahibi olamamanın getirdiği içsel baskı şeklinde hissedilebilir. Belki biten bir ilişki veya evlilik yüzünden kişi çocuk sahibi olamamıştır. Bu onu derinden üzüyor olabilir veya evladının bir sorunu vardır. Ona üzülüyor olabilir. Ancak biraz önce değindiğim gibi aslında bu kavuşum derinlikli yapılan ve bilinçli düşünülen konularda sizi dayanıklı ve mücadeleci kılacaktır.

İkinci önemli görünüm tarihi 28 Eylüldür. Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duyguların aşırı uçlarda gezinmesini, bazen de aşkın sizi esir alması anlamına gelebilir. Sanki bir ömür bir güne sığdırılmış gibi aşkı tenimizde delice bir şekilde yaşama arzumuz yükseliyor. Yüreğinizin içindeki duyguları bir başka insanla paylaşma ve onunla bütünleşmek ihtiyacı mahrem sınırlarda dolaşmanın hazzıyla birleşiyor. Akıl devreden çıkmış, sadece ihtirasla hareket ediyoruz gibiyiz. Bu halimiz içimizi ürpertiyor ve kendimizden geçmek istiyoruz. Böyle bir durumda neyin ne olduğunun veya olmadığının önemi yok. Sadece önümüzdeki gerçeğin tadını çıkarmaktan yanayız. Bu görünüm, ev hayatı ve maddiyatla alakalı konular üzerindeki sorunlar üzerinde düşünmemizi sağlıyor. Ancak bu sorunlara müdahalede bulunmanın zor olduğunu biliyoruz. Fakat şu var ki, bir an önce kendi içimizde huzuru bulmak ve bir temel üzerinde kendimizi yeniden oluşturmak istiyoruz.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem, aile içindeki uyum ve paylaşımın bir hayli vurgulanacağı, ev ortamınızla ilgili konuların hayatınızda baskın hale geleceği bir süreçtir. Venüs-Akrep burcu geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylüldür. Bunların içinde iki tarih tüm burçlar için bir hayli önemli. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu aile içi ilişkilerinin gözden geçirilmesi, karmaşa yaratan durumların ciddiyetle ele alınması veya bu konuda artık son raddeye gelmiş problemlerin ortaya çıkışını işaret edebilir. Eğer aile birliği bozulmuş, boşanmış bir kişiyseniz kendinizi yorgun ve bir hayli üzgün hissedebilirsiniz. Yalnızlık bazen ayrılık nedenli bazen bir kayıp yüzünden yoğun şekilde etkili olabilir. Burada asıl canınızı sıkan, geçiş süreci sancısıdır. Yani bir önceki yaşam stiliniz artık var olmadığı için, yeni yaşama adapte olmak güçlük çekiyor olabilirsiniz. İşte bu kavuşum sabırlı bir şekilde çevrenizle teması kesmeden, hem sağlığınızı hem de yeni sayfa açtığınız bu yolda kararlılıkla ilerlemenizde sizi itekler. Kolay mıdır derseniz uzun bir zaman alır ancak sonunda mutlaka her şey yerine oturur. Bir kısmınız için, ev-emlak satış-alış, miras gibi konularda etkili olan bu kavuşum iyice derinlikli bir şekilde düşünülmesini, ilerisi adına sağlam kararlar verilmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca eş, aile, çocuklarınızla ilgili konularda da ilişkilerin gözden geçirilmesi anlamında önem taşır. Baskılar yoğun, ancak insan kendinin ve şu anki durumun farkında olmayı bilmeli.

28 Eylül tarihindeki Venüs ve Mars mücadeleci görünümünde ailevi ilişkilerimiz, geleceğimiz, kişisel arzularımız bir hayli öne çıkıyor. Dışa karşı pek belli etmesek de, derinlerde bir yerde gelecek kaygımız yatıyor. Bu kaygıyı ortadan kaldırmak adına neler yapabileceğimizi düşünebiliriz. Tabii ki tüm isteğimiz kaybetmeden kazanmayı başarmak, kendi kalemizi inşa etmek. Güven içinde yaşama arzumuz artık lafta değil, kesinlikle bir gereksinim olmuş durumda. Evet kimi zaman engeller bizi pes ettirmeye çalışıyor. Hatta bastığımız yerin ayaklarımızın altından kaydığını hissettiğimiz de oluyor. Ancak bu görünüm altında gönlümüz inatla ayakta durmak istiyor, bize ait olanı elimizden almasına izin vermemize imkan yok. Bu kavuşum, ilişki meselelerini de etkileyicidir. Bir yandan kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmekten yanayız, diğer yandan karşımızdakine uymaya çalışıyoruz. Amacımız kaybetmek değil, ortak bir noktada anlaşmaya çalışmak. Ancak karşı tarafın da bir adım atması gerekiyor. Böyle inatlaşılırsa sonu pek hayırlı olmayacağa benziyor. Biz ise artık sorun yaşamak istemiyoruz.

Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs döneminde, çevremizde bulunan insanlarla ilişki kurma biçimimiz, paylaşımlarımızla birebir alakalıdır. Venüs-Akrep burcu geçişinin Eylül ayındaki etkili tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. Ben yorumunuzu, iki tarihteki görünüm etkilerine ayırdım. Çünkü bu ikisi de çok kıymetli. 18 Eylül bunların içinde ilk önemli tarih. O gün Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek ve bu kavuşum hem yakın çevre ilişkilerini hem de aşk hayatınız, maddi konular, gelişim anlamındaki meseleler üzerinde odaklanmanızı sağlıyor. Bazı kişilerle aranızda istemeden de olsa bozulma, ayrılık, sıkıntılı durumlar meydana gelebilir. Önceden belki bir sorun yaşanmamıştır. Ancak son zamanlarda bir takım insanlarla ilişkiniz kopmuş olabilir. Bu kopuş, sizin de bundan sonra daha dikkatli bir şekilde hareket etmeniz gerektiğini gösterebilir. Bazılarınız bu kavuşum sayesinde güçlü insanlarla bir araya gelebilir ve onlarla önemli ilişkiler kurabilir. Bir kısmınız için bu kavuşumun anlamı, büyüklerinizle olan iletişimin baskılayıcı hale gelmesidir veyahut artık problemlerin konuşulması zamanıdır. Kimileri bu kavuşumda çevresini değiştirebilir veya bir iş kurabilir. Burada önemli olan hem mali hem de işin, çevresel anlamda mutlaka gözden geçirilmesidir. Sorumluluk baskındır. Mutlaka gerçekçi olunması ve ona göre hareket edilmesi gerekir. Aile yakınlarıyla ilgili sorumlulukların da hale yola koyulmasında fayda vardır.

İkinci önemsediğim görünüm 28 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Venüs-Mars arasındaki zorlayıcı görünüm, kendi bildiğiniz ve inandığınız doğrulara uygun şekilde yaşamak istediğimizi gösteriyor. Hayatın bize, hak ettiğimizi vermesini istiyoruz. Heyecan uyandırmayan, rutinleşmiş, alışagelmiş bir yaşam ve ilişki değil, bizim için gücü, iktidarı, değişimi getirecek güç verecek olandan yanayız. Bütünün içindeki yerimizi öğrenmek istiyoruz. Eğer iyi bir şeyler olacaksa bekleyebiliriz, eğer gerçekten doğru ve güzel olanı elde edeceksek zaman faktörünün önemi yok. Yeter ki, kafamızın içindeki zirveye varalım. Bu son derece önemli. Amacımız hem kendimizi ispat etmek hem de neler olup bittiğini öğrenmek için derinlikli gözden geçirmelerde bulunmak. Ancam bizi parasal konular ve elde etmek istediklerimiz için birilerine uymak mecburiyeti deli ediyor. Gelişmeler pek tatmin edici değil. Geriye çekilip gücümüzü toplamamız gerekiyor. Bu da işimize gelmiyor ancak yapılması gerekenin bu olduğunu biliyoruz.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, parasal konularla birebir alakalı olup, kazanma ve harcama biçiminizle de alakalıdır. Venüsün ay içinde diğer gezegenlerle oluşturacağı görünüm tarihleri: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. Ancak bunların içinde iki tarih, öbürlerine göre gayet önem arzediyor. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, hem ilişkimizle ilgili konulardaki alışverişimiz hem yuvamızla alakalı meselelerimiz hem de kişisel kararlarımız açısından önem taşıyor. Öncelikle ilişkilerde karşılıklı olarak bir güven tazelemesine ihtiyaç var. Çünkü nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve bu beraberlikteki paylaşımlar gerçek manada tatmin edici mi? yoksa bizi bir arada tutan alışkanlık mı, bağımlılık mı? Ardından mali konular üzerinde şu anki durumun mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Paramızı nasıl değerlendiriyoruz, yatırım veya bir ortaklık kurmayı düşünüyor muyuz? Bunların da ciddi olarak çözümlenmesi gerekiyor. Ev yaşantımızda eşimiz veya ailemizle yaşıyorsak, bütçe nasıl yapılıyor? Boşanmış bir çiftsek, mal taksimi veya nafaka konuları konuşuldu mu? Ayrıca biz, kendi paramızı nasıl idare ediyoruz? Bunları da ele almamız lazım. Yaşanılan zorlukların nedenleri, beraberlikte aksayan noktaların görüşülmesi mutlaka gerekiyor. Zoraki değil, bilakis her iki tarafın da kendiyle yüzleşmesi lazım. Üstünü örterek değil, inadına açarak aksaklıkların tamir edilmesi yararlı olur. Bu meseleler 2014 yılına kadar bütün Teraziler için önem arzediyor. Terazilerin sorumluluklarının farkında olarak hayatlarının bundan sonrasında bilinçli davranmalarında yarar var.

28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars görünümü, en az, yukarıdaki paragrafta ele alının noktalar kadar önemlidir. Bu tarihte, paranın, güç ve iktidar sahibi olmadaki etkinliğini göstermekte. Kişisel cazibenizi her anlamda kullanarak geleceğinizi garanti altına almak bile isteyebilirsiniz. Etkilemek, baştan çıkarmak orta halli bir yaşamdan ziyade her şeyin en güzelini ve eşsiz olanını elde etmek. Azla yetinmek, idare etmek gibi bir niyetiniz yok. Bu yüzden de büyük vurgunların peşinde olmanız doğal. Venüs ve Mars görünümünün ihtiraslı bu görünümü altında doğaldır ki insan tüm gücünü kazanmak adına seferber edebilir. Ayrıca aşk da, para gibi son derece önemli bir kavram haline gelebilir. Kendinizi olabildiğince en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyorsunuz. Ancak kimsenin peşinden koşmak gibi bir niyetiniz yok. Ne olursa olsun dışa karşı kendinizi güçlü gösterme arzunuz ön planda. Nitekim duruşunuzla, kendinize ne kadar güven duyduğunuzu belli ediyorsunuz.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. Bu yıl ki Venüs geçişinde etkili tarihler: 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. Yorumunuzda iki tarihteki görünüme yer verdim. Çünkü gayet önemlidir. Birincisi 18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumu. Bu kavuşum, birebir kendinizi ilgilendiren konulardaki dayanıklılığın bundan sonraki yolunuzu çizebilmenizdeki kararlılığın işaretçisi olarak bir hayli önemlidir. Siz üç konuyu mutlaka iyice gözden geçirmelisiniz. İlişkinizi, fiziksel ve ruhsal açıdan durumunuzu ve çevrenizle olan temasınız çok önemli. Öncelikle yolunda gitmeyen veya yoluna sokmak için mücadele verdiğiniz veyahut sağlamlaştırmak istediğiniz her meselenin ele alınmasını gerektiriyor. Artık hayatınızda sorumluluklar bir hayli baskın. Sadece aşk veya cinsellik uğruna kangren olmuş bir ilişkinin size ne faydası olabilir bunu düşünün. Diyelim ilişkiniz yok. O zaman gerçekten sorumluluk almayı bilen kişileri tercih edin. Psikolojik anlamda derinden derine sürekli sizi kurcalamakta olan problemleri geride bırakın. Ağır yüklerin, zorlayıcı ilişkilerin sizi yormasına izin vermeyin. Kendinize önem verin. Bir ilişkinin, bir yakının veya birilerinin hayatınızı kontrol etmesine, sizi üzmesine izin vermeyin. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Zarar gördüğünüz insanları hayatınızda tutmayın. Sıkıntılarınızı gözünüzde büyütmeyin ama onları çözmeyi de ertelemeyin. Yarınlarınızı garantiye altına almak için tüm gücünüzle çabalayın. İş hayatında istikrarlı bir şekilde çalışmayı, yeteneklerinizi değerlendirmeyi bilin.

28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars mücadeleci görünümü de, en az yukarıda ele aldığımız görünüm kadar önem taşıyor. Size her şeyin derinine sızabilme gücü veriyor. Amacınız, üzerinde iz sürdüğünüz kişi veya durumu en zayıf noktasından vurmak ve kendinize doğru çevirmek. Şöyle bir bakıldığında acımasızlık gibi durabilir. Ancak güçlü olmak ve gücü kalıcı kılabilmek için bu şart. Geçici dünyanın peşin faydaları yerine, sonsuz hayatın kalıcı olanını isteyen yüreğiniz, aklın kurallarıyla, sınırlarıyla hareket etmekten yana değil. Hem kendime ait değerleri korurum hem de benim olması gereken için her türlü mücadeleye hazırım diyen bir duruşunuz var. Bu görünüm nedeniyle, değiştiremediğimiz kişi ve meseleler üzerinde ister istemez dayatmacı davranabiliriz. Ancak her şeyi bazı durumları düzeltemeyeceğimizi veya her şeye sahip olamayacağımızı görmek canımızı sıkabilir.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


YAY

Sevgili Yaylar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Ben bu ilerleyişte Venüsün 14, 18, 19, 27, 28 Eylül tarihlerinde yapacağı görünümlerin içinde özellikle iki tanesini çok önemsiyorum. Birincisi 18 Eylül Venüs-Satürn kavuşumudur. Önce maddi anlamdaki etkisine bakalım. Çalışma hayatınızdan elde edilen kazanç veya bir takım yollarla elde ettiğiniz paralarla ilgili son zamanlarda önemli sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Hesapsız harcamalar gibi hiç aklınıza gelmeyen borçlar canınızı sıkmış olabilir veya bunlara dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınız veya sağlığınızla ilgili meseleler üzerinde bizzat durmanız ve nasıl bir tedavi veya yol izleyeceğinizi tespit etmeniz şart olabilir. Bazı kişiler yüzünden zaman, iş ve para kayıplarınız yüzünden bunalmış olabilirsiniz. Bu görünüm, tekrar özel hayatınızı ele almanız, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşımaktadır. Bu kavuşum, bütün bunlara veya şu anki mevcut durumunuza bir çözüm bulmak için sessiz kalmanız anlamına da gelebilir. Sorgulamalarda bulunabilir, derinlemesine gözden geçirebilirsiniz. Aslında bütün bu yaşadıklarınız size epey ders vermiş olmalı. Eğer bazı konularda kısılmış durumdaysanız, buna sebep olan her şeyi gözden geçirip hayatınızı sağlam bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

İkinci önemsediğim görünüm, 28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars arasında oluşan restleşme etkisidir. Dışa karşı belli edilmeyen ancak içimizde büyüyen ihtirasımızı işaret eder. Bir şeyler canımızı yakıyorsa onu bir an önce değiştirmekten yanayız. Bilinçaltımızdaki tutkular bize öylesine egemen ki, var olan gücümüzü sırf isteklerimizi elde etmek adına kullanabiliriz. Bu yolda kaybetmeğe kesinlikle tahammülümüz yok. Gerekirse bizi yavaşlatan ve yolumuz üzerinde engel çıkaran ne varsa yıkıp geçebiliriz. Yeter ki, arzu ettiğimiz dönüşümü gerçekleştirebilelim. Bu görünüm altında bir diğer önemli konu, gereksiz konular üzerinde vakit harcamak yerine özellikle ilişkilerimiz üzerine odaklanmak. Bu enerji dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Akılcı davranmakta fayda var. Yeri geldiğinde duygularımızı kontrol etmemiz, durumları kendi akışına bırakmamız lazım. Çünkü biz zorlasak da, mevcut şartlar altında kaybetme riskimiz mevcut.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem sosyal çevrenizle olan ilişkiniz ve bu ilişkilerdeki paylaşımların işaretçisi olup, kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konuları da kapsamaktadır. Bu yıl, Venüs 14, 18, 19, 27, 28 Eylül tarihlerinde olumlu ve zorlayıcı görünümler yapacak. Bunların içinde 18 ve 28 Eylül günlerini fazlasıyla önemsiyorum. Dönemi daha iyi anlamak için, yorumunuzda bunlara yer vereceğim. Ajandamıza işaret edelim. 18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, Oğlaklar açısından aşk hayatınızla ilgili meselelerde, çocuklarınızla ilgili konularda veya çocuk sahibi olma anlamında sağlam kararlar alma veya şu andaki sorunları çözebilmek için mücadele verme yönünde etkileyicidir. Kişi aşk hayatını ileri ve ciddi bir noktaya getirmek ister. Eğer hayatında kimse yoksa, düzgün bir ilişki yaşamak adına seçeneklerini gözden geçirir. Çocuklarınızın geleceği hakkında ciddi ciddi düşünmenizi sağlar. İş hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Size sorumluluk yükler ve güçlü insanlarla bağlantılarda bulunmanızda yardımcı olur. Bazı Oğlaklar için zorlu bir dönem olabilir. Onlar hem aşk hem iş hem de hedefleri yönünde baskı altında olabilirler. Bu yüzden de karamsar düşünmeye açıktırlar. Oysaki bu görünüm, derinlikli bir şekilde ele alınan meselelerin çözüme kavuşacağını göstermektedir. Bu kavuşum, kişisel anlamda size bir hayli sorumluluk yüklese de, kendi kararlarınızı kendiniz verebilmeniz yönünde destekleyicidir. İş hayatında otoriter yaklaşımlar, toplum içinde saygınlık elde etme, ilişkilerde daha dikkatli olma yönünde bu kavuşumun sizler açısından ileriye dönük düşündüğümüzde yüksek başarıları getireceğini biliniz. Seçkin olana yönelecek, kendinizi ve sınırlarınızı daha kararlılıkla çizebileceksiniz.

28 Eylül, benim önemsediği ikinci tarih. Bu tarihte, Venüs-Mars arasında etkili olacak mücadeleci görünüm, amacımızı gerçekleştirmek için ilgili kişilerle her türlü alışverişe açık olduğumuzu işaret ediyor. Bunu hem çıkarlarımız hem parasal konular hem de hedeflerimizi gerçekleştirmek için yapabiliriz. Ancak birileri hakkımızı yemeye kalkışıyorsa, buna müsaade etmeyiz. Çünkü biz de kendimizi düşünürüz. İlişkimizde de durum böyle. Aşkı veriyorsak ve altın bir tepsiyle sunuyorsak, verdiklerimizin değerini anlayabilecek bir kişiye ihtiyacımız var. Gelelim para konusuna. Şu anda üzerinde durduğumuz en önemli konu istikrarlı bir para akışı temin etmek. Amacımız bu olduğu için doğal olarak, otoritelerle iyi geçinmenin öneminin farkındayız. Ancak diğer yandan da, gururlu bir dik duruşa sahibiz. Tamam diyoruz, şunla bunla anlaşmaya hazır olabilirim fakat bu kendimden taviz vermem anlamına gelmiyor.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


KOVA

Sevgili Kovalar 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. Bu yıl ki geçişte Venüsün etkin tarihleri, 14, 18, 19, 27, 28 Eylül. Ben 18 ve 28 Eylül tarihlerini bir hayli önemli buluyorum. Yorumunuzu da bu iki tarih merkezinde ele aldım. Şimdi birlikte inceleyelim. 18 Eylül, Venüs-Satürn kavuşumu, ailevi konular, kendinizi geliştirme yönündeki çalışmalar, psikolojik arınma, sorumluluklar ve kariyer anlamındaki durumunuzla yakından alakalıdır. Hatta diyebiliriz ki, toplum içindeki yeriniz, yükselişiniz tamamıyla bu meselelerle olan mücadelenizle birebir alakalıdır. Öncelikle ailevi konular, ev yaşamı, güvence meselelerinde güçlenmeniz için, iş hayatınıza mutlaka önem vermelisiniz. İşte o zaman hem daha kaliteli ve seçkin bir yaşam sürersiniz hem de kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Diğer bir konu gelişim anlamında önem taşıyor. Şöyle bir durumunuza baktığınızda kendinizi yeterli görüyor musunuz? Yoksa hala eğitim veya tecrübe anlamında eksikleriniz var mı? Bunları ele alarak eksileri artıya çevirmek için gayret gösterirseniz ve de artık çevrenizi gözden geçirerek daha seçkin dostluklar kurabilirseniz iş hayatında yükselebilirsiniz. Her şeyi ben biliyorum demek yerine, öğrenmeyi tercih ediniz. Öğrenmenin sonu olmadığını biliniz. Farklı insanlara, gelişmelere açık olunuz. Ayrıca sizi yavaşlatan, kuruntuya sevkeden yüklerinizden artık kurtulunuz. Sizin yolunuz toplumda üst noktalara çıkmak, huzur bulmak ve düzgün ilişkiler yaşayarak başarıya ulaşmak olmalıdır. Yoksa çok zorlarsınız kendinizi.

Önemsediğim ikinci tarih 28 Eylül. Bu tarihte Venüs-Mars arasında zorlayıcı bir görünüm oluşacak. Mesleki konularda nelerin bizim için değerli olduğunu veya ne yaparsak kendimizi güvende hissedeceğimizi vurguluyor. Ancak şu da var. Bu enerji altında günlük düzeninizde fırtınalar esebilir. Bedeniniz ve ruhunuzla işinize sarılmanız, kazanmak için hırslı davranmanız gerekebilir. Özellikle iş konusunda kriz yaşıyorsanız bunun üstesinden gelebilmeniz bu enerji sayesinde mümkündür. Bu arada ev sınırlarınız içinde değişimler meydana gelebilir. Garip ve anlaşılmaz bir sessizliğin ortasında kendinizi kimi zaman zayıf hissetseniz de, yeni biriyle tanışma anlamında bu görünüm etkilidir. Ayrıca iş ortamınızda veya ailenizde Akrep veya Aslan burcu mensubu kişiler varsa anlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaştığınızda iddialaşmanın ve onları ciddiye alarak sinirlenmenin gereği yok. Zor da olsa gülümseyin. Bu onlara en iyi cevaptır.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar, 11 Eylül saat 09:15-7 Ekim saat 20:54 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bizden farklı düşünen kişilerle olan ilişkimiz, alışverişlerimiz ve yakın çevremizle olan paylaşımlarımızın önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Bu seneki Venüs-Akrep geçişinde 14, 18, 19, 27, 28 Eylül tarihlerinde önemli görünümler söz konusu. Ancak bunların içinde 18 ve 28 Eylül çok daha etkili gözüküyor. Ben de yorumunuzu bu iki görünüme göre hazırladım. Birlikte gözden geçirip, ajandamıza bu iki tarihi not edelim.
18 Eylül tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu öncelikle iletişim-haberleşme-bilgi edinme, bilgiyi başkalarına ifade etme yönünde sizi kuvvetlendiriyor ve hırslandırıyor. Bu hırsın tabii ki nedenleri var. Çünkü özellikle eş veya partnerin durumu, iş hayatı, borçlarınız, kredi ödemeleri veya başkalarıyla ortaklaşa olan ilişkilerin düzenlenmesi için, çalışmanız-gayret etmeniz lazım. Eğer siz yeteneklerinizi dış dünyada ifade edebilirseniz, mali anlamdaki problemlere çözüm bulmanız kolay olur. İşte bu kavuşum, kendinize yeni hedefler koyabilmeniz anlamında da kıymetlidir. Ancak bir yandan da fazla sert ve taviz vermeyen bir kişi haline gelmenize neden olabilir. Yani hırsınızın kurban olmamak için, ilişkilerinize dikkat ediniz. Özellikle çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminizi önemseyiniz. İşte gelişimin, yeni bir bakış açısı kazanmanın, dünyaya açılmanın yolları bunlardır.

28 Eylül tarihindeki Venüs-Mars mücadeleci görünüm, güç ve güven, derinliklere sızma ve kendini ifade etme anlamında bizi harekete geçiriyor. Evet belki isteklerimiz için birileriyle iyi geçinmek zorundayız veya kendimiz adına yapmak istediklerimizi tam olarak elde etmekte zorlanabiliriz. Ancak bu enerji altında hepsinin üstesinden gelebileceğimize dair kanaatimiz yükseliyor. Bu yükselme doğal olarak aşırı tutkulu davranmamıza yol açabilir. Bu halimiz aslında hoşumuza gidiyor. Tamam diyoruz, birileri pes ettiğimi sansın veya geri çekildiğimi düşüne dursun bunu böyle olmadığını ben biliyorum ya gerisi önemli değil. Aslında bu görünüm altında bir şeye çok dikkat etmeliyiz. Çünkü oldukça önemli. Kendimizi sevmek ve diğerlerinin de bizi olduğumuz gibi kabul etmeleri konusunda taviz vermemek. Bir de bugünün bize kazandırdığı bir durum daha var. Hayallerimizin, ideallerimizin peşinden gitmekten asla vazgeçmemek. Bu konuda dürtülerimiz oldukça kuvvetli. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekiyor. Eğer gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsak bunu en doğru zamanda yapmalıyız ve deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi olmalı.
Venüs-Akrep burcu geçişinin, tüm ilişkilerimizde olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,