Venüs Boğa burcunda

Gökyüzü hareketleri bizi nasıl etkileyecek?

KOÇ

Sevgili Koçlar, saat 02.43 itibariyle Güneş-Neptün mücadeleci görünümle Perşembe günümüz başlayacak. Aşk hayatınız veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda hassasız. Bu nedenle sözlere, davranışlara bir hayli önem vereceğiz. Biz de dikkat edeceğiz. Bu görünüm bir sağlık problemi veya bir sıkıntının, hayalı kırıklığının işareti olabilir. İş ve ailevi konular üzerinde özellikle gerçekçi düşünmekte yarar vardır.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında yönettiği Boğa burcunda ilerleyecek Venüs maddi kazanımlar ve ilişki anlamında huzur, güven ve konfor duygusunun ön planda olduğu bir zaman dilimidir. Seçkin zevklerimiz vardır, kaliteli olanı isteriz, ilerisi adına düşünürüz, elimizde olanları kaybetmekten çekiniriz. Aşkta sadakati önemseriz. Hali vakti yerinde ve dürüst kişileri tercih ederiz. Cinselliğimizi ön planda tutarız. Paranın gücünün farkına varırız. Gördüğümüz kaliteli ve uzun seneler kullanacağımız ürünleri tercih ederiz. İlişkilerde değerlerimize bizim kadar sahip çıkacak bir sevgili ararız. Sevgilimizin bize saygı duymasını bekleriz.

Reklam
Reklam

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin, geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte eskiyi hatırlarız. Yaşımız ergin veya geçkin olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz? Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları, duygularımızın veya kırgınlıklarımızın esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Reklam
Reklam

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar, perşembe günümüz saat 02.43 Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle başlıyor. Parasal mevzularda gerçekçi düşünmek gerekiyor. Şartlar zorluyor bizi. Eğer bir amacınız varsa, o amaca uygun şekilde hareket etmek en doğrusudur. Bazı durumlar sizi dağılmaya, yönünüzü kaybetmeye ve sebebi belli olmayan rahatsızlıklara sürükleyebilir. İşte böyle durumlarda bir anda vereceğiniz yanlış kararlar hem maddi yönden sorunlara neden olur hem de size zaman kaybettirebilir. Öncelikle sakin olunuz ve yanılmamak için her şeyi enine boyuna düşününüz.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Venüs burcunuz üzerinde ilerleyecektir. Yönetici olduğu bir burçta ilerlemesi, onun güçlü ışığından, nimetlerinden, olumlu niteliklerinden yararlanmanız anlamına geliyor. Hangi konularda? Lezzet hissi uyandıran her şeyde onun izlerine rastlamak mümkün. Sözgelimi tatlar ve yiyecekler bunların başında yer alıyor. Doğal olarak iştahlılık kavramı öne çıkıyor. Kilolara dikkat etme zamanı. Elit ortamlar ve yerler. Huzur hissi veren bakım, estetik, güzellik ürünleri veya bunların uygulandığı alanlar. Hayatı olumlu yönde ele almamızı sağlayan sağlıkla alakalı konular. Hobi veya profesyonel anlamda sanatla uğraşmak. Güven duygusu veren işler, ilişkiler. Güzellikleri satın almamızı sağlayan para ve sağlamlık duygusu uyandıran her şeye sahip olmak isteği dönemin etkileri arasında yer alıyor. Hem dış dünyada hem de kendi içinizde huzur, güven ve sağlamlık yönünde olumlu gelişmeleri simgeliyor. Fiziki anlamda sizi çekici kılıyor.

Reklam
Reklam

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihlerinde Merkür Yengeç burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu geçiş, parasal ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler, saat 02.43 itibariyle Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle güne uyanıyoruz. Bu enerji, kendinizi odaklamanız gereken konuları işaret ediyor. Özellikle mesleki konularda iletişiminize özen göstermelisiniz. İnsanları dinlemeyi bilmeli ve görüş alışverişinde bulunmalısınız. İşlerinizin yolunda gitmesi için, hedefleriniz adına girişimci olmalı, taktik becerinizi geliştirmelisiniz. Fırsatların kaçmaması için sistemli çalışmalısınız. Bazı durumlar sizi çelişkide bırakabilir. Ancak kariyer hedefleyen kişi, akıllı seçimlerde bulunmalı ve sabırlı olmayı bilmelidir.

Reklam
Reklam

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15:33 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs süreci huzur bulmak, güven duymak, rahatlamak ve sizi rahatsız eden her şeyden uzak durmak arzunuzu işaret eder. Kendinizi yormak ve üzmek istemezsiniz. Fiziksel ve duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda geriye çekilip, olan bitene bakarsınız. Maddi ve manevi anlamdaki ilişkilerinizi gözden geçirirsiniz. Suya sabuna pek dokunmadan, fazla zora gelmeden yaşamak istersiniz. Size göre aşk, ruhumuzu canlandıran, hayatı güzel yaşamımızı sağlayan bir duygudur. Bunun dışındaki ihtimaller yorucudur. Sizin de yorulmaya, üzülmeye müsaadeniz yoktur. Sanat, müzik, huzurlu ve seçkin ortamlarda bulunma arzusu, dönemin etkileri arasında yer alır.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14:56 tarihleri arasında Merkür-Yengeç burcunda geçişini sürdürecek. Parasal açıdan güven içinde yaşamak isteğimiz öne çıkıyor. Genel olarak zihnimiz, hem geçmiş hem de gelecek meseleleriyle dolu olacak. Hayatımızı garanti altına alabilecek şekilde para kazanmak, paramızı değerlendirmek isteyeceğiz. Eskiye dair meseleler, yuvanızla ilgili işler, kişisel ihtiyaçlarınız gündem maddenizde ilk sırayı alacak. Ev sahibi olmayı düşüneceğiz. Üç beş kuruşumuz bir kenarımızda olsun isteyeceğiz. Eğer cüzdanımız dolu değilse, rahat etmeyeceğiz. Merkür-Yengeç burcunda zihnin yavaşlamasını, meselelerin hassasiyetle ele alınmasını sağlar. Aile, eş desteği, güvenli bir iş gayet kıymetli hale gelir. Hissi davranabiliriz.

Reklam
Reklam

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, saat 02.43 Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle Perşembe gününe adım atıyoruz. Her konuda iki yönlü düşünebilir, kararsız kalabilir, yanlış düşüncelere kapılabilir, bir amacınız ve hedefiniz yoksa hassas düşünebilirsiniz. Eğer siz kendinizden eminseniz, hiç kimsenin sizi yanlışa itmesi mümkün değildir. Gereksiz konuların, sorunların sizi hasta etmemesi, hayattan uzaklaştırmaması için lütfen önünüze ardınıza iyi bakınız. Gerçekçi düşünmeye, sapla samanı birbirinden ayırmak için bilgilenmeye önem veriniz.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, ailevi hayatın huzuru, güven içinde yaşamanın lezzeti, geleceğin planlanması, garanti altına alınması, elinizdekileri sahip çıkmanız, değerlerinizi maddi ve manevi anlamda koruma arzunuzun işaretçisidir. Kişi bu süreçte, kazanmak ve kazandığının tadını çıkarmak, karmaşık olandan kaçmak, inandığı yolda ilerlemek ister. Elit ortamlarda bulunmak, dostlarını itinayla seçer. Satın almanın, sahip olmanın, elinde tutmanın, riskten uzak durmanın önemini bilir. Ağzının tadı yerinde olsun ister. Kaliteli olana yönelir. Gerek ailevi gerekse sosyal yaşamla alakalı her konuda garantiyi önemser. Ailevi ilişkilere önem verir. Kendisi için ne önemliyse, ne gerekliyse onu elde etmek ve elinde tutmak için azami gayret gösterir.

Reklam
Reklam

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında, burcunuzda düz seyirle ilerleyecek Merkür süresince, etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenmeye başlıyor diyebiliriz. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar, saat 02.43 itibariyle Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle Perşembe günümüz başlıyor. Bu enerji, maddi ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde düşünmeniz anlamına gelir. Bir yön tayininde bulunmak istersiniz. İsteklerinizde, hayattan beklentilerinizde haklısınızdır. Bir takım kararlar vermişsinizdir. Ancak bunlar gerçekten doğru mu, yoksa gelecekte sorun çıkarır mı? diye düşünürsünüz. Benim tavsiyem, hangi mesele sizi çelişkide bırakıyorsa, biliniz ki mantıklı hareket etmeniz gerekiyor demektir. Hesabınızı iyi yapınız.

Reklam
Reklam

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında kariyer evinizde seyrini sürdürecek Venüs, huzurlu, güvenli, garanti altında yaşamak ve çalışmak arzunuzu işaret eder. Maddi ve manevi anlamda rahat etmek isteyen kişi, hem iş hayatında hem yerleşimle ilgili konular üzerinde odaklanır. Uzun vadeli düşünür ve her noktayı gözden geçirir. Eğer mevcut işinizde gelecek görmüyorsanız veya yeni bir iş düşünüyorsanız, bu süreçte şöyle enine boyuna düşününüz. Bu süreçte iş ilişkilerinde veya genel olarak beraberliklerde aradığınız en önemli husus, saygınlık, kendinizi önemli hissetmek, karmaşadan uzak durmak ve güven içinde olmaktır. Sürekli baskı kuran, kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekil de siz de kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünürsünüz. Ayarı bilmekte yarar var.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, ruhsal anlamda içe yönelmenin işaretidir. Bir çok mesele gözden geçirilir. Eskiye ait anılar bunların içinde yer alır. Neler yaşamıştınız, nasıl dersler almıştınız, şimdi ne durumdasınız? Hisler öylesine geçmişle alakalıdır ki, kişi eskiyi hatırlar, bütün bir hayat film şeridi zihninden akıp geçer. Özelini kimseye açmaz, sahip olduklarını korur ve gözetirsiniz. Şiir, söz, sanat, müzik veya ritüellerle uğraşma zamanıdır. En büyük zenginlik kişinin kendiyle olan temasıdır sözü, böyle zamanlar için söylenmiş olabilir. Ancak duyarlılık bazen fazlaca yükselir. Dalgınlık sonucu yanlışlıklar yapabilirsiniz. Takıntılı düşünülebilir. Güvendiğiniz insanlarla konuşmalı, paylaşımda bulunmalısınız. Ruh ve beden sağlığınız bu dönemde önemlidir.

Reklam
Reklam

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar, saat 02.43 itibariyle Güneş-Neptün arasında zorlu bir görünüm meydana gelecek. Perşembe gününe böyle bir etki altında adım atıyoruz. İlişkiniz, iş ortaklığınızı, sözleşmelerinizi, yasal sorunlarınızı gerçekler ışığı altında gözden geçiriniz. Özel hayatınızda fedakarlığın sınırlarını iyi biliniz. Kendinizi kurban etmeyiniz. Aranızdaki uyumu şöyle bir hakikatler ışığı altında inceleyiniz. İşinize geldiği gibi yorumlamak yerine ortadaki gerçeklere göre yol belirlemek her zaman faydalıdır.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasındaki Venüs-Boğa geçiş süresince eğitim, yenilik, hayata bakışımız, bilgilenme, ticari meseleler üzerinde ciddi bir şekilde duracağız ve uzun ömürlü olanı, güven ve huzur vereni tercih edeceğiz. Para kazanmak ve hedefimize ulaşmaktan yanayız. Tercihlerimizi yaparken mantıklı düşünmemiz gerekiyor. Uzun vadeli olanı tercih etmemizde yarar var. Acelemiz yok. Başaklar gözlem gücü çok yüksek insanlardır. Hem bir şeyi sağlamak almak isterler hem de üretime katkıda bulunarak insanların yarar görmesini. Bu süreçte hayatımızda neyin önemli veya önemsiz olduğu üzerine düşüneceğiz. Ahlaki açıdan değer yargılarımızı koruyup gözeteceğiz. Elimizdekinin kıymetini bileceğiz, üretime de önem vereceğiz. Özel veya iş ilişkilerinde sınırlarımızı tekrar gözden geçireceğiz. Hemen güvenmeyeceğiz. Prensiplerinize sahip çıkabileceğiz. Ticari ilişkilerde garanti arayacağız.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek yöneticiniz Merkür, güven içinde yaşama arzumuzu yükseltiyor. Artık geleceğimizi düşünerek kararlar vereceğiz. Kariyer hayatımızı, hedeflerimizi önemseyeceğiz. Ona göre seçimler yapacağız, kararlar vermeye çalışacağız. Aile içinde, birlikte olduğunuz kişilerle, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde yarım yamalak değil bütünlük duygusu içinde hareket edilmesine dikkat edeceğiz. Kimlerle yola çıkıyorsak, bizim hassasiyetimize kıymet veren insanları tercih edeceğiz. Böyle insanları destekleyeceğiz. Geçmişte olanlara takılı kalmamak lazım. Yaşandı bitti diye düşünüp önümüze bakmamızda yarar var. Ailemiz, arkadaşlarımızla bağımız güçlenecek. Mistik faaliyetler, sanatsal konular, gruplarla ilişkiler, eğitmenlik, ailelere, kadınlara yönelik faaliyetler, sosyal yardımlaşmalar bu dönemde önemlidir.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler, saat 02.43 Güneş-Neptün arasındaki görünümle Perşembe günümüz başlayacak. Bu enerji, çabucak yön değiştiren düşünceleriniz, kararlı şekilde ilerlemenize mani olabilir. Oysaki araştıran, doğruyu bulmaya çalışan ve hayatını hakikat temeline oturtan birey yanlışa izin vermez, yanlış seçimde bulunmaz. Sağlığına, alışkanlıklarına dikkat eder. İşine geldiği gibi kararlar almaz, bilakis dış dünyaya bakar, etrafı gözlemler, ham bilgiyi süzer ve ona göre –evet benim için doğrusu bu olmalı diyerek ilerler.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, gerek ilişkilerde ve gerekse kişisel meseleleriniz üzerinde ciddiyetle duracaksınız. Güven, huzur, geleceğe dönük yatırımlar, ortaklıklar, eş ile paylaşımların özünde sadakat unsuru çok kıymetli olacak. Tabii ki ilişkinizin niteliği çok önemli. Beraberliğiniz çıkar ilişkisi şeklinde ise, her iki taraf da kendi açısından düşünecektir. Çıkar çatışmaları yaşanabilir. Onun için gerçekçi bir şekilde duruma bakınız. İş ortaklıklarında açık ve dürüst bir şekilde bağlantının önemi büyük. Aile hayatında sağlamlık, huzur, güvenlik, kalıcılık, birlik, sevgi olgularının güçlendirilmesi gerekiyor. Venüs-Boğa burcu seyri, duygusal anlamda huzura duyulan ihtiyacı, kaliteli olana ulaşma arzusunu simgeler. Sizler bu süreçte maddi ve manevi değerlerinizi paylaşım anlamında, kredi, borçlar, destekler, cinsel yaşamınız yönünde derinlemesine düşününüz.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür-Yengeç burcu geçişi, kişinin hassasiyetle durumunu ele almasına neden olabilir. Sözgelimi geçmişte yaşanılanlar gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçer. İlişkiler, iş hayatı, ailevi konular, uygulamak istenen planlar tecrübeler ışığında ele alındığı için, kişi değerlendirmeleri ister istemez bunlara göre yapabilir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamak istemezsiniz. Fakat yaptığınız konuşmalar, tavırlarınız, başkalarının sizin hakkınızda bir yargıda bulunmalarını sağlar. Sorumluluklarınızın farkında olmanız gayet faydalıdır. Geriye dönük düşündüğünüzde neden bunları yaşadım demek yerine, tecrübe olarak görürseniz ne kendinizi ne de hayatı suçlamamış olursunuz. Çünkü bu tecrübeler size rehber olabilir ve aynı hataları tekrarlamadan doğru seçimlerde bulunursunuz. Bu süreçte bir başka şehirde çalışma, yerleşim, ihtisas yapma, tayin, eğitim, ticari gibi meseleler gündeminizi oluşturur.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler, perşembe gününe, saat 02.43 Güneş-Neptün görünümüyle merhaba diyoruz. Bu enerji, kuruntulu ve endişeli davranmanın, özellikle aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış kararlar almanıza sebep olabileceğinden söz ediyor. Ve size diyor ki, gereğinden fazla kendinden ödün verme. Ne ise gerçek ona bak. Gördüğün resmi iyi incele. İşte bunu yapabilecek kadar uyanık olan birey doğal olarak yanılgılardan uzak durabiliyor. Ayrıca parasal konularda uyarı getiriyor. Boyunu aşan borçların altına girmekten, yanlış kişilere güvenmekten uzak durmanız gerektiğini söylüyor.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkisi düzgün seyirde ilerleyen kişiler için, ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. İlişkisinde sorun olanların sadakat, güven, huzur, saygı ve sevgi ilkelerini yeniden gözden geçirmelerinde yarar var. Yeni tanışanlar da aynı şekilde bu hususlar üzerinde durmalılar. Zaten Venüs geçişi bu yıl, Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. O nedenle hepimizin huzur ve selametimiz açısından köklü ve güvenilir olana yönelmemiz lazım. İşte bu anlamda durumumuza bakma vaktidir.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14:56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin önemini gösteriyor. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep bu süreçte ileriye bakmalı ve eski tecrübelerini göz önüne alarak geleceğe yönlenmelidir. Çünkü şimdi önemli olan tarafsız düşünmektir. Gereksinimler, gelecek, maddi konular, hedefler anlamında gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


**

**

**YAY

**

Sevgili Yaylar, saat 02.43 Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, fedakarlıkta bulunduğumuz durumlar, disipline olmakta zorlandığımız konular, çabuk dağılmamız, duygularımızdaki ikilem ve hassasiyetimizin özel hayatımızda zorlanmalara sebebiyet vereceğinden söz ediyor. Kısaca bizi öncelikle iletişimde bulunmaya, gözlem yapmaya ve akıllıca hareket etmeye çağırıyor. Evimiz, yuvamız ve yerleşim yerimizle ilgili konularda bilinçli olmamız gerektiğinden söz ediyor. Fazla hayalci davranma, kolay etki altında kalmamak için tutarlı davranmaya çalış davet ediyor.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınızdaki verimlilik, huzur ve güven duygusu, maddi ve manevi kazancınız, iş ilişkileriniz, sağlığınız gibi geniş bir alanda önem taşıyor. Huzurlu musunuz, beklentileriniz nedir, güven içinde misiniz, geleceğe dönük düşündüğünüzde kaygılanıyor musunuz yoksa rahatınız yerinde mi? işte bütün bunları Venüs-Boğa geçişinde düşüneceğiz ve duruma bir bakacağız. Bu süreçte, kalıcı olanı isteyeceğiz. İşlerimizi dikkatli ve sabırlı bir şekilde yapacağız. Sıkı çalışacağız ve prensiplerimizden ödün vermeyeceğiz. Venüs lezzet duygusudur. Boğa burcunda kilo alımınıza dikkat ediniz. Çevrenizdeki insanlarla ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçiriniz. İş güvenliğinizi maddi ve manevi anlamda ele alınız. Estetik, bakım, sanat, beslenme, sağlamlaştırma gibi konular, dönem boyunca öne çıkıyor.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14:56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, özel ilişki, mesleki konular, finansal meseleler ve ortaklıklar anlamında gerçekçi olunması gereken zaman dilimidir. Sabırsız ve sadece kendimize yönelik, bir de hassasiyet içinde durumları ele almamalıyız. Bir bakacağız olan bitene. Sözgelimi evlilik veya boşanma gibi meseleleri geleceğe dönük bir şekilde ele almalıyız. İş ortaklarımızla aramızdaki her türlü alışverişte dürüstlüğü ilke edinmeliyiz. Yaylar aktif ve ateşli kişilerdir. Bir iş istedikleri gibi gelişmediğinde tepki gösterirler. Bazen de aşırı iyi niyetle, nasılsa halledilir diyerek yanlış seçimlerde bulunabilirler. Akıllı olmalıyız. Bu dönemde duygusal ve ruhsal anlamda hassasız. İstikrarlı yürümeyen ilişki ve iş ortaklıklarımızı mutlaka ele almalıyız.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


**

**

**OĞLAK

**

Sevgili Oğlaklar, perşembe günümüz, saat 02.43 Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle başlayacak. Bu enerji, kişinin kendine özgü çalışma ve yaşamını sürdürme arzusunun göstergesi. Ancak bunun için akıllıca hareket etmesi, çevresiyle olan ilişkisinde bilinçli davranması, seçimlerini yaparken dikkatli olması şart. Yani hiç kimsenin onu yanıltmasına, kurban durumuna düşürmesine izin vermemesi lazım. Çünkü yanılgılar kişinin öncelikle sağlığını zorlayabilir. Bastığımız yeri bilmemiz gerekiyor. Yakın çevremizle ilişkili konular, eğitim hayatımız, iş hayatımızın gündelik temposu, iletişimle alakalı her mevzuda uyanık olmak ve gerçeklerden uzaklaşmamak lazım.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, gerek mesleki ve gerekse aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde güven, sadakat, huzur ve mutluluk gibi ilkeleri önemsediğimiz zaman dilimidir. Prensiplerimiz çerçevesinde ilişkilerimizi ele alacağız. Güzelliklere düşkün olacağız. Keyifli yaşamak isteyeceğiz. İlerisi adına düşüneceğiz. Gelir geçer aşklardan uzak duracağız. Bir yuva kurmak, evlenmek, aile olmak isteyeceğiz. Hedeflerimizi gözden geçireceğiz. İş ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Hem sıkı çalışacağız hem de hakkımız olanı isteyeceğiz. Sağlam kararlar alarak güçlenmek, yeteneklerinizi değerlendirmek, varsa çocuklarınızla alakalı meseleler üzerine eğilmek, dönemin etkileri arasında yer alıyor.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, çalışma hayatı, sağlık ve birebir ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde ihtiyaçların gözden geçirilmesi ve güvenlik çerçevesinde ele alınmasında önemlidir. Sözgelimi iş konularında sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve her türlü noktanın önemle ele alınması önemlidir. Sağlığınızla ilgili konulara da önem vermek lazım. Eğitim, bir başka yere yerleşim, ihtisas, ticari konularda iyi düşünmek gerekiyor. İlişkilerde, görüş ayrılıkları var mı diye bir bakalım. Eğer evlenmeyi düşünüyorsak nerede yaşanacak, partnerin iş durumu, ailesine olan bakış açısı bunları iyice ele almak gerekiyor. Diyelim ki ayrılık kararı verdik. Duygusal düşünmemeli, probleme neden olan noktaları tekrar gözden geçirmeliyiz.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


**

**

**KOVA

**

Sevgili Kovalar, saat 02.43 itibariyle Güneş-Neptün arasındaki zorlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, hayallerini gerçekleştirmek isteyen bireyin göstergesi. Aşk evinizden geçmekte olan Güneş, sizi yaşamla alakalı konularda çok yönlü düşünmeye sevk ediyor. Ancak sabırsız ve abartılı davranırsanız iradeniz devre dışı kalarak yanlış yapmanıza sebebiyet verebilir. Söz gelimi para konusunda acil bir karar vererek, daha fazla kazanırım düşüncesiyle girişimde bulunmaya kalkışmamakta yarar görüyorum. Onun için neye bastığınızı, hangi yolda ilerlediğinizi bilmelisiniz. Kafanız dağınıksa, karar vermeden önce bugün durun ve düşünün lütfen.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilme, ailevi ilişkileri düzenleme, yaşadığınız yeri güzelleştirme, maddi-manevi anlamda güçlenme arzusu duyduğumuz zaman dilimidir. Önceden düşündüğümüz işlerimizi bitirebiliriz. Ev veya büro satın alma, kiralama, gibi konularda iyice düşünelim. Fiyatlara ve şartlara bakalım. Önemli olan uzun vadeli düşünmektir. Eğer ailevi konularda sorunlar varsa, bu süreçte birbirinize karşı ılımlı şekilde yaklaşmak, bir çok meselenin çözümlenmesini sağlar. Bu dönemde evlenmek isteyenler, evini yenilemekten yana olanlar, yatırım yapmak isteyenler, karar vermeden önce hesabınızı çok iyi yapınız.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında, Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür döneminde başta, aşk hayatınız olmak üzere, ortaklaşa gelirler, çalışma ve sağlıkla alakalı meseleler bir hayli hassas ele alınır. Kişi hem kendi hem de değer verdiği insanların ihtiyaçlarına öncelik tanımak hem de kendisiyle alakalı meselelere eğilmek durumundadır. Ancak duygular, mantığımızın önüne geçmemelidir. Tamam yardımcı olacağız, başkalarına destek çıkacağız ama kendimize dikkat edeceğiz. Eğer iş hayatı, aşk yaşamı, maddi konularda belirsizlik yaşıyorsak, bunları gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Geçmişte yaşanmış problemlerin etkisi altında kalmayacağız ve bunların bilinçaltımızda yarattığı baskılarla hareket etmeyeceğiz. Önümüzdeki duruma bakacağız. Nasıl çalışıyoruz, nasıl ilişki yaşıyoruz, kimlerden destek görüyoruz ve kimlere hizmet ediyoruz. Bunları ele alacağız.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar, saat 02.43 itibariyle İkizler burcunda ilerlemekte olan Güneş, yöneticiniz Neptün ile mücadeleci bir görünüm yapıyor. Yuvanız sınırları içinde veya iç dünyanızda dağılmanıza, çabuk sıkılmanıza, havai davranmanıza, bazen sivri bir dille alaycı şekilde konuşmanıza, kendinizi diğer insanlara göre fazlasıyla zeki bulduğunuz için kimseyi dinlememenize sebep olabileceği için uyarmak durumundayım. Lütfen, tutarsızlıktan, gerginlikten uzak durunuz. İdeallerinize sahip çıkmaktan vazgeçmeyiniz. Ne yol üzerinde ilerlemek istiyorsanız bilgiyi önemseyiniz.

29 Mayıs saat 04.45-23 Haziran saat 15.33 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Boğa burcu sürecinde, çevrenizde bulunan kişilerle sağlam, güvenilir, huzurlu, uyumlu, ılımlı şekilde anlaşmayı tercih edersiniz. Sevgi, saygı ve güven ilkelerini ön planda tutarsınız. Rahat, konforlu bir yaşam sürmekten yana olursunuz. Bu dönemde ayaklarınızın sağlam olarak yere bastığına inanmadan hiçbir konuda karar vermezsiniz. Sağlamcı düşünürsünüz, seçkin olanı istersiniz. Var olan değerlerinize sahip çıkarsınız. Kiminle hangi konuda görüşüyor, bağlantıda bulunuyorsanız dürüst olup olmadığına bakarsınız. Birileriyle iş yapıyorsak sözlerinin doğruluğu sizin için gayet önemlidir. Teminat istersiniz. Çıkarcı insanlardan hoşlanmazsınız. Güzel görünmeyi istersiniz ve giyim kuşamınıza dikkat edersiniz. Venüs-Boğa burcu iştah açıcıdır. Yükselene olumlu bir görünüm yaptığı için, bir dirhem et bin ayıp örter sözünü benimseriz. Ancak tabii ki dikkat etmemizde yarar var.

29 Mayıs saat 12.12 - 7 Haziran saat 14.56 tarihleri arasında Yengeç burcunda düz ilerleyecek Merkür, aile yaşamı, evlilik, iş ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konularda hassasiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Bazen eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunlar üzerinde durabiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, kontrollerimizi yaptırabiliriz. Bir ofis açarak çalışmayı düşünürsek piyasanın durumuna bakabiliriz. Ancak 7 Haziran tarihindeki Merkür geri hareketini de göz önüne alarak aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konuları bir daha ele alalım.

Merkür-Yengeç seyri hakkında genel not:

Bu yıl Merkür geri hareketi 7 Haziran tarihinde başlayacağından, gölgeli günlerini hesaba katarsak, hepimiz 1 Haziran itibariyle yukarıda yorumunuzda sözü edilen noktaları dikkatle gözden geçirmeyi unutmayalım. 7 Haziranda geri hareketin yansımalarından günlük yorumlarda söz edeceğim.

Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,