Venüs Kova Burcunda

Venüz'ün bu hareketi bizi nasıl etkileycek?

KOÇ

Sevgili Koçlar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs süresi, sosyal yaşamın canlanması, arkadaşça paylaşımların artması, ilişkilerde özgür yaklaşımların ön planda olması demektir. Siz Koçların sosyal ve kültürel yaşamlarına renklilik ve değişim getirir.

Bir çok kişiyle tanışabilir, iş veya özel amaçlı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunabilir, sohbetler edilir, kimler ne yapıyor, nasıl çalışıyor, yaşıyor, biz neler yapabiliriz, kendimizi nasıl dışa lanse edebiliriz bunlar üzerinde durabiliriz. Kısa süreli bir etki olması bir de Mars geri hareketini düşünürsek, bu dönemde ilişkinin kökleşmesi, derinleşmesi pek mümkün olmaz.

Reklam
Reklam

BOĞA

Sevgili Boğalar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs kariyer hayatınızla ilgili konularda, yenilikçi tarzda düşünmeniz ve ilişkilerinize önem verebilmeniz anlamında gayet kıymetlidir. Başkalarına mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu burun büyüklüğü şeklinde değildir.

Genel yapınız olarak ciddiyeti önemsediğiniz içindir. İş hayatında ve toplumsal yaşamda ideallerinize bir hayli kıymet verirsiniz. Değişik insanlarla tanışarak, grup çalışmalarına ağırlık vererek, iş hayatında geniş bir çevre edinmenizde yarar vardır. Akılcı yaklaşımlarınız sayesinde çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bu süreçte, ben bilirim tarzı yaklaşımlarda bulunmak, inatlaşmak yanlış olur. Ortama, zamana, işin gereklerine, hayatın geneline göre hareket etmekte fayda vardır.


İKİZLER

Sevgili İkizler 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs döneminde, farklı görüşten insanlarla kültürel paylaşımlarda bulunabilir, uzmanlık alanınızla ilgili çalışmalara, faaliyetlere katılabilir, sergilere, aktivitelere katılabilirsiniz. Özgür yaklaşımlarınız, farklı görüşleriniz, insanlarla aranızda hoş bağlantılar kurulmasını sağlayıcıdır.

Reklam
Reklam

Yurtiçi ve yurtdışı gezileri sizin için geliştirici olabilir. Hatta bu geziler sırasında yeni biriyle tanışmanız mümkündür. İlginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişilerle kuvvetli dostluklar kurabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda size destek verecek, sizinle el birliğinde bulunacak insanlardan yardım görebilirsiniz. Beğendiğiniz, ilginizi çeken konularda hobilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak aşk evinizdeki Mars geri hareketini hesaba katmayı unutmayalım. Yenilikler konusunda dikkatlice gözlemde bulunalım.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, iş ve özel ortaklıklar aracılığıyla olan her türlü alış verişte etkili bir dönemin işaretidir. Parasal konularda, ilişkilerde dalgalanmalara, belirsizliklere yol açabilir. Bu dönemi rahat ve duygusal açıdan güvende geçirmek istiyorsanız, kimlerle bağlantınız olduğuna dikkat ediniz.

Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Beraberliklerde bir taraf fazla rahat davranabilir veya size destek olmayabilir, sıcak davranmayabilir. Maddi açıdan dikkatsiz davranan bir eş zorlanmanıza neden olabilir. Kendini değerli hissedebilir. Beklentileri, talepleri yüksek olabilir. Bunları göz önüne aldığımızda problemli bir ilişkide özellikle paylaşımların ölçülü şekilde olup olmadığına bakılmalıdır. Zor duruma düşmemek için, karşınızda kişiyi iyi tanımalısınız. Bu süreçte benim tavsiyem ilişkilerde, mali konularda, finansal alışverişlerde, ortaklıklarda her şeyin eşit ve hakkaniyet içinde olmasına dikkat etmenizdir. Çok fazla rahat davranılmamalı, hakkınızı korumayı bilmelisiniz.

Reklam
Reklam

ASLAN

Sevgili Aslanlar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ikili ilişkilerde paylaşımın kalitesini anlamamızda rehberlik edicidir. İlişkisi düzgün seviyedeki çiftler bu dönemde aralarındaki farklılıklara saygı gösterdikleri için, birbirlerini sık boğaz etmezler. Problemli çiftler arasında belli bir mesafe oluşabilir.

Partneriniz özgür davranışlar sergileyebilir, kayıtsız davranabilir, arkadaşça yanaşmanızı bekleyebilir. Bağlılık düşük seviyededir. Bu durum sorunların çözülmesinin önüne geçebilir. Bu süreçte size tavsiyem, eşinize, sevgilinize karşı baskı uygulamak yerine, onun bu dönemdeki davranışlarını izlemeniz, yeri geldiğinde konuşmanız ancak tartışmalardan kaçınmanızdır. O farklı düşünebilir, siz de farklı. Sürpriz bir beraberlik yaşanabilir. Ancak evlilik gibi bir karar verilmesi zordur. Zaten böyle durumlarda çok iyi düşünülmesi gerekir. Ne de olsa, Mars geri hareketini sürdürüyor. Aklımız başımızda olsun.

BAŞAK

Sevgili Başaklar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma ortamınızdaki kişilerle fikirsel paylaşımlarda bulunmak, işiniz ve sağlığınızla alakalı konulara ağırlık vermek ön plandadır. Baskı altına alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Sizler genelde insanlara destek veren, titiz çalışan, işine önem veren kişilersiniz. Ancak kendinizi de düşünmeyi bilmelisiniz.

Reklam
Reklam

Çalışma saatlerinizin düzensizliği, fazladan iş yüklenmesi, tatmin olmadığınız bir ortamda görev yapıyor oluşunuz bu süreçte sizi rahatsız edebilir. Siz de buna katlanayım derken yorulursunuz. Eğer işe yeni başlamış bir kişiyseniz bu dönemde işe alışmakta zorlanabilirsiniz. Çünkü işin niteliği, sizin beklentilerinize uymayabilir. Ancak hem yeni bir iş girişim hem de mevcut işinizle alakalı konularda lütfen dikkatlice hareket ediniz. Mars geri hareketi, Venüs geçişinde özgür hareket etmenin, yenilikleri uygulamanın önüne geçebilir. Sabırlı olmamız gerekiyor.


TERAZİ

Sevgili Teraziler 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs sosyal hayatın canlanması, arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi, dostlarla paylaşımda bulunulması, problemlerin belli bir süreliğine rafa kaldırılması sürecidir. Aşk evinizde ilerleyen Venüs, sürpriz bir aşkın yüreğinizi hızlı bir şekilde çarpmasını sağlayabilir.

Aşk bir anda kapıdan içeri girer ve siz gelen misafiri ağırlamaya hazır gibisinizdir. Her zaman özel bir insan olmak ihtiyacı duyan sizler için bu süreç bir armağan gibidir. Hayattan çalınmış güzel bir zaman, bir mola diyebiliriz buna. Bu dönemde yeniliklere açık olursunuz. Aşk, para, manevi değerleriniz ve ideallerinize sahip çıkarsınız. Bu genel olumlu etkilerin yanı sıra unutmayalım ki, Mars burcunuzda geri hareket yapıyor. Bu nedenle mantığınızı mutlaka önde tutmalı, yenilikleri de temkinli bir şekilde ele almalı, mutlaka gözlemde bulunmalısınız.

Reklam
Reklam

AKREP

Sevgili Akrepler 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Kova burcu süreci, ailevi ortamdaki ilişkileriniz, paylaşımlarınız, birbirinize olan ilginiz, sevginiz, uyum ve uyumsuzluklarınız tümüyle önemli hale gelir. Ne kadar değerli bulunduğunuzu bilmek istersiniz. Bir sıkıntınızı, iş veya özel hayatınızla ilgili bir meseleyi dile getirdiğinizde size yardımcı olunmasını arzularsınız.

Düşüncelerinize önem verilmesini, kararlarınızın saygıyla karşılanmasını beklersiniz. Eğer kendinizi huzur ve emniyette hissettiğiniz bir yerde yaşıyorsanız tabii ki mutlu olursunuz. Fakat iş, eş, para, aile veya yaşanılan ortamda rahatsız edici durumlar varsa size uymayan şartlar nedeniyle canınız sıkılabilir. Gerek Mars gerilemesi gerekse Venüs Kova burcu geçişinde ben özellikle geçmiş meseleleri ve şu andaki mevcut durumunuzla ilgili tüm konuları mantıklı bir şekilde ele almanızdan yanayım. Düşünmeden aceleci kararlar vermeyiniz.


YAY

Sevgili Yaylar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs süreci, yeniliklere hevesli, arkadaşça paylaşımlara açık bir zaman dilimidir. Aşk hayatınızla ilgili konularda hoş sürprizler yaşamak, kendinizi özgür bir şekilde ifade etmek, grup faaliyetlerinde bulunmak, hobilerinizi paylaşmak, zevkli, uyumlu ve sıra dışı güzelliklerin tadını çıkarmak bu süreçte bir hayli etkilidir.

Reklam
Reklam

Kültürel sohbetler, iletişim, sosyal medyada yer almak, internette kendinizi tanıtmak, bir çevre edinmek gibi aktivitelere yer verilebilir. Yaratıcı çalışmalar, fikir tartışmaları, ilginç buluşlar bu enerjinin yansımaları arasında yer alırken, farklı konularda bilgilenmenizi sağlayan insanlarla tanışabilirsiniz. Ancak bildiğiniz gibi Mars-Terazi burcunda geriliyor. O nedenle ben her durumu mantıklı ve gözlemde bulunarak incelemenizden yanayım.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, aile-ev-para-kariyerinizle alakalı her türlü ilişki, gelişme ve değişimlerin işaretçisidir. Siz bu etki altında yenilikte bulunmak, huzur bulmak, ihtiyaçlarınızı temin etmek, evdeki huzurun devamını sağlamak istersiniz. Parasal konulardaki olumlu gelişmeler bu süreçte yaşanabilir.

Ancak benim size tavsiyem, bütçenizi zorlayacak harcamalardan kaçınmanızdır. Belki evinizi yenilemek, başka bir yere taşınmak, onarımda bulunmak istiyorsunuz. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Her ne kadar Venüs-Kova ile yeniliklere açık olsak da, her dürumu mantıklı bir şekilde ele almanızdan yanayım. Gelir-gider denginizi iyi koruyunuz.

Reklam
Reklam

KOVA

Sevgili Kovalar 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs dönemi çevresel ilişkilerde, aşk hayatınızla ilgili konularda, paylaşım ve yenilik anlamındaki gelişmelerde şanslı bir zamanın işaret eder. Özgürlüğünüz, bireylik duygunuz, insanlarla olan irtibatınız, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanız mümkündür. Arkadaşlarınızla paylaşım, çevrenizle temasınız bu süreçte ön plandadır. Fikir paylaşımlarında bulunmak, sosyal medyada güçlenmek, değişime açık bir yüreklilikle katılmak sizin için kolaydır.

Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla karşılaşırsınız. İdeallerinizi gerçekleştirmek arzunuz yoğunlaşır. İnsanlar sizi ilgiyle takip ederler. İlgi çekici bulunursunuz. Düşünülmemiş, sıra dışı işler, uğraşılar, hobiler, kültürel faaliyetler, çocuklarla ilişkiler bu dönemde etkilidir. Başkalarına göre farklı özelliklerinizle öne çıkarsınız. Kimseye baskıda bulunmaz, size de aynı şekilde yanaşılmasından hoşlanırsınız. Bunların tümü geçişin niteliğine göre olumlu gelişmelerdir. Ancak ben, Mars geri hareket dönemini göz önüne alarak, yenilik anlamı taşıyan hangi konu olursa olsun, gözlemde bulunmanızı, mantıklı bir şekilde durumları ele almanızı tavsiye ediyorum.

Reklam
Reklam

BALIK

Sevgili Balıklar, 5 Mart saat 23:03-5 Nisan saat 23:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ilişki konularında başta olmak üzere, her türlü paylaşım, arkadaşlık, dostluk, çevrenizde insanlar, sizi ilgilendiren konular üzerinde bir değerlendirmede bulunma, sosyal hayattan uzak durarak, yaşama şöyle bir mercek tutma zamanıdır. Orada neler görüyorsunuz. Bu çok önemli. Kimlerle ilişkiniz var, sizin beklentileriniz ve idealleriniz nedir? Sizi kısıtlayan, özgürlüğünüzü denetim altına alan durumların tespit edilmesi gerekir.

Dört duvar arasında yaşanan bir aşk, bağımlılık yüzünden sürdürülen ilişkilere dikkat etmeliyiz. Hayatı ele alış biçimimize uymayan bir ilişki yaşıyorsak bu süreçte gerçekçi düşünelim. Ne de olsa, Mars geri hareketini sürdürüyor. Tüm burçların da ilişkilerinde dikkatlice gözlemde bulunmaları gerekiyor.