Venüs Terazi Burcu Süreci

Astrolojik olarak aşk konusunda en etkili güce sahip gezegen Venüs'tür.

İnsanoğlu yaradıldığından bu yana Aşk, tüm dillerde ve dinlerde ortak bir duygu olarak bizleri hayatın güzel yanlarıyla buluşturan, kimi zamansa uzaklaştıran en önemli olgu. Astrolojik olarak aşk ve ilişkiler konusunda en etkili güce sahip gezegen Venüsün tüm döngülerini ve burçlar üzerindeki yansımalarını köşemizde sizlere sunmaya çalışıyoruz. Çünkü Aşk, dünyanın tüm kötülüklerinden ve zorluklarından bizi uzaklaştıran duygusallaştıran ve hayata sarılmamızı sağlayan bir kuvvet olarak son derece önemli. Venüsün bundan önceki süreçlerine göre en faydalı, en hoş ve en olumlu dönemi yöneticisi olduğu Terazi burcu dönemidir. Venüs kısa süreli bir seyire sahiptir. Fakat Terazi geçişinde biz insanlara inanılmaz aşklar yaşatabilir, Venüsün böyle bir geçişinde aşık olup mutluluğa yelken açan nice çiftler vardır.

Reklam
Reklam

Terazi burcundaki Venüs paylaşım ve uyum demektir. Başka bir insanla ortaklık kurmaya gönüllü olduğumuz bu süreçte, beğendiğimiz ve sevdiğimiz kişinin bize yönelmesini, bizim olmasını arzulayabiliriz. Böyle zamanlarda dikkat edeceğimiz tek husus, kimlik duygumuzla yaşadığımız ilişki arasındaki dengeyi kurmaktır. Yani sizi temsil etmeyen ve sizi mutlu etmesi mümkün olmayan bir aşk yaşamak yerine, değerinizin farkında olan, sizi kıymetlendirecek bir aşkı tercih etmektir. Yaşadığınız ilişkide, denge ve eşitliğe son derece önem vermeniz gereken bu zamanda Venüsün, karşınızdaki kişinin mutlu olması adına, kendinizden taviz vermenize ve sizi yoldan çıkarmasına müsaade etmeyiniz.

Çünkü Venüs Terazi burcunda ne kadar güçlü olsa da, sırf başkasıyla ortaklık kurma ve bağımlılığınız nedeniyle sorunları bir kenara itmenize, herşeyi güzel görmenize ve uyumlu olmak adına sorunların üstünü örtmenize neden olan bir yönü de vardır. Bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu, ne olursa olsun ilişkinizi düzene koymak, karşınızdaki insanla eşit bir paylaşım içinde bulunmak, problemleri çözümlemeye çalışmak ve sağlıklı, mutlu bir ilişki yaşamak için mantıklı olmayı bilmektir. Ben Venüsün bu en güzel zamanının size arzuladığınız gerçek bir aşk, huzurlu bir evlilik ve kendinizle barışık bir dönem yaşatmasını diliyorum.

Reklam
Reklam

'YENİ İLİŞKİ KURALLARI'


Koç

Sevgili Koçlar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, genel olarak tüm burçlar açısından faydalı bir enerjidir. Bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır.

Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buradaki düşüncesi, mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşamak adınadır. Siz de aynı şekilde yöneldiğiniz takdirde bu dönemi olumlu geçirmeniz mümkündür. İlişkisi olmayan Koçlar ise bu süreçte karşılarına çıkan uyumlu, nazik ve stil sahibi biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Bu ilişkinin temelinin güçlü olması için en başında her iki kişinin de birbirine karşı açık ve dürüst yaklaşımlar içinde olması kesinlikle şarttır.

Reklam
Reklam

İlişkisinde sorunla olan çiftler bu süreçte, paylaşım, güven ve sadakatin sorgulanması, geleceğinizle ilgili dönüşüm ve yenilenme anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi mutlaka şarttır. İlişkiniz veya geleceğiniz, cinsel paylaşımlarınız anlamındaki durumunuzu lütfen bir daha ele alınız. Eğer zemin kaygansa, temel atmak ne kadar zorsa, ilişkiyi sürdürmek ve pürüzleri gidermek de o denli zordur. Şapkaları öne koyma vaktidir. Saplantılı, takıntılı illa benim dediğim olacak şeklinde bir restleşmenin hiç kimseye faydası yoktur. Birbiriniz için ne anlam ifade ettiğinizi lütfen düşünün. Çünkü bu son derece önemli. Bazı çiftler görüyoruz. Anlaşmaları imkansız ancak yürütmekte ısrar ediyorlar, bazılarına bakıyoruz, ilişki bir taraf için bitmiş ancak diğer taraf görmezlikten geliyor, kimileri başka bir ilişkide mutlu ancak iki dağ arasında gidip geliyor. Hayata nasıl bakarsak, hayat bize onu sunar. O zaman gelin biz de olan bitene tarafsız bir gözle bakalım. Bu sayede el ele vermemiz mümkün olabilir. 17 Eylül tarihini oldukça önemsiyorum. İlişkinizi ilgilendiren konularda veya yeni başlayan ilişkilerde ani kopuşlara neden olabilecek durumlara karşı bilinçli olmakta fayda var.
Not: Sevgili Koçlar, Venüs-Terazi burcu seyrinin sizin için parasal konularda da etkisi bulunmaktadır. Eylül aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. - - - - - -

Reklam
Reklam

Boğa

Sevgili Boğalar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Venüs Terazi burcunda seyredecek. İlişkinizle ilgili düzenlemeler rayına oturmaya başlar. Günlük uğraşılar yönünden hareketlilik, partnerle uyumlu, iyi, güzel paylaşımlar ön plana çıkmaya başlar. Sağlıklı bir hayat ve güzel bir ilişki için yapılması gerekenler birlikte kararlaştırılır. Gerek siz ona, gerekse o da size karşı sorumluluklarının farkındadır. Aranızda problem yaratan ne varsa, birbirinizle bütünleşerek çözmeniz kolaydır. Hatta bu paylaşımlar yaşınız gereği hayatınızdaki zorunluluklar hangi öneme sahipse söz gelimi eğitim, iş, aile, para, sağlık gibi hepsinde birbirinize el vermeniz mümkündür.

Yani sadece aşk değil yaşadığınız günlük hayatın içindeki herşeyde birbirinizin yanında olmanız kolaydır. Böylece mücadelelerden yorgun düşen benliğinizi yine birbirinize dayanarak gidermeniz aranızdaki sevgi birliğinin yeniden kurulması açısından önem taşır. İlişkisi olmayanlar ise bu süreçte aynı ortamda bulundukları bir kişiyle yakın bir temas içine girebilirler. Yani aynı işyerinde veya okulda veya bir sağlık nedeniyle bulunduğunuz ortamda birisiyle tanışmanız mümkündür. Öyle durumlar oluşur ki, başka bir durumla uğraşırken, karşınıza çıkan kişi aşkta ilk kıvılcımı başlatabilir. Yani bulunduğunuz ortam aşka pek elverişli gibi gözükmese de birbirinizden hoşlanmanız mümkündür.

Reklam
Reklam

Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında da etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz. Parasal konularla da ilgisi olan Venüs, hizmet, halkla ilişkiler, güzelleştirme, danışmanlık, dekorasyon, sanatsal çalışmalar, konforlu ve lüks olan her şeyle alakalı konularda parasal kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Yapıcı, saygılı, şefkatli yaklaşımlarınızla bu süreçte hizmet vermeniz daha kolaydır. Güzellik duygunuz yüksek olduğundan, elinizi attığınız her işi titizlikle yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Denge ve uyum içinde oluşunuz takdir edilmenizi sağlayabilir. Venüsün bu geçişinde dikkat edilecek tarih 17 Eylüldür. Bu tarihteki etkileri günlük yorumunuzda işleyeceğim. - - - - - -

Reklam
Reklam

İkizler

Sevgili İkizler, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında devam edecek, Venüs Terazi burcu seyri sizler açısından önemli bir şanstır. Bu etki altında sizler kendinizce aşk olarak nitelendirdiğiniz her konuda renkli bir dönem geçirebilirsiniz. Bu ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz olsun farketmez, gayet barış dolu, ahenk içinde insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.
Erotizm gücünün de simgesi olan Venüs gezegeni, bu süreçte ilişkinizdeki haz duygusunu romantik imgelerle bezeyeceği için, ilişkiniz açısından gayet zevkli bir zaman geçirebilirsiniz. Aşk açısından oldukça verimli olan bu süreçte yeni bir aşka yelken açmak, bunu ifade etmek gayet kolaydır.

Her ne kadar fazla derinleşmese de, adım atılan bu ilişki belirli bir denge ve paylaşım içinde sürdürüldüğü takdirde ömrü uzun olabilir. Beğeni ölçünüzün yükselmesi, seçimlerinizde çok daha hoş nüanslar taşıyan kişilere yönelmenizi sağlayabilir. Sosyallik arzunuz yoğunlaşır ve bu durum sizi değişik insanlarla tanışmanız adına destekleyicidir. Uzlaşmadan yana olan tavırlarınız ilişkinizdeki problemlerin kalıcı bir şekilde çözümünü sağlamasa da, en azından bu süreçte birlikte olduğunuz insanı mutlu etmek adına çabalayacağınız bir gerçektir. Tensellik arzunuzun yükselmesi ise, dokunduğunuz her şeyi güzelleştirmeye, sakinleştirmeye, isteklerinizi elde etmeye ve elde ettiğiniz her şeyden zevk almanıza neden olabilir. Bir tek dikkat edeceğimiz tarih 17 Eylül. İlişkide dengelerin sarsılmaması için, bilinçli hareket etmekte, gerçekçi bir şekilde düşünmekte fayda var. - - - - - -

Reklam
Reklam

Yengeç

Sevgili Yengeçler, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir.

Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. Karşıt görüşler veya karşıt seçeneklerin çoğunu, sırf huzur bulmak adına kabul edebilirsiniz. Duygusal ilişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Ay ortasına kadar zihinsel olarak ilişkinizi tümüyle gözden geçirerek kafanızda bir yere oturtmaya çalışabilirsiniz. Yakınlarınızla olan paylaşımınızda da, aşk hayatınızla ilgili mevzularda da bu ön plandadır. Kimileriniz bu süreçte evlenmiş veya evlilik hazırlığı yapıyor olabilir. Yeni yuvasına alışmaya çalışıyordur. Bazılarınız yeni bir eve taşınmıştır düzenlemelerde bulunuyordur. Kimileriniz iç dünyasına çekilmiş ilişkisini gözden geçiriyordur. Hangi durum olursa olsun, tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur. Sosyal ilişkilerinizi önemsemeli, karamsarlığa kapılmamalı, ilişkiyi kaybetmemek için aşırı özveride bulunmamalısınız. Düzgün bir ilişki yaşamak için önemli olan öncelikle kendinizi sevmeniz ve değerli bulmanız gerekir. Siz sürekli taviz gösterirseniz, karşınızdaki kişinin sizin için bir şeyler yapmasına gerek kalmaz. Oysaki sizler özel ve sevmesini bilen kişilersiniz. Yeri geldiğinde sesinizi çıkarmayı bilmelisiniz. Fakat bunu alınganlık veya kaprislilik şeklinde ifade etmeniz yanlıştır.


Aslan

Sevgili Aslanlar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir.

Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir.

Sosyallik arzunuzun yükseldiği bu süreçte, arkadaşlarınızla oldukça sık bir araya gelebilir, küslükleri ortadan kaldırmak için arabuluculuk yapabilir, duyarlı ve sıcak yaklaşımlarınızla takdir toplayabilirsiniz. Bu süreçte karşıt görüşlerin ortak bir noktada buluşması önemli olduğundan siz de farklı düşüncede olan kişilerle sakin bir şekilde anlaşmaya çalışmanız önemlidir. Şimdi düşünüyorum da, bu enerjiye bu dönemde o kadar ihtiyacımız var ki. Dileğim hepimize iyi gelmesidir. Venüs geçişinde dikkatli olmamız gereken tarih: 17-20 Eylül. 17 Eylül tarihini fazlasıyla önemsiyorum. Temeli sağlam olmayan ilişkilerde kolayca kopuşlar başlarken, aniden başlayan aşklar yaşanması da mümkündür. Aranızdaki görüş farklılıklarına, birbirinizin özgürlüklerine saygı göstermekte veyahut size uymuyorsa ciddi manada ilişkinizi ele almakta fayda var. Ancak ben bu tarihteki zorlu geçişi kolaylıkla atlatabileceğiniz kanaatindeyim. - - - - - -

Başak

Sevgili Başaklar, 15 Eylül-9 ekim Venüs Terazide bilinçli veya bilinçsiz olarak sakinleşme, huzur bulma hayatın güzellikleri, lüksü ve konforu yaşamaktan yana olduğunuzu gösteriyor. Maddiyat bu konuda önemli hale geliyor. Çünkü her şeyin paraya endeksli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Eğer gelir düzeyiniz veya işinizden elde ettiğiniz gelirinizde bir sorun varsa tabi ki insanın aşkı hissetmesi veya aşkın tadına varması zor. İşte bu yüzden öncelikle hayatınızı bu anlamda düzene koymaktan yanasınızdır. Tartışmak, çekişmek veya uyumsuzluk canınızı sıkabilir. Durum böyle olunca ilişkinize gösterdiğiniz özen veya ilişkinizle alakalı problemleri çözme ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Yani ne olursa olsun düzenimi sürdüreyim görüşünü savunabilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu geçişi, maddi ve manevi değerleriniz, uyum, güzellik ve dengeli paylaşımlara verdiğiniz önemin de göstergesidir. Rahatlık, estetik ve zevkli herşeyin ilginizi çektiği bu dönemde farkında bile olmadan fazla para harcamanız mümkündür. Rahata düşkünlük veren bu enerjinin sizin gibi sistemli ve mantıklı insanlar açısından büyük bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Ama yine de dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu enerji, yaratıcı sanatsal çalışmalar, estetik ortamlar, halkla yakından ilgili meslekler, kültür çalışmaları, arabuluculuk ve eş kaynaklı konular aracılığıyla para kazanmak açısından oldukça etkilidir. Kimileriniz ortaklık yoluyla gelir elde edebilirsiniz, kimileriniz yeni bir tanışma sayesinde maddi açıdan verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde başkalarından gelir elde etmek sizi destekleyen insanlardan faydalar görmek mümkündür. Arabuluculuk, kadınlar sayesinde elde edilecek faydalar, güzellikle alakalı her konu, para kazanımlarınız açısından gayet etkilidir. Bu süreçte manevi değerleriniz de baş sıradadır. Sevdiklerinize karşı daha ince, nazik davranabilir, hatta şımartabilirsiniz. Venüs transiti açısından üzerinde durulması gereken tarih 17 Eylül. Özellikle maddi konularda tedbirli olmakta fayda var. - - - - - -

Terazi

Sevgili Teraziler, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olmaya başlayacak Venüs seyri tüm burçlar açısından son derece güçlü bir yansıma. Ancak sizler açısından tılsımlı bir ışık gibi. Dış görünümünüz üzerinde etkili olan bu ışık, güzelliğiniz ve çekiciliğinizin her zamankinden çok daha ön planda olmasını sağlayabilir. Bu size olmadık kısmet kapıları açabilir. Sözleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız bu enerji altında her zamankinden çok daha nazik, uzlaşmadan yana ve inceliklerle doludur.

Şımartılmış bir çocuk kadar şirin olacağınız bu dönemde, bağlanma arzunuz yoğundur lakin bu enerjinin etkisi altında derinleşemeyen duygular yüzeyde kalabilir. Popülerliğiniz artış gösterdiği bu zaman diliminde, girişimleriniz konusunda önünüzde açılabilecek kapılardan bilinçli bir şekilde girmenizi ve geçici değil kalıcı bir şeyler oluşturmak adına emek vermenizi tavsiye ediyorum. Bundan önceki Başak burcunda her türlü konuda zorlu bir dönem yaşamıştınız. İşte şimdi Venüs sizi aydınlatmak, canlandırmak ve gülümsetmek adına yanınızda. 17 Eylül tarihinde Venüsün dikkatli olmamızı gerektiren bir görünümü var. Günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde bu durumu işleyeceğim. Ancak o tarihte partneriniz, ilişkiniz, iş ortaklığınız veya genel olarak bazı kişilerle aranızda bir kutuplaşma oluşabilir. Dengemizi muhafaza etmemiz, ani çıkışlardan uzak durmamızda fayda var dostlarım. Ben derim ki, şu güzelim Venüs zamanının kıymetini bilelim, tadını çıkaralım.


Akrep

Sevgili Akrepler, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyen bir Venüs, iç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Sevdiğiniz kişiye ulaşmanız zordur ve ifade edebilmeniz neredeyse imkansızdır. Ruhsal yönden kendinizi ve yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirişiniz anlamına gelebilir. Kimileriniz için yaşadığınız ilişkiden dolayı kendinizi geri planda tutmak ihtiyacınızın simgesi olabilir. Bazılarınız için fantezilerin yoğun şekilde yaşandığı gizli kaçamaklardır. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür. Güzel rüyalar ve hayaller zamanıdır.

Hayatın zorlayıcı ama ihtiraslı bir şekilde arzulandığı aşkların göstergesi olan bu süreç kendi içinizdeki ruhsallığınızı keşfetmeniz açısından da değerlidir diyerek bitirmiştim. Venüs Terazi burcunda yönetici olduğu için ve geçtiği yaşam evinde aşk açısından etkili enerjilere sahip olduğundan bir başka göstergesi ise, sevgi konusunda içinde bulunduğunuz durumun pek gözler önünde yaşanması yerine daha tedbirli ve daha özenli bir şekilde korunması gerektiğini söylemek mümkündür. İlişkinizin bazı insanlar tarafından bilinmesinin farklı sorunlara neden olması yüzünden, gizlilik içinde yaşanması gerektiğini de gösterebilir. Sevginizi koşulsuz bir şekilde yaşadığınız için aslında karşınızdaki kişiden tek beklentiniz sabırlı ve anlayışlı olmasıdır. Kimileriniz için anlamı ise, yaşanılan ilişkide her iki tarafın da birbirine karşı dürüst ve yalansız davranması gerekliliğidir. Eğer uzun yıllardır süren bir beraberliğiniz varsa birbirinizi gayet iyi tanıdığınız için dürüst davranmanız kolaydır. Fakat bu yeni bir heyecansa bazı şeyleri gizlemeniz mümkündür. Bazı Akrepler için bu süreç ilişkinizle alakalı konularda bir karar alma dönemi olabilir. Hangi yönde ve neler yapmanız gerektiğini tespit açısından önemli olan bu zaman diliminde yaşadığınız beraberliği tekrar ele alarak düşünmeniz, kontrolünüz altında olmayan durumlar için neler yapmanız gerektiğini tespit etmeniz mümkündür. Özellikle 17 Eylül ve civarında bilinçli düşünelim, gereksiz çıkışlardan uzak duralım, gerçekçi bir bakış açısıyla hareket edelim. Günlük yorumlarınızda bu konuya geniş bir şekilde yer vereceğim.


Yay

Sevgili Yaylar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında güçlü olduğu Terazi burcunda seyrine başlayacak Venüs, sosyal ilişkiler açısından renkli bir dönemin işaretçisi olarak görüyorum. Yeni arkadaşlıklar kurulmasında da etkili olacak bu enerji, sanatsal çalışmalar açısından anlamlı bir dönem olabilir.

Beklenmedik hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımalarından olup pek kalıcı bir etki yaratmasa da hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz.

Ayrıca bu etki altında, davranışlarınızla işbirliğine yatkın bir profil çizebilir, belli bir amaç etrafında diğer kişilerle temasa geçebilir, sempati ve ilgi uyandıracak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızdaki tüm sürtüşmelerin bu dönemde azalmaya başlaması sizin için oldukça önemlidir. Her türlü konuda güzellikleri hissetme duygunuz yükselir. Moral duygunuz üzerinde de etkili olacak bu enerji sayesinde inancınızın yükseldiğini, özgüveninizin arttığını ve her zamanki gibi neşeli, iyimser ve pozitif etkiler altında etrafınızla bölüşüm içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bunlar hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanabilir bir olgu olduğu yönünde sizi besleyebilir.


Oğlak

Sevgili Oğlaklar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek aşk evinizin yöneticisi Venüs, yaşanan ilişkinin niteliğine göre farklı sonuçlar doğurabilir. İlişkisinde huzur ve güvenliğini yakalamış çiftler bu dönemde hem toplum içindeki konumlarının hem de sorumluluklarının farkında olarak hareket edebilir ve birbirleriyle paylaşımda bulunmanın zevkine varabilirler. Onlar için aşk, hem yaşamın güzelliklerini paylaşmaktır hem de birbirine destek vermektir. İş sorunlarından normal yaşamdaki karmaşık durumlara kadar her şeyi beraberce çözebilmek için işbirliğinde bulanabilirler. Bu onlar için gayet kolay hatta spontan olarak yerine getirdikleri bir davranış biçimidir. Kimi çiftler bu dönemde ilişkilerini ilk kez aile önünde tescil etmeyi düşünebilirler. Bazılarınız ortaklaşa işler yapmak için bir araya gelebilirsiniz. Bir çoğunuz aynı işyerinde birlikte olduğunuz kişiyle hayatınızı birleştirmeyi düşünebilirsiniz. Bütün bunlar bu enerjinin yansımaları altında yaşanan olumlu Venüs etkileri olarak sıralanabilir.

İlişkisinde sorun olanlar için bu dönem, öncelikle aranızdaki dengeyi kurgulamanız gerektiğinin işaretidir. Eğer birbirinize karşı sevginiz sağlam, saygı ve güven üçlemeniz tam ise, ancak bazı sorunlar nedeniyle kırgınlıklar oluşmuşsa birlikte çözüm bulmanız için elele vermeniz yeterlidir. Yapılması gereken birbirinizi kapana kısılmış gibi hissettirmemeniz, yaşamdan hem zevk alacak hem de bir arada olmanın güzellikleri tadacak şekilde ayarlamalarda bulunmanızdır. Soruna neden olan noktalar ortaya konmalı ve bunlar ele alınarak çözüme kavuşturulmalıdır. Tabii bunun için her iki tarafın da istekli olması şarttır. Diyelim ki buna gönlünüz yok. O zaman Venüs-Terazi burcu, ayrı hayatlar kurabilmeniz adına birbirinize saygılı ve nazik davranmanız gerektiğinin işaretidir. Çünkü baskı ve zorlamalar sizi hem iş hem de genel olarak hayatınızda rahatsız edici olabilir. Eğer taraflar iki medeni insan gibi karar verip yollarını ayırıyorlarsa ne ala. Yok bir taraf hala baskın olmayı sürdürüyorsa buna karşı koyan diğer tarafın sıkıntılı bir dönem geçireceğini söyleyebiliriz. İlişki yeni başlayacak olanlar ise, öncelikle arkadaşlık ve paylaşım olgusunu ön planda tutabilirler. Venüs etkisi altında başlayan bir ilişkinin uzun ömürlü olması aslında zordur. Fakat Satürn gezegeninin Terazi burcunda ilerlemesini göz önüne alırsak, bu ilişkinin evliliğe kadar uzanması mümkün olabilir. Tabi bu yönde düşünenler için benim Merkür-Venüs ve Güneşin etkili olacağı ay ortasından sonra karara varmalarıdır. Çünkü bu tarih sonrası uyum, denge ve uzlaşının ön planda olması daha kolaydır. Diplomatik tavırlarınız, gerek ilişkinizdeki sorunlar veya gerekse yeni beraberliğe adım atacak Oğlaklar için artı bir değerdir. Gerçekçi düşünmeniz, samimi ve dürüst yaklaşımlarınız karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağladığı gibi huzurlu bir dönem geçirmenizde de etkili olabilir. 17-30 Eylül tarihlerini fazlasıyla önemsiyorum. Günlük yorumunuzda bu tarihlerde geniş bir açıklamada bulunacağım.

Not: Sevgili Oğlaklar, Venüs-Terazi burcu seyrinin sizin için mesleki konularda da etkisi bulunmaktadır. Eylül aylık yorumunuzu mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.


Kova

Sevgili Kovalar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda etkili olacak Venüs, yabancı ülkelerle olan temasınız ve orada bulunan insanlarla birebir ilişki kurabilmeniz açısından gayet destekleyicidir. Bu ister eğitim amaçlı isterse özel bir durum olsun sizin belirli bir süreliğine de olsa değişim yaşamanız anlamına gelebilir. Tabii ki doğum haritanızda oluşumlar nispetinde başka bir şehir veya ülkeye yerleşim anlamına da gelebilir. Bu etki altında yaşama bakış açınız, inancınızla alakalı konularda da girişim anlamına gelen bu enerji, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz açısından önemli bir deneyim olabilir. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıradışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir.

Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Yasal konularda özellikle beraberlik anlamında bir söz veya ileriye yönelik bir bağ kurulmasında da etkili olan bu enerji sayesinde gerek sosyal gerekse özel yaşamınız açısından rahat bir nefes almanız mümkündür. Mesleki konularda bir ödül veya bir gelişimin habercisi olabilecek bu etki altında, fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur. Venüs geçişinde dikkat edilecek tarihler: 17-30 Eylül. Bunların içinde en önemlisi ilk ikisidir. Günlük yorumunuzda bu tarihlerde nelere dikkat etmek gerekiyor. sizlere geniş bir şekilde açıklayacağım.


Balık

Sevgili Balıklar, 15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda geçişini sürdürecek. Bu seyir, beraberliğinizin niteliğine göre anlam kazanacaktır. Eğer siz bir arada olmaktan mutluluk duyan bir çiftseniz, bu enerjinin gücünü arkanıza alarak birlikte bütünlük duygusu içinde el ele vererek ilerleyebilirsiniz. Terazi burcunda yönetici olan Venüs zamanları, tutkulu ilişkilerin göstergesidir. Ayrıca bu enerji mantıklı düşünülmesi ve hareket edilmesi konusunda da destekleyicidir. Ancak dediğim gibi, beraberliğin sizin dünyanızdaki önemi ve aranızdaki bağın kuvveti burada belirleyici bir unsur olarak öne çıkar. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, paylaşımda birbirinize karşı anlayışsız davranıyorsanız, 17 Eylül tarihinde veya birkaç gün öncesinde, sonrasında çok dikkatli olmak lazımdır.

Çünkü aranızdaki farklılıkların yarattığı problemler nedeniyle ani bir ayrılık yaşanması mümkündür. İlişkisi olmayanlar için bu dönemin anlamı, özünde dengeli ve huzurlu bir paylaşıma duyduğunuz ihtiyacı gösterir. Bu öyle bir ilişki olmalıdır ki, hem maddi hem de manevi anlamda sizi güçlendirmelidir. 30 Eylül tarihi bu konuda etkilidir. Karşınıza çıkabilecek kişi ile uzun soluklu bir ilişkiye adım atılabilir. Ancak burada en önemli nokta, sizin ne aradığınızı ne istediğinizi tam olarak kafanızın içinde oturtarak inançla böyle birinin hayatınıza girmesini dilemenizdir. Kendine inanan, sevgiye adanmış yürekler için mucizeler daima vardır. Sakın umudunuzu yitirmeyiniz.

Not: Sevgili Balıklar, Venüs-Terazi burcu seyrinin sizin için parasal konularda da etkisi bulunmaktadır. Eylül aylık yorumunuzu mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.