Venüs Terazi Burcunda

Sizi nelerin beklediğini biliyor musunuz?

Sevgili Okurlarımız,

28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüsü yine kendi gönlümce bir cümleye sığdırdım. Bu sürecin genel etkilerini,,,önemli görünüm tarihlerini ve içerdiği özü, yorumlarınızda işlemeye çalıştım. Aşağıdaki linkler aracılığıyla gözden geçirebilirsiniz. Hayrımıza olan, haktan olan tüm güzelliklere gönlümüz açık. Yeter ki, can olsun yüreğimizi açtığımız. Venüs-Terazi burcu geçişi tüm burçlar için olumlu bir etkidir. Çünkü Venüs yönettiği burçta ilerlediği için, tüm güzel ve olumlu yönlerini bu burçta sergiler. Başta Terazi burçları olmak üzere, İkizler, Kova burçları için hayatın lezzetinin arttığı, popülerliğin yükseldiği zamanlardır.

Reklam
Reklam

Sen hep canım ol

Bir yanım

gökyüzü, bir yanım derya olsun

Sende soluklansın hayat

İçimde hiç tükenmeyen bir AŞK ol

Sen hep benim ol

Ne olur benimle ol....iremSU

iremSU

Mynet Astroloji Danışmanı

VENÜS TERAZİ BURCUNDA

KOÇ

Sevgili Koçlar 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, genel olarak tüm burçlar açısından faydalı bir enerjidir. Bu süreçte sizin hayata bakış açınız ve ilişkiye verdiğiniz önem ile partnerinizin sevgi alış verişi arasında güçlü bir bağ duygusu oluşabilir. Aranızdaki sorunları, uzlaşı içinde çözmeye çalışmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelmeniz mümkündür. Taraflar olarak aşkınızı doyasıya yaşamak için işbirliği yapmanız kesinlikle şarttır. Bu dönemde partnerinizin size karşı daha ilgili ve paylaşmaya açık bir tutum izlemesi doğaldır. Hatta ilişkisini düzene koyabilmek için daha verici olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Buradaki düşüncesi, mutlu ve huzurlu bir beraberlik yaşamak adınadır. Siz de aynı şekilde yöneldiğiniz takdirde bu dönemi olumlu geçirmeniz mümkündür. Nede olsa Satürn baskısı 5 Ekim gecesi sona eriyor. İlişkisi olmayan Koçlar ise bu süreçte karşılarına çıkan uyumlu, nazik ve stil sahibi biriyle güzel bir aşka yelken açabilirler. Bu ilişkinin temelinin güçlü olması için en başında her iki kişinin de birbirine karşı açık ve dürüst yaklaşımlar içinde olması kesinlikle şarttır. İlişkisinde sorunla olan çiftler bu süreçte, paylaşım, güven ve sadakatin sorgulanması, geleceğinizle ilgili dönüşüm ve yenilenme anlamındaki durumunuzun gözden geçirilmesi mutlaka şarttır.

Reklam
Reklam

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin Kasım ayındaki önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihinde gerçekleşecek Venüs-Uranüs karşıtlığı, Venüsün yönettiği burçta ve yaşam alanında ilerlemesi nedeniyle aslında çok da zorlayıcı değildir. Ancak burada önemli olan ilişkinin niteliğidir. Eğer siz birbirinizin arzu ve isteklerine, yaşam stiline, özgürlüğüne herhangi bir müdahalede bulunmuyorsanız hiçbir sorun çıkarmaz. Sevgiliniz size nazik bir şekilde yanaşır. Siz de bu ilişkiye farklı bir hava katarsınız. Birbirinizle sıradışı bir ilişki yaşamanın hazzını duyarsınız. Ancak diyelim ki, sorunlu bir ilişkiniz var. Karşınızdaki kişi size nazik davranıyor ancak sizin aradığınız farklı bir ilişki. İşte böyle durumda bu ilişkiyi bitirmeye karar verebilirsiniz. Sizin dünyanızda meydana gelen değişimler veya özgür olma ihtiyacı, partnerinizin rahatsızlık duymasına neden olabilir. Sonunda bir kopuş veya uzun süreli bir ayrılık yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar bu karşıtlıkta sürpriz bir beraberliğe adım atabilirler. Karşınıza çıkan kişinin hoş tavırları sizi etkiler. O da sizin farklı biri olduğunuzu düşünür.

Reklam
Reklam

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Boğa

Sevgili Boğalar 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcunda süresince, çalışma hayatınız, sağlığınız, iş koşullarınız, ustalığınız konularında da etkilidir. Yöneticiniz olması sıfatıyla Venüsün güçlü olduğu Terazi burcunda ilerlemesi ister iş isterse gündelik hayatınızda karşılaştığınız insanlarla olan ilişkiniz konusunda sizler açısından son derece önemlidir. Nazik, ölçülü ve dengeli bir paylaşım hem çalışma ortamınızdaki huzurun sağlanması hem de uyumun sürekliliği açısından son derece değerlidir. Bu paylaşımlar kimi zaman özel yakınlıklara dahi dönüşebilir veya ortağınız olan kişilerle yakın temasınız işin verimliliği açısından gereklidir. Bu dönemde, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla işbirliği yaptığınızda başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Bencil hareket etmekten ziyade birbirinizin fikrini almanız daha sonra meydana gelebilecek anlaşmazlıkların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu süreçte diplomatik tavırlar gayet önemli olup, içinde bulunduğunuz iş şartlarını veya işverenlerinizle olan ilişkinizi, aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle ortaklaşa görüşebilir ve neler yapılması gerektiği üzerinde durabilirsiniz. Bu enerji altında paylaşım duygusu son derece önemli olduğundan, çevrenizle bilginizi paylaşabilir, sizden daha tecrübesiz insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin Kasım ayında önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, bir işi daha güzel, kaliteli ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz için sabırsızlıktan uzak durmanız en azından bir süre daha bu işin mutfağında pişmeniz gerektiğini söylüyor. Karşımıza çıkan zorunlulukların üstesinden gelebilmeniz için sizi diğer insanlarla işbirliği yapmaya çağırıyor. İhmal ettiğiniz ve bazı alışkanlıklarınız nedeniyle hiçe saydığınız sağlığınızı düşünmeye zorluyor. Ne kadar tek başına yol almak istiyorum deseniz de, sizi dengeli, sakin ve aklı başında davranmaya ve başkalarına karşı düşünceli olmaya davet ediyor. Oyunu kuralına göre oynamak için kibarlık ve nezaket şart. Ben demek yerine biz demeniz gerekiyor. Ayrıca geçmiş kırgınlıkları unutarak uzlaşmaya hazır olmanız lazım. Bencillik ve öfke patlamalarının size hiçbir faydası olmaz. Soğukkanlı ayarlamalarda bulunma zamanı. Size düşen ortaklarınızla veya iş hayatınızla veyahut da sağlıkla ilgili mevzularda bilinçli davranmak, sanatsal konularda yenilikleri takip etmek, ortaklaşa çalışmak, üzerinize düşen sorumlulukları kabul etmek. Bunu yaptığınızda hayatı bu kadar zorlamamayı, içinizdeki özgürlüğü keşfetmeyi, kendinizi, kainatı ve varoluşunuzun ardındındaki sırları öğrenmeyi ve geçmişinizde olanları affetmeyi başarabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


İkizler

Sevgili İkizler 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında devam edecek, Venüs Terazi burcu seyri ister çocuk, ister sosyal yaşamınız, partneriniz, flört ilişkileriniz anlamında olsun dönemin gayet barış dolu, ahenkli, nazik ve uyumlu bir şekilde geçmesini sağlayıcıdır. Aşk açısından oldukça verimli olan bu süreçte yeni bir aşka yelken açmak, bunu ifade etmek gayet kolaydır. Her ne kadar fazla derinleşmese de, adım atılan bu ilişki belirli bir denge ve paylaşım içinde sürdürüldüğü takdirde ömrü uzun olabilir. Beğeni ölçünüzün yükselmesi, seçimlerinizde çok daha hoş nüanslar taşıyan kişilere yönelmenizi sağlayabilir. Sosyallik arzunuz yoğunlaşır ve bu durum sizi değişik insanlarla tanışmanız adına destekleyicidir. Uzlaşmadan yana olan tavırlarınız ilişkinizdeki problemlerin kalıcı bir şekilde çözümünü sağlamasa da, en azından bu süreçte birlikte olduğunuz insanı mutlu etmek adına çabalayacağınız bir gerçektir. Tensellik arzunuzun yükselmesi ise, dokunduğunuz her şeyi güzelleştirmeye, sakinleştirmeye, isteklerinizi elde etmeye ve elde ettiğiniz her şeyden zevk almanıza neden olabilir.

Reklam
Reklam

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, son derece önemli. Bu durumda ileriye dönük hedefleri olan, yenilikte bulunmak, dışa açılmak isteyen ve gönlünce yaşamaktan yana olan birey bazı tercihlerle karşı karşıya kalıyor. Bunlar nedir? Kimileri için bir çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu üstlenmektir. Tabii ki buna hazır değilseniz, böyle bir durum canınızı sıkabilir. Ancak partneriniz size böyle bir talepte bulunabilir ve siz bu isteği düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Peki o zaman hedefleriniz ne olacak? Bunu oturup birlikte düşünebilirsiniz. İlla birbirinize düşmeniz gerekmiyor. İkincisi, değişik arkadaşlıklar kurmaktan yana, sosyal ilişkilerine ağırlık vermeyi seven bir kişinin şimdi karşısına çıkan biriyle ciddi bir beraberliğe adım atması. Bu sizin gibi düşünmekte olan kişiler için şaşırtıcı ve kimi zaman zorlayıcı olabilir. O zaman şimdi kendinizi ve ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Belki de bu beraberlik sizi olgunlaştırabilir. Başka bir örnek vereyim. Gruplar içinde liderliğinizi göstermek ve projelerinizi hayata geçirmek, kendinizi tanıtmaktan yanasınızdır. Ancak şimdi birileriyle işbirliği yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hedeflerim mi yoksa sorumluluklarım mı, hayallerim mi aşkım mı, ben mi önemliyim yoksa biz mi? sorular kafanızın içinde dolaşıp durabilir. Ancak hayatta her şeyin bir çaresi olduğuna göre öncelikle yapılması gereken Venüsün sesine kulak vererek biz olmaya çalışmaktır.

Reklam
Reklam

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Yengeç

Sevgili Yengeçler 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir. Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. İlişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur.

Reklam
Reklam

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım Venüs-Uranüs karşıtlık etkisini açıklamada önce bir bilgi vermek isterim. Uranüs ise Koç burcu üzerinde geri hareketini sürdürmekte. Bu nedenle 13 Aralık 2012 tarihine kadar yeniliklerde sabırlı olmakta fayda var. Venüs-Terazi burcu geçişi ise, yuva alanınızda sizi diğerleriyle işbirliğinde bulunmaya çağırıyor. Yani tek başınıza isteklerinizin peşinden gitmeden önce başkalarına karşı sorumluluğunuz olduğunu söylüyor. Huzurlu, uyumlu bir ev yaşamı için elbirliği içinde hareket etmenin önemini gösteriyor. Bu karşıtlık özgür hareket edemeyen bireyin kendi sınırları içinde dengeli bir şekilde hareket etmek ve bu düzene uymak zorunda kalışının yarattığı bir sıkıntı hali. Bu durumda kimileriniz iş-ev arasında, bazılarınız idealleriyle sorumlulukları arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Ancak şu anda yapılması gereken, bildiği düzeni sürdürmesi ve yenilik konusunda acele etmemesi. Madem ki daha henüz bazı şeyler yerine oturmamış, o zaman oturana kadar hoşgörülü davranmaya acil kararlar vermemeye çalışmamız yararlıdır.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Aslan

Sevgili Aslanlar 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, tüm burçlar açısından olduğu gibi sizler içinde gayet rahatlatıcı, parlatıcı, sevgi, barış, güzellik duygumuzu içimizde büyütmemizi sağlayıcı son derece olumlu bir enerjidir. Bu seyir, sanatsal çalışmalar, halkla ilişkiler, zevkli ve konforlu ortamlarda bulunmak anlamında sizleri desteklerken, çevrenizde bulunan yakınlarınızla sakin, şefkatli ve uyum duygusu içinde görüş alış verişinde bulunabilir, yeni insanlarla tanışabilir, oldukça etkilenebilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar için bu dönemde yakınlık ihtiyacı yüksek olduğundan eğer sorunlarınız varsa kalıcı olmasa da, geçici bir süreliğine anlaşmak adına problemlerin üstünü örtmeye çalışabilirsiniz. Kimi zamanlarda rehavet hissi uyandıracak olan Venüs dinlenmek, hoşunuza giden aktivitelerde bulunmak, kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda yaşamak adına sizi destekleyicidir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığında, ufkunu genişletmek, yaşamın anlamı ve önemini kendince tespit etmekten yana olan kişi, çevresel faktörler, bir takım insanlar, durumlar nedeniyle sınırlandığını hissedince sert tepkilerde bulunabilir. Çünkü sınırlanmak gururlu bir Aslan için oldukça zorlayıcı. Bazı kişilerle görüş ayrılıklarına düşmeniz söz konusu. Geleceğe ve keşfedilmesi gerekene odaklanmaktan yana olan birey kendi dar çevresinde kalmaya zorlandığı için zaten gergin. Oysaki burada yapılması gereken, ideallerinizden tümüyle vazgeçmek değil. Bilakis oturup neler eksik veya nelere dikkat etmek gerekiyor bunları ele almak. Bağları koparmak yerine, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlü tutmak, sizinle aynı görüşte olmasalar dahi, istekleriniz şimdilik gerçekleşmese dahi sabırla zamanın geçmesini beklemek ve aklı başında davranmak. Böylece 13 Aralık 2012 tarihi geldiğinde yenilikleri yerli yerine oturtur, hızlıca uygulamaya başlarsınız. Yeter ki, bir amacınız, hedefiniz doğru olsun.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Başak

Sevgili Başaklar 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, maddi ve manevi değerleriniz, uyum, güzellik ve dengeli paylaşımlara verdiğiniz önemin de göstergesidir. Rahatlık, estetik ve zevkli her şeyin ilginizi çektiği bu dönemde farkında bile olmadan fazla para harcamanız mümkündür. Rahata düşkünlük veren bu enerjinin sizin gibi sistemli ve mantıklı insanlar açısından büyük bir problem yaratacağını düşünmüyorum. Ama yine de dikkatli olmanızı öneriyorum. Bu enerji, sanatsal çalışmalar, estetik ortamlar, halkla ilişkiler kültürel aktiviteler aracılığıyla para kazanmak açısından oldukça etkilidir. Kimileriniz ortaklık yoluyla gelir elde edebilirsiniz, kimileriniz yeni bir tanışma sayesinde maddi açıdan verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Güzellikle alakalı meslekler kazandırıcıdır.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, kazancınızın yeterli olmadığı için alınan kredi veya bazı borçlarla ilgili yaşanabilecek sorunların işareti. Diyelim ki şu an için böyle bir problem sizin için mevcut değil. Ancak olmayacağını söyleyemeyiz. Madem ki böyle bir risk taşıyoruz. O zaman azami oranda iş ilişkilerimizden tutun da eşimizle olan maddi ve manevi paylaşımlarımıza kadar her şeye mantıklı bir şekilde odaklanacağız. Uranüs geri harekette olduğuna göre, demek oluyor ki daha önceki ortaklar veya işbirliklerinin size sorun yaşatması muhtemel. O zaman şimdiden önlemlerimizi alarak bu kişilerle olan her şeyi gözden geçirmemiz lazım. Artık paramıza sahip çıkmak ve olur olmaz harcamalardan uzak durmak, kredi, borç almak gibi konularda hesabımızı bilmek gerekiyor. Belki iyi niyetle veyahut sırf beraberiz diye birilerinin yüzünden kendimizi ateşe atmamak gerekiyor. Hesabımızı bilmemiz lazım. Kendi yağımızla kavrulmamız, sınırlarımız dışına çıkmamamız, elimizden geldiğince denk bir bütçe ile hayatımızı sürdürmemiz lazım. Bunu yapmadığımız takdirde ummadığımız kişilerden beklenmedik davranışlar görebiliriz. Atımızı sağlam kazığa bağlama vaktimiz geldiğini düşünüyorum. Seçimlerinizi lütfen iyi yapınız.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Terazi

Sevgili Teraziler 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olmaya başlayacak Venüs seyri tüm burçlar açısından son derece güçlü bir yansıma. Ancak sizler açısından tılsımlı bir ışık gibi. Dış görünümünüz üzerinde etkili olan bu ışık, güzelliğiniz ve çekiciliğinizin her zamankinden çok daha ön planda olmasını sağlayabilir. Bu size olmadık kısmet kapıları açabilir. Sözleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız bu enerji altında her zamankinden çok daha nazik, uzlaşmadan yana ve inceliklerle doludur. Şımartılmış bir çocuk kadar şirin olacağınız bu dönemde, bağlanma arzunuz yoğundur lakin bu enerjinin etkisi altında derinleşemeyen duygular yüzeyde kalabilir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı ilişkimizle alakalı konularda partnerimizle yaşanması muhtemel bir kutuplaşmanın işareti olduğu gibi, ilişkisi olmayanların bundan sonra iş ortağı ve partner seçiminde daha dikkatli olmaları gerektiğini gösteriyor. Beraberliğinizde problem olsun veya olmasın siz, bir yandan dengeleyici, ortalığı yumuşatıcı, işbirlikçi davranmanız gerekiyor diğer taraftan karşınızdaki kişiyi iyi incelemeniz ve tanımanız lazım. Uranüs 13 Aralık 2012 tarihine kadar geri harekette olduğuna göre, iyice düşünmeli ve bastığınız yeri bilmelisiniz. İlişkinizin hayatınızdaki yerini gerçekçi bir şekilde belirlemek en doğrusu. Sizin kendinizle ilgili hedefleriniz, sorumluluklarınız çok önemli. İki inatçı keçi gibi, bir köprü üstünde birbirinize ters ters bakmanıza lüzum yok. Önemli olan saygı, sevgi ve güven üçlüsünü dengede tutmak. Kaldı ki, bu karşıtlık aslında iyi idrak edildiğinde gayet hoş olabilir. Tabii ki birbirinizin farklılıklarına saygı duyarsanız. Tam tersi durumda zorlayıcıdır. Bu tarihte keskin kararlar almamak ancak taviz de vermemek lazım. Sadece ve sadece hakikatler doğrultusunda hareket etmek son derece önemli. Lütfen iş ortaklarınız, evliliğiniz, beraberliğinizle ilgili mevzularda seçimlerinizi bundan böyle iyi yapınız ki, sonra üzülmeyesiniz. Ben problemlerin genel olarak karşı tarafın tavırları, fikirleri nedeniyle olabileceğini söylemek istiyorum. Ya sabır diyelim.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Akrep

Sevgili Akrepler 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında, yöneticisi olduğu Terazi burcunda ilerleyen bir Venüs, iç dünyanıza çekilerek derin duygularınızı gözden geçirmenizi, sizi anlayabilecek ve gerçekten sevebilecek, sabır gösterebilecek gerçek bir ruh eşini arama ihtiyacınızı yoğunlaştırabilir. Eğer imkansız bir aşk yaşıyorsanız vazgeçmenin zor olduğu fakat tutkularınızın gittikçe derinleştiği bir zaman dilimini gösterebilir. Temeli sağlam bir ilişkiniz varsa karşılıklı paylaşımın göstergesidir. Platonik bir aşkı gösterebilir. Kimileri için bu dönem, ilişkisiyle ilgili düşünmek istediği için sessiz kaldığı bir zamandır. Bazıları için gizli kaçamak anlamına gelebilir. Fakat her şeyden önemlisi kendi arzularınız ve zayıflıklarınızla yüzleştiğiniz bir süreç olması mümkündür. Bir kısım Akrepler için bu süreç ilişkinizle alakalı konularda bir karar verme zamanıdır. Beraberliğinizi tekrar gözden geçirerek bir yön belirleyebilirsiniz.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihinde çalışma evimiz, sağlığımız, zorunluluklarımızla ilgili alanda geri hareketini sürdürmekte olan Uranüs, yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrini sürdüren Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu karşıtlık özellikle ruhsal yönden bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir veya siz kendimizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Öncelikle içsel sıkıntıların en önemli nedeninin yaşadığınız ilişki veya ilişkilerdeki tutumunuz, sağlığınıza dikkat etmeyişiniz olması ihtimali büyük. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Eğer yanlış bir ilişki içindeysek doğal olarak bu durum işimizi, sağlığımızı, günlük yaşantımızı da doğal olarak etkiler. Yapmamız gereken kendimize dikkat etmek ve şu aralar radikal kararlar almaktan ziyade olanı biteni tarafsız bir gözle görmeye, anlamaya çalışmak. Değişen koşullar karşısında isyan etmek yerine, bu koşulların hazırlayıcısı olan noktaları ele alarak kendimizi ayarlamak, düzenlemek. Hayatınızdaki gereklilikleri, gereksizlerden bilinçli bir şekilde ayıklamayı bilmek lazım. Düşündüğünüz yaşamsal değişimlerin temelinin güçlü olması için gerçekçi hareket etmekte fayda var. Böylelikle hem ruhsal açıdan kendinizi rahatlatırsınız hem de boş yere üzülmemiş olursunuz.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Yay

Sevgili Yaylar 28 Ekim saat 15:04 - 22 Kasım saat 03:20 tarihleri arasında Terazi burcunda seyrine başlayacak Venüs, sosyal ilişkiler açısından renkli bir dönemin işaretçisidir. Yeni arkadaşlıklar, sanatsal çalışmalar hızlı aşklar bu dönemin ilgi çeken yansımaları olup hoş zamanlar geçirmenizde destekleyicidir. Minnettarlık duygusunun özellikle dostlarınızla olan temasınızda ön planda olacağı bu dönemde, size destek olanlar ve sizin destek olduğunuz kişiler vasıtasıyla yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda, elit insanlarla tanışabilir, hedefleriniz açısından ivme kazanabilirsiniz. Bu süreçte işbirliğine hazırsınızdır. Belli bir amaç etrafında diğer kişilerle temasa geçebilir, sempati ve ilgi uyandıracak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Çevrenizle aranızdaki tüm sürtüşmelerin bu dönemde azalmaya başlaması sizin için oldukça önemlidir. Her türlü konuda güzellikleri hissetme duygunuz yükselir. Moral duygunuz üzerinde de etkili olacak bu enerji sayesinde inancınızın yükseldiğini, özgüveninizin arttığını ve her zamanki gibi neşeli, iyimser ve pozitif etkiler altında etrafınızla bölüşüm içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bütün bunlar hayatın ne kadar anlamlı ve yaşanabilir bir olgu olduğu yönünde sizi besleyebilir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, Uranüs geri hareketi nedeniyle şöyle özgür şekilde kararlar almanızın, hareket etmenizin önüne geçiyor. Bu durumda ideallerimizi gerçekleştirmek için dikkatli olmakta yarar var. Bu işinize gelmiyor biliyorum. Fakat ne var ki, şu andaki şartlar altında tek başına ilerlemeniz pek kolay değil. Sizler özgür ruhlu insanlarsınız. Bunu kabul ediyorum. Üzerinizde kimsenin denetimi, baskısı olsun istemezsiniz. Peki bu durumda işbirliği nasıl olacak? Oyunu kuralına göre oynayarak ve bastığınız yerin bilincinde olarak bunu sağlayabilirsiniz. Daha önceki yanlışlardan ders alınmalı ve bundan sonra daha dikkatli bir şekilde ilerlenilmelidir. Bir anda verilen kararlar daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Ayrıca çocuk sahibi olmayı düşünenler mutlaka kontrollerini yaptırmaları gerekecek. Bir çocuğun sorumluluğunun veya çocuklarınız varsa onların sorumluluğunu üstlenmenin ne kadar önemli olduğunu anlamanız gerekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinde de adil ve paylaşımcı davranmanız, güçlü insanlarla işbirliğinde bulunmanız lazım. Amacınız ne yönde ise, kendinizi de o yönde ifade edecek şekilde dengeli hareket etmelisiniz. Bu karşıtlık bazı kişilerin yeni ve oldukça hızlı-sürpriz bir ilişkiye başlamalarını sağlayabilir. Birbirinizin iyi tanımaya çalışınız.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Oğlak

Sevgili Oğlaklar 28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, iş ilişkilerinin önemini vurguluyor. Uyumlu ve dengeli bir şekilde alışverişte bulunmak lazım. Özellikle patronlarınız veya aynı ortamda çalıştığınız kişilerle olan bağlantıların nazik, duyarlı bir şekilde yürütülmesi yararlı olur. Oğlak sorumluluk bilinci yüksek bir burç olduğu için, işi gereği bu tarzda davranmakta zorlanmaz. Ancak karşısındaki kişiler ondan eğilip bükülmesini isterlerse Oğlak buna müsaade etmeyecektir. Bu süreçte huzur olgusu sizin için kıymetlidir. Eğer işinizden memnun değilseniz, iş ortamınızda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyorsanız, yeni bir iş aramayı düşünebilirsiniz. Fakat iş bulmadan asla çıkmazsınız. İş arayanların bu dönemde sosyal ilişkilerini güçlü tutmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışma ve bazı ortamlarda güçlü insanlarla bir araya gelmenizde yardımcı olur. Venüs-Terazi burcunda gayet olumludur. Diplomatik ilişkiler güçlenir, tartışmalar sona erer, ilişkilerde girişken davranılır, güzellik, çekicilik ve tarafsız bakış açısıyla insanlara yaklaşımınız ilgi uyandırır.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi dış dünyadaki ilişkilerimiz, ortak çalışmalarımız, otoritelerle aramızdaki münasebet ve kariyerimizle ilgili mevzulardaki ciddiyetin ve işbirliğinin göstergesidir. İşimiz ile evimiz arasındaki dengenin bozulmamasına gayret göstermeliyiz. Temmuz ayından bu yana Uranüsün geri hareketi nedeniyle gönlümüzden geldiği gibi değişimlerde bulunamıyor olabilirsiniz. İstiyoruz ki, daha rahat yaşayalım, gönlümüzce ailemizle ilgilenelim veya yeni bir düzen kuralım. Fakat görülüyor ki, sorumluluklar yine peşimizde. Ve bize düşen işbirliğinde bulunarak oyunu kuralına göre oynamak. Bu çaba, bu işbirliği sizi yoruyor biliyorum ama Aralık 2012 sonrası bize, yenilikler ve değişimler olarak geri dönebilir. Onun için lütfen sakin olunuz. Bir şeyler istediğiniz gibi gitmiyor diye gerginleşmeyiniz. Bu sizi hasta edebilir. Boşaltılamayan enerji, sıkıntıların insanları nasıl etkilediğini duyuyoruz. Bizim güce ihtiyacımız var. Gereksiz yere, sabırsız davranarak birileriyle karşı karşıya gelmeyelim. Sakin olalım, bastığımız yeri bilelim.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Kova

Sevgili Kovalar 28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, hayatın güzel yanlarını keşfedebilmeniz ve tadını çıkarabilmeniz anlamında olumludur. Rutin yaşamınıza renklilik getirecek bu enerji, sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızı simgelediği gibi, var olan ilişkinizde de güzel bir dönem geçirmeniz adına destekleyicidir.Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç anlamı taşıyabilir. Fiziki açıdan dikkat çekici olabilir, karşı cins üzerinde güçlü bir imaj çizebilirsiniz. Sadece kendiniz adına değil, içinde bulunduğunuz ortamdaki insanlar adına yararlı olabilecek mesleki bir seçimde bulunabilir, fikirlerinizi dış ortamlarda rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Uzun soluklu ve sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moral duygunuz ve yaşama bakış açınız açısından hoş bir dönem olacağı kuşkusuzdur.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım Venüs-Uranüs karşıtlık etkisi altında, çevre değişimi, farklı bir yere yerleşme, eğitim hayatımızla ilgili konularda yeni bir seçimde bulunarak yolumuza devam etme anlamında sabırlı ve gerçekçi olmamız gerektiğini gösteriyor. Temmuz 2012 tarihinden bu yana Uranüs geri hareketini sürdürüyor ve Aralık ayına kadar gerileme devam edecek. Henüz hazırlıklarını tamamlamadığınız konularda tekrar bir düşünmekte fayda var. Diyelim ki, daha önce bir girişimde bulunduğunuz O zaman istediğimiz koşullar sağlanana kadar görüşlerimizi veya projelerimizi kabul ettirme anlamında başkalarıyla iş birliğinde bulunmaya çalışmakta fayda var. Biz ne düşünüyorsak düşünelim, kurallar ve yasalarla belirlenen çizgi dahilinde hareket etmemiz gerekiyor. Kendi doğrularımızı dayatmamız mümkün olmayabilir. İnancımızın sınandığını bile hissedebiliriz. Fakat bir amacımız olduğunu bilirsek, bunlara dayanır, sabredebiliriz. Bazen inanıp savunduklarımızı tek başına uygulayamayız, bazen de inandıklarımız yaşadığımız gerçekle çakışır. Böyle durumlarda isyan etmek yerine, önümüzdeki gerçeğe göre kendimizi ayarlarsak sorun yaşamamış oluruz.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,


Balık

Sevgili Balıklar 28 Ekim-22 Kasım tarihleri Terazi burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Eğer siz bir arada olmaktan mutluluk duyan bir çiftseniz, bu enerjinin gücünü arkanıza alarak birlikte bütünlük duygusu içinde el ele vererek ilerleyebilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, paylaşımda birbirinize karşı anlayışsız davranıyorsanız dikkatli olmak lazımdır. Çünkü aranızdaki farklılıkların yarattığı problemler sıkıntı vericidir. İlişkisi olmayanlar için bu dönemin anlamı, özünde dengeli ve huzurlu bir paylaşıma duyduğunuz ihtiyacı gösterir. Bu öyle bir ilişki olmalıdır ki, hem maddi hem de manevi anlamda sizi güçlendirmelidir. Bu dönemde en önemli nokta, sizin ne aradığınızı ne istediğinizi tam olarak kafanızın içinde oturtarak inançla böyle birinin hayatınıza girmesini dilemenizdir. Kendine inanan, sevgiye adanmış yürekler için mucizeler daima vardır. Sakın umudunuzu yitirmeyiniz.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım tarihindeki Venüs-Uranüs karşıtlığı, duygusal ve ruhsal anlamda, çıkarlarımızın ve kazançlı çıkacağımız konularda güven içinde yaşamak adına, akıllı hareket etmeye ve işbirliğinde bulunarak kendimizi korumaya çağırıyor. Uranüs Haziran 2012 tarihinden bu yana geri hareketini sürdürüyor. Aralık 2012 kadar bu gerileme devam edecek. Son yıllarda maddi ve manevi anlamda öyle imtihanlardan geçtik, öyle insanlar tanıdık, öyle cendereler yaşadık ki, artık neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sıkıştığımızda yanımızda olmayanlar, derdimiz olduğunda bizi dinlemeyenler, bizi hafife alanlar ve dost sandığımız insanlar. Bunların hepsini gördük. Yani akıllandık. Artık dost kim düşman kim? Gayet iyi seçiyor olmamız lazım. Yeni bir düzen kurup, daha iyi kazanana kadar bir borcun altına girmemeyi, gereğinden fazla fedakarlıkta bulunmamayı, insanlara yardımcı olurken kendimizi zor durumda bırakmamayı, parasal mevzularda çıkarlarımızın farkında olmayı bilmek gerekiyor. Ne zamana kadar? Doğum haritanızdaki etkiler çerçevesinde kendimizi tam anlamıyla doğrultana kadar. Maddi konularda ve başkalarıyla iş veya özel ilişkilerde mantıklı düşünmenin önemi büyük.

Umduğunuzdan daha güzel bir Venüs dönemi geçirmeniz dileğimle,