Venüs Yay Burcunda

Önümüze bakma zamanı geldi

VENÜS YAY BURCUNDA

Gereğinden fazla olan her şey illa ki olumlu demek değildir.....
Gerektiği kadar olması kafidir...
Bir şeyin fazlası insanı boğar
Az olanı

KAFA YORAR
hiç olmadığında

CAN SIKAR.................

iremSU

Sevgili Dostlarım,

7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs dönemi ve ardındaki kuvvet Jüpiter-Yengeç burcunda ilerlediği için ilişkilerde üzerinde duracağımız en önemli nokta, karşımızdaki kişi hakkında, durum veya gelişmeler üzerinde öncelikle bilgi sahibi olmayı, gelişimi ve güven duygusunu merkez alacağız...Hop diye kararlar verip uygulamayacağız.

Reklam
Reklam

Bakacağız önümüze ve ardımıza

Gelişmeyen, ilerisi adına ümit vermeyen bir olguya gereğinden fazla iyimserlikle yaklaşmayacağız...sınırlarımızın farkında olacağız...Bir başkasının üzerimizdeki tesirini belli bir disiplin ve zaman ilkesiyle ele aldığımızda, hemen güvenmek yerine, bir araştırırız. Nedir, kimdir diye? karşımıza bir fırsat çıktığında da durum budur....

bu geçiş,

Ateş grubu Koç, Aslan, Yaylar için direkt olarak olumlu gibi dursa da biraz önce belirttiğim gibi güvence unsurunu her zaman önde bulundurmakta yarar var.....

Tüm burçlar için etkilerini yükselen ve öz burcunuza göre gözden geçirebilirsiniz....

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri 10, 16, 17 Ekim.

Yorumunuzda 16 Ekimdeki görünümü ele aldım...diğer görünümleri günü geldiğinde günlük yorum köşemizde okuyabilirsiniz benim güzel dostlarım......

Gereken her ne ise, gerektiğinde bizlerle olsun

Can-ı gönülden sevgilerimle,

VENÜS-YAY BURCUNDA

KOÇ

Sevgili Koçlar 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs dönemi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir. Venüs, parasal kazancımızla ilgili konular da etkin bir geçiştir. İnsan ekmeğini kazanmak için, tecrübeleri doğrultusunda bir iş arayışında bulunabilir. Ancak harcamalara dikkat etmek gerekir. Venüs, ilişkiler yönünde de etkilidir. Bu dönemde sevgilinizle haberleşmek, yolculuğa çıkmak, birlikte keşiflerde bulunmak arzunuz yoğundur. Bekar Koçlar yeni biriyle tanışabilirler. Ancak bu etki altında başlayan bir ilişkinin uzun sürmesi pek enderdir. Uzaklarda olan sevgiliyi görmek, onunla bir araya gelmek arzusu, dönemin önemli etkileri arasında yer alır. Venüs-Yay geçişinde sıraladığım bu etkiler genel bir
tanımlama olarak geçerli olsa da, asıl önemli olan, Venüsün gökyüzünde yapacağı görünümlerdir. Dönemi astrolojik anlamda daha net anlamımızda yardımcı olur.

Reklam
Reklam

Bu yıl Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri 10, 16, 17 Ekim.
16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, özellikle ilişkisi problemli olan Koçlar açısından önemli. Neden? Çünkü ciddi ilişki evinizin yöneticisi Venüs olduğu için, bu görünüm ilişki anlamında yanılgılara sebebiyet verebilir. Eğer her ikinizin ortak uyum haritanızda problemler varsa, doğal olarak bu sorunlar yüzeye çıkabilir.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


BOĞA

Sevgili Boğalar bu yılki Venüs-Yay burcu geçişi, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek. Genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümlerde bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz. Aynı şekilde karşı taraf da bu şekilde düşünebilir. Fakat yine de, hiçbir şey tam olarak olumludur diyemeyiz. Zaman zaman biz karşımızdaki kişiyi, o da bizi ilişki hakkında yoklarız. Herhangi bir olumsuzluktan çekiniriz. Ortağımız güçlü olsun ve bizi de güçlendirsin diye meseleleri ele alırız. Bir de şu nokta çok önemli. Bu geçişte, yeni ortaklara, yeni destekleyicilere de ihtiyaç duyabiliriz. Sadece var olan alışverişler değil, gerek duygusal gerekse mali konularda farklı yollar deneyerek rahat etme arzumuz yoğun olur. Genelde Boğalar güvenmedikleri kişi ve durumlara karşı temkinlidirler.

Reklam
Reklam

Venüs Yay geçişinde bu temkinlilik, çıkarlarımız söz konusu olduğunda esneklik göstermemizi sağlar. İşime geliyorsa neden olmasın diye düşünmemiz mümkündür. Yatırım ortaklığı, mal ve mülk bölüşümü, cinsel arzuların tatmini sürecin yansımaları arasında yer alır. Dönemin astrolojik açıdan değerlendirilmesi sadece genel olarak değil, Venüsün görünümlerine bakılarak yapılmalıdır. Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, özellikle iş hayatınız, iş ilişkileriniz, iş ortamınızla alakalı mevzularda etkili olup, hassasiyetin üst doruklara çıkmasına neden olur. Duygusal ve ruhsal anlamda aradığı güven duygusunu yüreğinde hissedemeyen kişi, doğal olarak isyana yatkındır. Kafa karıştırıcı olan her ne varsa bizi kışkırtır ve istemeden de olsa tepkide bulunmamıza neden olur.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


İKİZLER

Sevgili İkizler 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Genel anlamıyla döneme baktığımızda, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır. Yüzeysel düşünmekten hoşlanan İkizler, bu süreçte bir başkasının varlığıyla coşmaya hazırdır. Derinlemesine bir tahlilde bulunulmaz. Gelişme, büyüme ve olumlu yönde ilerleme, her anın tadına varma sürecin pırıltılı ışığında merkez alınır. İş ortaklıklarında yarar hesabı, zararı olabilecek unsurlardan çok önce ele alınır, hatta ele alınmayabilir. O anda, bir şeyler umut veriyorsa, iş tamamdır diye düşünülür. Tabii ki dikkat edilmesinde fayda vardır. Bu süreçte fiziksel ve ruhsal anlamdaki kaygılar veyahut elinizde olmadan yaşanan bir takım sıkıntılarınız varsa, karşınıza çıkan kişi veya partnerin olumlu yaklaşımları bunları gidericidir. Ancak bu heveslilik ve coşku içersinde, bu haliniz kalıcı mı olur yoksa geçici mi? çok iyi bakmak lazım. Dönemi bir de görünümleri anlamında ele alalım ki, astrolojik anlamda genelden daha net bilgilere ulaşmamız mümkün olsun.

Reklam
Reklam

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, aşk hayatınızla ilgili mevzularda ciddi bir karar almanın önünü tıkayıcı veya sizin bir nedenle baskı altında kaldığınızı düşünmenize yol açıcıdır. İş hayatınız, toplumsal yaşamınızdaki güçlükler nedeniyle sakin düşünmeniz kolay olmayabilir. Yoğun mücadelenizi ve başarıya olan açlığınızı birilerinin anlamaması, yolunuza çıkması veya sizin istediğiniz gibi kendinizi ifade edemememiz gün boyu sıkılmanız anlamına gelebilir.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler Venüs-Yay burcu seyri bu sene, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sizi çalışma hayatınızda, eviniz sınırları içinde, sosyal yaşamda kısıtlayan, çoğu zaman cansızlaştıran meseleleri, ilişkileri bu dönemde ele alabilirsiniz. Görevleriniz, sorumluluklar veya bir takım etkenler bizi insanlar üzerinde her zaman baskılayıcıdır. Bu baskıyla mücadele ederek, sağlıklı bir yaşam sürmek lazım. Yoksa sürekli stres hem iş veriminizi düşürür hem de sizi lezzetsiz bir yaşama sürükler. Genel anlamıyla bu dönemde ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor. Evet yine sorumluluklar, zorunluluklar yerine getirilmeli. Fakat dinlenmeyi, rahatlamayı, gevşemeyi de bilmelisiniz. Ev ve aile içinde ilişkileri sürekli didiklememek, biraz oluruna bırakmak için Venüs-Yay bir aşı gibidir. Motivasyon gücünüzü yükseltebilir. Burcunuzla çok uyumlu bir enerji olmasa da, yaydığı rehavet ve iyimserlik size iyi gelebilir. Dönemin astrolojik açıdan nelere işaret olduğunu genelden biraz daha ayrıntıya yönelerek tespit etmek için görünümlere birlikte göz gezdirmemiz faydalı olacaktır.

Reklam
Reklam

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, evimiz içindeki güvenliğimiz, ailevi ilişkilerimiz veya sevdiklerimizi birebir ilgilendiren konularda yaşanması muhtemel sağlık-iş-sorunları konusundaki hassasiyetinizi gösteriyor. Bir şeyler sanki inancımızı sınıyor gibi. Elimizden geldiğince görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, huzur ve güven içinde yaşamımızı sürdürelim. Hassasız çünkü pürüzleri bazen düzeltmekte zorlanıyoruz. Kimi zaman da ne kadar yalnızlaştığımızı düşünüyoruz. Hissedişlerimiz öylesine yoğun ki, bizi kimsenin ve hiçbir olayın kontrol altına almasını istemiyoruz.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


ASLAN

Sevgili Aslanlar bu yıl Venüs, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerliyor. Burcunuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için, bu dönem Aslanlar için pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır. Yenilikler, keşifler, sosyal aktiviteler ön plandadır. Anne ve Baba Aslanların yavrularıyla bir araya geldikleri, aşık Aslanların sevgiliyle vakit geçirdikleri, genç Aslanların aşkı çağırdıkları ve alımlı Aslanların tüm çekiciliklerini öne sürdükleri zaman dilimidir. Bildiğiniz gibi 15-18 Ekim tarihlerinde Kurban bayramı tatilinde olacağız. İşte Venüs-Yay sürecinin tatil havasındaki hoşluğunu da buna eklersek, bir yerlere gitmek için mazeretimiz bir hayli etkili olacaktır. Ancak Merkür gerilemesini unutmadan, eğer böyle bir tatil düşünüyorsanız gölgeli günleri hesaba katarak bilet ve konaklama işlerini 12 Ekime kadar halletmekte yarar var. Şimdi dönemi bir de görünümleri anlamında ele alalım. Böylece süreci daha net görelim.

Reklam
Reklam

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, kendimizi ve güçlü olan arzularımızı ifade etmemiz için bizi itekliyor. Fiziksel ve duygusal anlamdaki isteklerimizi anlayacak, bize gerçek anlamda aşkı sunacak bir kişinin özlemi içindeyiz. Bu özlem öylesine yoğun ki, reddedilmemiz veya anlaşılmamamız halinde kolaylıkla tepki gösterebiliriz. Bilinmeyen her şeyi öğrenmek, hayatımızı kontrol altına almak niyetimiz oldukça yüksek. Özgürlük yürek atışlarımızda hissedilir halde. Eğer aşkla coşmayacaksak, aşkla el ele yürümeyeceksek yaşamın güzelliklerinin keyfine varabilmemiz kolay değil.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


BAŞAK

Sevgili Başaklar, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, ailevi meselelerin gözden geçirilme, derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Birbiriniz üzerinde baskı kurmadan, idealleriniz çerçevesinde ve hoşgörülü bir şekilde bağlantılarda bulunabilirsiniz. Eviniz alanı içinde bir değişim, yenilik düşünülebilir. Uzak yerlere gidebilirsiniz. Malum Kurban Bayramı 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Aynı şekilde birileri size ziyarete gelebilir. Sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür. Ancak hiçbir zaman abartılı kararlar verilmemelidir. Önümüze ardımıza bakmamamızda yarar vardır. Ne de olsa, Venüs-Yay burcu seyri, bu süreçte Merkür gerilemesiyle örtüşüyor. O yüzden hesabı bilmekte, yaptığımız işin getiri ve götürüsünü hesaplamakta, ilişkimiz, yerleşim ve ailevi konularda keskin ve abartılı kararlar verilmemelidir.

Reklam
Reklam

Dönemin astrolojik olarak etkisi genel olarak bunlardır. Şimdi biraz daha derinlikli bakalım. Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, alışverişi maddi ve manevi anlamda kendimizi huzur ve güvende hissetme arzumuzu gösteriyor. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerimizde yarınlara dönük olarak düşünüyoruz. Hem sevgi hem cinsel anlamda yenileşmek, tazelenmek, canlanmak niyetindeyiz. Sevginin, saygı ve güvenin sağlanmadığı, istikrarsız ve şüpheli bir beraberlik bizi isyan ettirebilir. Gerektiği zaman sertleşebiliriz. Eğer yeni bir beraberlik yaşıyorsak en başından işi sıkı tutmak istiyoruz. Geçmişte yaşanmış kötü tecrübelerin izleri hala üzerimizdeyken bu sefer toleranslı davranmaya hiç niyetimiz yok.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


TERAZİ

Sevgili Teraziler yöneticiniz Venüs bu sene 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek. Bu dönem her sene farklı tarihlerde gerçekleşse de, mevsim sanki yaz gibidir ve satır satır güzellikler yazdırır insana. Coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız. Bu yıl Venüs-Yay burcu geçişini yöneten Jüpiter-Yengeç burcunda. Yüceldiği bir pozisyonda. Öyle her şeye atlamayız. Güvence meselelerini öne alırız. İlişki kurduğumuz insanlarla aramızdaki alışverişlerde iyi niyetin ölçüsünü kaçırmamaya dikkat etmemiz gerekebilir. Genel anlamıyla olumlu, sürpriz karşılaşmaları, tanışmaları işaret edebilecek bir süreç olarak görebiliriz. Kurban bayramına denk gelen 15-18 Ekim tarihlerinde kısa bir seyahat hoş olabilir. Dönemi daha net anlamak için, Venüsün bu süreçteki görünümleri bize rehberdir.

Reklam
Reklam

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, inandığımız yolda ilerlememizin, dilediğimiz gibi hareket etmemizin, öz benliğimize uygun şekilde kendimizi ifade etmemizin önünde duran her türlü engeli yenme çabamızı gösteriyor. Buna ilişkilerimiz de dahil. Dostluklarımızın devamlılığı gayet kıymetli. Ancak birileri gereksiz sözleri ve davranışlarıyla bizi üzmeye devam ediyorsa bugün susmamız pek mümkün değil. Gerekeni söyleyebilir, bir adım geri atmayız.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


AKREP

Sevgili Akrepler 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süresince finansal konular üzerinde tabii ki dikkatlice durmakta yarar var. Elinize geçebilecek parayı uygun bir şekilde değerlendirmek, alışverişlerde veya kişisel ilişkilerde dikkatli ve ölçülü olmayı da bilmek lazımdır. Venüs-Yay burcu seyrini yöneten Jüpiter burcunuzla bu sene uyumlu bir görünüm yaptığı için, maddi konularda bu dönemde gelir artışı mümkündür. Bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider. Paranızla ilgili kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Dönemin etkileri genel olarak bu şekildedir. Ancak astrolojik anlamda görünümlere önem vermek lazımdır. Böylece bu süreci daha net anlamamız mümkün olur.

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlayıcı görünüm, bizi içten içe üzmekte ve kimi zaman tedirgin ederek elimizi kolumuzu bağlamakta olan durumlara, hem aşk hem de para anlamındaki isyanımızın göstergesidir. Artık canımıza tak ettiren bu iki konu, bir an önce çözülmelidir ve bu çözülmediğinde kendimizi güvende, huzurlu, keyifli ve mutlu hissetmemiz neredeyse imkansızdır.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


YAY

Sevgili Yaylar burcunuz üzerinde parlak bir ışık gibi yansıyacak olan Venüs süreci bu sene, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecektir. En doğal astrolojik hakkınız olarak, sizler de ışık demeti gibi pırıl pırıl parlamaya hazır olunuz. Venüs ilişkilerle birebir alakalı astrolojik bir fenomendir. Yay ise, keşiftir, bilmektir, hevestir, coşkudur, yeniliktir, gelişimdir. Bütün bunlar burcunuz üzerinde bu süreçte bir hayli etkili olur. Çalışma hayatınız, sosyal yaşamınız, hedeflerinizle alakalı olarak ilişkiler kurulur, bunlar yenilenir, canlanır. Sizi öne atılmaya, bağlantılar kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmaya teşvik eder. Amacınıza ulaşmanızın önündeki engellerin üzerinden kolayca atlanılır. Pozitif şekilde bağlantılar kurulur, bu bağlantılar sosyal hayatta isminizi duyurmanızı sağlar. Teşvik edilirsiniz, teşvik edersiniz. Yanınızda bulunmaktan zevk alırlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Sizi kısıtlayan zincirlerinizden kurtulursunuz. Daha özgür kararlar alabilecek bir cesarete sahip olursunuz. Dönemin genel etkileri bunlardır.

Ancak asıl önemli olan Venüsün bu süreçteki görünümleridir. Böylece enerjinin astrolojik açıdan nasıl şekilleneceği anlaşılmış olur. Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm hedeflerimizi, dostluk ilişkilerimizi, umutlarımızı hem ilişkilerim hem de kendi bakış açımız çerçevesinde ele alacağımızı gösteriyor. Bizim için burada en önemli kıstas, sevgi-dostluk-kardeşlik. Eğer bu kriterleri bize hissettirmeyen, dost görünüp düşmanca hareket eden, bizi kıskanan, kutsal saydığımız değerleri umursamayan, inciten kişiler varsa, bu kim olursa olsun onunla bağımızı koparabiliriz. Kimsenin bizi dışlamasına izin veremeyeceğimiz için, bu kopuşların doğal karşılanması gerektiğini düşünebiliriz.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs süreci genel olarak, aşk hayatınız, mesleki kariyerinizle alakalı konular üzerinde düşünmek adına kendinize tanımanız gereken bir mola zamanıdır. Yeniden bir şeylerin yerli yerine konulması için, tabii ki bu mola faydalı olabilir. Bilgece düşünüldüğünde bir çok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır. Malum, Kurban Bayramı 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Biz de şöyle bir kendimizi şarj etmek için, sakin ancak bize göre eğlenceli olan aktivitelerde bulunabiliriz. Hayatı bir ele alırız ve aşkı, güzellikleri, eksileri artıları, inandığımız değerleri doğrultusunda ele alabiliriz. Dönemin genel olan bu etkileri bir yana, Venüsün bu süreçteki görünümleri enerjinin bizim üzerimizdeki tesirlerini anlamamızda yardımcıdır. Tedbirli mi olacağız, rahat mı olmalıyız? Bütün bunları anlayabiliriz.

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki görünüm, mesleki, toplumsal, sorumluluklarımız, ailevi ilişkilerimiz anlamında canımızı sıkan, bizi tedirgin eden durumların, rahatsızlıklarımızın tedirgin ettiğini gösteriyor. Doğal olarak elimizden olmadan tepkide bulunabilir, fazlasıyla sinirlenebilir, kendimize mani olmakta zorlanabiliriz. Bazen susarız, çünkü sesimizi çıkardığımızda, isyan ettiğimizde güvencesiz kalmaktan, işimizi kaybetmekten endişeleniriz. Eğer yerine bir başka alternatifimiz yoksa bugün oldukça gerilebiliriz. Hani deyim yerindeyse aşağıya tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık misali bir durumun ortasındayızdır.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


KOVA

Sevgili Kovalar, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda geçiş yapacak. Biz de onun sürpriz ve yenilik içeren deneyimlerini buyur edeceğiz. Hedeflerimizi hızlı ve cesur bir şekilde, bazen hiçbir şey düşünmeden hayatı kendi akışına bırakarak, tadın çıkarmayı tercih edeceğiz. Özgürlük hem Kovanın özünde hem de Venüsün geçiş yaptığı Yay burcundaki etkinliğinde her zaman ön plandadır. Arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. Ancak bütün bunlar her şekilde kişinin arzuları çerçevesinde olduğunda tadı çıkar. Kova da buna zaten her zaman önem verir. Hani bazen insan topluma uymak, kurallara boyun eğmek zorundadır ya, Venüs-Yay geçişinde buna izin verilmez. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur, çabucak bıkılır. Bu yılki geçişte, Venüs-Yay sürecinin yöneticisi Jüpiter Yengeç burcunda ilerliyor. Mecburen çalışma hayatındaki yoğunluk ve işimizle ilgili meseleler, bizi kısıtlayan görevlerle karşılaşıyoruz. Satürn-Akrep burcu etkisi de buna benziyor. İşte Venüs-Yay geçişi hem Kurban bayramına denk gelmesi anlamında yolculukları hem de biraz yüreğimizi rahatlatma anlamında faydalı olabilir. Dönemi astrolojik açıdan genel olarak böyle yorumlamaktayım. Ancak önemli olan bir başka nokta, Venüsün görünümleridir. Şimdi bir de onlara bakalım.

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci enerji alışverişi, yenilikte bulunma, kendimizi en güçlü şekilde ifade etme, pürüzleri yerli yerine koyma, her alanda hedeflerimizi gerçekleştirme arzumuzu gösteriyor. Eğer amacımıza uygun şekilde hareket edemiyorsak, maddi açıdan güven içinde değilsek, adım atmak isterken bir nedenle engellendiğimizi hissediyorsak doğal olarak yeni bir değişimin ilk startını verebiliriz. Ancak bu start, sessizce ve son derece akıllıca yapılmıyorsa, kontrol dışı gelişmeler meydana gelmesi halinde panik olunacaksa, hatta pişmanlık yaratacaksa benim tavsiyem tabii ki dağılmamanız ve dikkatli düşünmenizdir. Başkalarına endeksli yaşıyorsak, borçlarımız varsa, bir de üstüne üstlük destek göremeyeceksek o zaman maddi kaygıların bize yanlış tercihler yaptırmasına izin vermemeliyiz dostlarım.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,


BALIK

Sevgili Balıklar, bu yıl Venüs-Yay burcu geçişi, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süreci yöneten Jüpiter Yengeç burcunda ilerliyor ve geri planda size destek çıkıyor. En azından mesleki, yakın çevre ve eş-partner-iş ortaklıklarınızla olan bağlantılarda biz de artık kendimizi, geleceğimizi düşünmeyi öğrendik. Bu dönemde iş değişimleri, görevinizle alakalı bilgilenme, araştırma, yolculuklar sık sık gündeme gelebilir. Onun için, ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Ancak bu tercih daha sonra, -Yanılmışım tarzında düşünmenize neden olabilir. Onun için, geçici değil, iş seçimlerinde uzun vadeli olana öncelik tanıyalım. Kişisel önyargılarımızı bu süreçte geride bırakıyoruz. Yerli yerine oturmayan durumlar varsa, bunları akıllıca gözden geçiriyoruz. Dönemin bu genel etkilerinin yanı sıra görünümlerin de gayet kıymetli olduğunu her zaman belirtiyorum. Şimdi bunların bir kısmını beraberce gözden geçirelim.

Venüs-Yay burcu geçişinin Ekim ayındaki etkili görünüm tarihleri: 10, 16, 17 Ekim. 16 Ekim tarihindeki Venüs-Chiron arasındaki mücadeleci görünüm, duygusal ve fiziksel anlamda sizi rahatsız eden, başkasının eline muhtaç bırakan, destek beklediğiniz halde köstek olan kişilere karşı kendi inandığınız şeklinde rest çekmenize neden olabilir. Zorluklara, sorunlara, dayanma gücünüz oldukça düştüğünden artık naz-niyaz çekecek haliniz yoktur. Acı tecrübeler, her alanda sizi öylesine bezdirmiştir ki, birileri için artık kendinizden vazgeçmemeniz gerektiğinin farkındasınızdır.

Venüs-Yay burcu geçişinin her birimiz için güzel değişimlere işaret olması dileğimle,