Ver parayı kap Bobo'yu!u

Transfer için kaynak arayışında olan Beşiktaş, Brezilyalı golcüyü, en iyi teklifi veren kulübe satacak, takıma yeni kazandırılacak isimlerin gelmesi sağlanacak. Forvet için de Ankaragücü´nde forma giyen Bebbe düşünülüyor.

Beşiktaş Yönetimi bir yandan transferde alacakları isimleri alternatifleri ile birlikte liste haline getirirken, diğer yandan da maddi kaynaklar yaratmaya çalışıyor. Siyah - beyazlılar ilk etapta sözleşmesi biten ve devam eden oyuncuların yıllık alacaklarında indirime gideceği belirtildi. Yönetim daha sonra, takımın en çok teklif alan futbolcusu Bobo'yu satış listesine koyarak en yüksek bonservis bedelini ödeyen kulübe Brezilyalı futbolcuyu satıp, maddi kaynak yaratacak.
Del Bosque davası nedeniyle bütçede büyük açıklar veren Beşiktaş Yönetimi'nin, Bobo'nun transferinden sonra sponsor firmalarla görüşerek, futbolcu alacaklarındaki indirim ve Bobo'nun bonservisinden sonra, üçüncü bir kaynak daha yaratmak düşüncesinde olduğu vurgulandı. Sakatlığı nedeniyle Vestel Manisaspor maçında oynayamayacak olan Bobo, kulüpten izin alarak Brezilya'ya gitti.

Reklam
Reklam

Yönetim, Bobo'nun yanı sıra Serdar Özkan'a da cazip teklifler gelmesi nedeniyle bu oyuncunun satışından da iyi bir para miktarını kulüp bütçesine katmayı planladığı belirtildi. Bu arada siyah-beyazlılar Ankaragücü'nün forvet oyuncusu Bebbe'nin peşine düştü. Başkan Yıldırım Demirören, Kamerunlu oyuncuyu sarı-lacivertli kulübün başkanı Cemal Aydın'dan istedi. Aydın, "Beşiktaş bu oyuncumuzu istedi. Eğer anlaşırsak transfer olur. Ancak kesinlikle takası düşünmüyoruz" dedi.