Verenel Derneği Ihtiyaç Sahiplerine Kurban Eti Dağıtacak

KAYSERİ (AA) - Verenel Derneğinin, her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da kurban eti girmeyen ev kalmaması için çalışacak.

Verenel Derneğinin, her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da kurban eti girmeyen ev kalmaması için çalışacak. Verenel Derneği Kayseri Şube Başkanı Mustafa Dirican, hayırseverlerin kurban bağışları ile tüm evlere kurban eti dağıtmayı hedeflediklerini söyledi. Ulusal ve uluslararası kurban organizasyonu kapsamında kurban bayramı hazırlıklarını bütün hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Dirican, "Derneğimizde ekiplerimizi oluşturduk kurban bayramı süresince mahallelere ayırdığımız ekiplerimiz et bekleyen ihtiyaç sahiplerimize kurban etlerini ulaştıracaklar" dedi. Dirican, ayrıca derneğin deri ve kelle bağışlarını kabul ettiğini hatırlatarak, vatandaşların bağışlarına da talip olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: