Vergi Dairesi Başkanı Aksoy’dan Esnaf Ziyareti

Adana ve Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, 25 Şubat-2 Mart 2013 tarihlerinde kutlanan 24....

Adana ve Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, 25 Şubat-2 Mart 2013 tarihlerinde kutlanan 24. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret etti.

ESOB Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda verilen kahvaltılı bilgilendirme toplantısında konuşan birlik başkanı Barışık, “Vergisiz hiçbir devlet yaşayamaz. Vergi almadan yaşayacak ülkede bütün yer altı zenginlikleri bol olmalı. Bu da ancak bazı Arap ülkelerinde mevcuttur. Bunun dışındaki ülkelerde vergisiz devlet ayakta kalamaz" dedi.

Reklam
Reklam

Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy da, Barışık’ın nezaretinde Adana ESOB’a yaptıkları ziyaretin amacının verginin önemini kamuoyuna anlatmak ve vergi bilincini yaygınlaştırmak olduğunu belirterek “Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Vergilendirilmiş Kazanç sloganıyla başlayan 24.Vergi Haftamızın, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: