Vergi Dairesi Başkanı Kızıltepe'den Kdv Semineri

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, Katma Değer Vergisi (KDV) ile ilgili iş adamlarını bilgilendirdi.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, Katma Değer Vergisi (KDV) ile ilgili iş adamlarını bilgilendirdi.

Dedepark Otel'de Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) üyesi iş adamları ile biraraya gelen Başkan Kızıltepe, KDV'nin sadece kamu geliri finansman aracı olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, "Piyasayı düzenlemek, teşvik edilecek sektörleri belirlemek, politik hatta diplomatik yönleri de var" dedi. Kızıltepe, KDV'nin çok önemli fonksiyonlarından bahsetti.

Seminerde Kızıltepe, Vergi Dairesi Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Tuncer Günaydın, Taşbaşı Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Şaban Çavuş, Yunus Emre Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nefise Karapınar'da ESGİAD üyelerine Katma Değer Vergisi ile çeşitli bilgiler aktardılar.

Reklam
Reklam

Genç iş adamları ise Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerine sorular yönelterek sektörleriyle ilgili merak ettikleri konulara cevap aradı.

Bilgilendirme semineri sonunda söz alan ESGİAD Başkanı Serkan Zengin, Vergi Dairesi Başkanlığı yöneticilerine teşekkür ederek, "Katılımcı yönetim anlayışı ile bizlerle bir araya gelen ve seminerin düzenlenmesini sağlayan Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe'ye teşekkür ederiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: