Vergi dairesi çalışanları, kan bağışında bulundu

Zonguldak Vergi Dairesi çalışanları Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu. Bu yıl 23.'sü düzenlenen...

Zonguldak Vergi Dairesi çalışanları Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu. Bu yıl 23.'sü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar başkanlığındaki daire çalışanları, Kızılay Kan Merkezi'ne giderek kan verdi.

Bütün insanlara kan bağışında bulunmaları çağrısında bulunan Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, "Ben bütün kurumlara ve vatandaşlarımıza, bu ulvi görevi yapan Kızılay'a kan bağışı yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Günün birinde bağışlanan kanlara bizim de muhtaç olacağımızı düşünerek, bunun bir kampanya şeklinde her yıl yapılması konusunda biz teşkilat olarak devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Vergi dairesi çalışanlarına örnek davranışlarından dolayı teşekkür eden Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ömer Selim Alan ise şunları kaydetti: "Zonguldak Vergi Dairesi'nin çalışanları, kan kampanyası ile bize destek oluyor. Onları kan bağış merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kan bulma sıkıntısı çektiğimiz Ramazan ayı ve soğuk havalarda her zaman yanımızda onları görüyoruz. Gösterdikleri bu duyarlılık için teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve kurum çalışanları kan verdi. Kan bağışı faaliyetinde Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz