Vergi Dairesi Müdürü Çoban, Denizli'ye Atandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinden 2 Mayıs 2005 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğüne tayin olan...

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinden 2 Mayıs 2005 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesi Vergi Dairesi Müdürlüğüne tayin olan ve 8 yıl 3 aydır görevini sürdüren Mustafa Çoban, Denizli’ye tayin oldu.

Denizli Merkez Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapacak olan Mustafa Çoban’ın görev yeri, Denizli Merkez Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek.

Görev yaptığı süre içinde bir çok dost ve arkadaş edindiğini belirten Çoban, 15 Temmuz itibariyle Manavgat Vergi Dairesi ile ilişiğini keserek Denizli’ye gideceğini ancak fırsat buldukça ilçeye gelerek dost ve arkadaşlarını ziyaret edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: