Vergi Dairesi Müdüründen Esnaf Odası'na Ziyaret

Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Kurtuluş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da...

Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Kurtuluş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da ziyaret etti.

Kula Vergi Dairesi Müdürü Ali Kurtuluş, iade-i ziyaretini bu kez Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Yiğen'e yaptı. Ziyarette oda yöneticileri Aytekin Şadan ve Selahattin Emrem de hazır bulundu. Vergi Dairesi Müdürü Kurtuluş, Kula’da yeni göreve başladığını, ilçenin tarihi güzelliklerini bildiğini kaydetti. Kurtuluş, Kula esnafı ile güzel bir ortamda çalışarak ilçeye hizmet edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Oda Başkanı Yiğen ise, Kula’da çok fazla olmamasına rağmen kayıt dışı ticaret yapanların vergi mükellefi olan esnaf ve sanatkarla haksız rekabet içinde olduğuna dikkat çekerek, bunun mutlaka önlenmesi gerektiğini bildirdi. Yiğen, “Odamıza kayıtlı üyelerimiz zor şartlar altında ticaret yapmaktadır. Buna rağmen devlete karşı vergi yükümlülüklerini yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Türkiye’de vergi çeşidinin çok olması bilhassa küçük esnaf ve sanatkarı zora sokmakta ve bu vergileri ödemekte sıkıntı yaşamaktadır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: