Vergi Dairesi’nden Çalık Yedaş’a Ziyaret

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Sevgi, 2011 yılında da Vergi Rekortmeni olan Çalık YEDAŞ’ı ziyaret etti.Samsun...

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Sevgi, 2011 yılında da Vergi Rekortmeni olan Çalık YEDAŞ’ı ziyaret etti.

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi ve beraberindeki heyet, 2011 yılında kurumlar sıralamasında 102 milyon 913 bin 146 lira ile 2. kez vergi rekortmeni olan Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Gelir İdaresi Başkanlığı adına bir plaket takdim eden Başkan Sevgi, Genel Müdür Türkoğlu’na Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl ilk kez yaptırılan nostaljik radyoyu hediye etti.

Reklam
Reklam

Vergi Dairesi Başkanı Sevgi, Samsun’un bugün 13. sırada yer almış olmasının, Samsun'daki mükelleflerin bu konudaki duyarlılığı sayesinde olduğunu belirterek, “Bu durum, Samsun ekonomisinin hareketli bir ekonomiye sahip olduğunun da göstergesidir. Bu sürecin önümüzdeki dönemde de artarak devam etmesi büyük önem taşıyor. Çalık YEDAŞ’ta bu anlamda Samsun’da 2. kez vergi rekortmeni olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Duyarlılığı ve hassasiyetine inandığımız Genel Müdürümüz Nurettin Türkoğlu ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor, teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından kurumsal vergi rekortmenleri sıralamasında Samsun'da birinciliği alarak ödüllendirilmenin şirketin hedef ve stratejilerine uyum sağladığının göstergesi olduğunu söyledi. Türkoğlu şöyle devam etti: “Şirket olarak biz düzenleyici kurum EPDK’nın 5’er yıllık tarife planlamalarıyla çalıştığımız için 2011 - 2015 yılını şimdiden öngörebiliyoruz. İnancımız 2015’ten sonra ki 5 yıllık dilimlerde de vergi rekortmenliğinde iddialı olmaktır. Biz EPDK’ya bağlı olarak yerine getirilmesi gereken sorumlulukları olan bir şirketiz. Bu nedenle EPDK’nın tarife planlamaları çerçevesinde, biz uygulayan bir şirket olarak ilk iki yıllık hedefimizi tutturduk ve vergi rekortmeni olduk. 2015 yılına kadar Samsun’da ‘Vergi Rekortmeni’ biz olacağız, diyebiliriz. Biz şirket olarak hizmet verdiğimiz bölgemizi sahiplendiğimiz gibi önemsiyoruz. Kalkınmayı birlikte planlıyor ve bölgemize katma değer oluşturuyoruz. Bu istihdam demek, Samsun’a katma değer demek. 3 yıldızlı EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi alarak, hedefimiz olan Avrupa Mükemmellik ödülüne doğru ilerliyoruz. Toplam Kalite Yönetim Sistemi’ni tüm paydaşlarımızla beraber uyguluyor, rol model olmak için sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Elde etmiş olduğumuz bu başarıların sürdürülebilir bir şekilde daha da ileriye götürülmesi şirketimiz için büyük önem taşımaktadır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: