Vergi Dairesinden Nazilli Ticaret Odasına Teşekkür Plaketi

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç’e teşekkür plaketi ve...

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç’e teşekkür plaketi ve özel el işlemeli çini tabak hediye edildi. Ticaret Odası ziyaretinde Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun ile Müdür Yardımcısı Sevda Cemgil de hazır bulundu.

Mükelleflerle vergi dairesi arasında köprü olduğu için Nazilli Ticaret Odası’na teşekkür eden Mesut Yılmaz; “Vergi Dairesi Başkanlığımızca mükelleflere verilen plaketle aynı olan plaketin yanında, Vergi Dairesi ile iş ve işlemleri olması nedeniyle sivil toplum örgütlerine bu güne kadar desteklerini esirgememeleri, vergi dairesi ile ilgili münasebetlerinde uzlaşmacı tutum ve davranışlar içinde olmaları ve bu karşılıklı anlayış içinde yapılan hizmetlerin anısına verilmesinin yanında ayrıca bir plaket uygun görülmüştür. Özü itibariyle her ne kadar maddi değeri olmasa da manevi değeri olan ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nca her fırsatta mükelleflerimiz ile aramızda köprü ve iletişim vasıtası olan Odalarımızda bir anı olmasına ve bu vesileyle Odalarımızın onurlandırması gerektiği kanaati ile bu plaketler verilmiştir” dedi.

Reklam
Reklam

Nazik davranışı için Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz’a teşekkür eden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç ise; “Bizim için anlamı büyük olan bu değerli hediyeleri Yönetim Kurulum, Meclisim ve tüm üyelerimiz adına kabul ediyorum. Üyelerimizin Maliye Bakanlığı ile olan işlemlerinde yetki ve imkanımız dahilinde kurumsal işbirliğine, dayanışmaya önem veriyoruz. Odamızı gururlandıran ve hizmetlerimizin bir göstergesi olduğunu düşündüğüm plaketler ve nazik ziyaretleri için Mesut Yılmaz nezdinde tüm maliye teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: