Vergi Denetim Kurulu, Esnaf Odaları Başkanlarına Tanıtıldı

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Edirne Grup Başkanlığı, esnaf odaları başkanlarına tanıtıldı.

Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Edirne Grup Başkanlığı, esnaf odaları başkanlarına tanıtıldı.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (EDESOB) hizmet binasında düzenlenen toplantıda konuşan Vergi Denetim Kurulu Edirne Grup Başkanı Selahattin Başkal, vergi incelemeleriyle yetkili olan kurumların tek unvanda (vergi müfettişi) birleştirilerek güçlü tek bir kurumsal kimlik oluşturulduğunu belirterek, vergi denetiminde ilk defa uzmanlaşma ve amaca odaklanmış bir örgüt tasarımı sağlandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Uygun görülen yerlerde bakanlığın onayıyla doğrudan başkanlığa bağlı olmak üzere grup başkanlıkları kurulduğunu ifade eden Başkal, Edirne ve Kırklareli'den Edirne Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı'nın sorumlu olduğunu söyledi.

Başkal, yaptığı sunumun ardından esnaf odaları başkanlarının sorularını yanıtladı.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: