Vergi Haftası

Mardin Defterdarı İsmail Tarım, "Vergi yaşam standartlarımızın yükseltilmesinin, devletimizin bize

Mardin Defterdarı İsmail Tarım, "Vergi yaşam standartlarımızın yükseltilmesinin, devletimizin bize

sunacağı hizmet kalitesinin yegâne güvencesi ve sigortasıdır" dedi.

Tarım, defterdarlık binasında düzenlediği basın toplantısında, verginin devletin kamusal nitelikli mal ve hizmet ihtiyacını karşılamak amacıyla kişi ve kurumlardan kanun yoluyla tahsil ettiği en sağlıklı kamu geliri olduğunu söyledi.

Defterdarlık olarak kayıt dışı ekonomi ve istihdamın önlenmesi, sağlıklı ve işleyen bir belge ve kayıt sisteminin yerleşmesine katkıda bulunmak istediklerini belirten Tarım, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Vergi yaşam standartlarımızın yükseltilmesinin, devletimizin bize sunacağı hizmet kalitesinin yegane güvencesi ve sigortasıdır. Vatandaş olarak vergi ödevimizi yerine getirmekten kaçınmak, vergi kaçırana göz yummak yarınlara borçlu doğmaktır, geleceğe ümitsiz bakmaktır. Kuşaklar boyunca sürecek bir borçlu doğma ve yaşama psikolojisinin çekilmez ağırlığını her daim hissetmek demektir. Zengin modern bir toplum özlemimizin ertelenmesi demektir. Bu konuda hepimize görev düşmektedir."

Tarım, Mardin-in vergi rekortmenlerinin 27 Şubat Çarşamba günü Erdoba Elegance Otelde yapılacak olan ödül töreniyle açıklanacağını hafta boyunca il genelinde çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini kaydetti.

Muhabir: Serkan Yücel Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: