Vergi Haftası

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdar Bayram Yıldız ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Tapsız’a nezaket ziyaretinde...

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdar Bayram Yıldız ve beraberindeki heyet, Vali Süleyman Tapsız’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Defterdar Bayram Yıldız, güçlü ve bağımsız devlet ekonomilerinin temel kaynağının vergi olduğunu belirterek, verginin ekonomik kalkınmanın motoru olduğu gibi egemenliğin de en temel göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.

Defterdar Yıldız, Vergi Haftası çerçevesinde yapacakları etkinlikler hakkında, Vali Süleyman Tapsız’a bilgi verdi.

Vali Tapsız ise, verginin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, insanlara vergi alışkanlığının aşılanması gerektiğini kaydetti. Kamu görevlerinin finanse edilmeye muhtaç olduğunu vurgulayan Vali Tapsız, kamunun yatırımları için en önemli kaynağın vergi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz