Vergi Haftası

Kaynarca Mal Müdürü Hasan Ali Korkmaz, yerel idarecilerin çalışmalarının vergi direncini düşürdüğünü söyledi.

Kaynarca Mal Müdürü Hasan Ali Korkmaz, yerel idarecilerin çalışmalarının vergi direncini düşürdüğünü söyledi.

Korkmaz, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel'i makamında ziyaret etti.

Burada konuşan Korkmaz, vergi alımlarının artırılması gerektiğine işaret ederek, "Vergi direncini düşüren en büyük etken yerel idarecilerin yaptığı çalışmalardır. Vergi ödeme bilinçlendirme çalışmalarının amacına ulaşması gerekiyor. Bu beğenilerin artmasıyla direnç düşer ve bu sayede daha kolay vergi toplarız. Bu konuda yerel yönetimlerimize de teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Zeynur Özel ise Türkiye'de hızlı bir değişim yaşandığına işaret ederek, "Piyasada var olan müşteri memnuniyeti ilkesi artık kamuda da yaşanmaya başladı. Artık vergi toplarken de vatandaşlara farklı bir anlayışla yaklaşılıyor. Böyle olduğu zaman da zaten insanlar gönül rahatlığıyla vergilerini öderler" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sedat Balta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: